Akkor passzolom.
Én most este direkt ki is próbáltam, és nálam ez így működik. Eleve nem értem, hogy amikor az órát mutatja, és akkor hosszan nyomod az alsó gombot, hogy a francba a számlálót nullázza......?
Itt valami nagyon nem stimmel. Szobamotoros meg hiába "gyökerezik", én nem nyomok semmilyen gombot mielőtt gyújtásra teszem, és mégis simán beállítom az időt.
nem csinál ez semmit,váltogatni lehet vele a napi számllot nullázza,de hiába rakom én gyujtással vagy gyujtás előtt nyomom,ha egy doboz cigit el szivok és nyomva tartom akkorem kezd ugrálni semmi,max a szemem mert unom,mondom délbe le tekerem az aku sarit és jó lessz
Én 1szerűen gyújtásra teszem, az alsó gombot addig nyomkodom,még meg nem jelenik az idő. Ha ez megvan, hosszan(kb 5-6 másodpercig) benyomom az alsó gombot, és elkezd villogni először az óra,ezt a felső gombbal beállítod,ha megvan, 1szer röviden az alsó gomb, és beállítod a percet. Ennyi.
Nyomd a gombot (alsót) úgy tedd gyújtásra.... utána keresd meg az órát ( ha nem ott áll a kijelző digitális számcsoportja) az alsó gombbal, majd nyomd hosszan az asó gombot, majd kisvártatva elkezd villogni az óra órát jelző folyadékkristály szegmense.
Állítani a felső gombbal tudsz rajta, percet jelző folyadékkristály szegmensekre szintén az alsó gombbal tudsz ugrani, és a felső gombbal állítani...majd ismét megnyomva az alsó gombot az óra egyetlen folyadékkristály szegmense sem fog villogni bele a pofádba...Ekkor én leveszem gyújtásról, majd újra gyújtásra teszem ( 2 gyújtás között néha kiverem, mert az elősegíti a kiegyensúlyozott lelkiállapotom szintentartását) beindítom, és hajrááá!
Nekem ez mindíg bejön, bár volt olyan év, hogy télen-nyáron téli időszámítás szerint nyomtam....dehát én annyira sötét vagyok, hogy fel sem tűnt.....
Szia aNaLMaTaTó!
Vezetékeket messze kell vezetni a generátortól, és fesszabtól.... valamint annak vezetékeitől.....
Ha jobb oldalon kábelezel az általában segít!
Ezt is nekem kell tudnom?
Nem vágtam le belőle semmit, csak egymás mellé volt tekerve és úgy összekötve ezért gondolom hogy egymás mellett futnak kábelek és akkor kap valami impulzust ami bezavarja...
na hogy a laposs tetü kezdje ki a pöcsöd végét honnan tudtuk volna hogy azt ugy kell,? meg nézem,de ha nem,monitoron keresztül ruglak pörgőbe álcsucson
Én most este direkt ki is próbáltam, és nálam ez így működik. Eleve nem értem, hogy amikor az órát mutatja, és akkor hosszan nyomod az alsó gombot, hogy a francba a számlálót nullázza......?
Itt valami nagyon nem stimmel. Szobamotoros meg hiába "gyökerezik", én nem nyomok semmilyen gombot mielőtt gyújtásra teszem, és mégis simán beállítom az időt.
Egy k6 os GSX-R 600 tulaja lettem! :)
Nektek milyen olaj vált be a legjobban? Illetve milyen gyertyát érdemes venni?
A segítségeteket előre is köszönöm!
De lehet, hogy neki a jóidő sem engedi (most)....
Állítani a felső gombbal tudsz rajta, percet jelző folyadékkristály szegmensekre szintén az alsó gombbal tudsz ugrani, és a felső gombbal állítani...majd ismét megnyomva az alsó gombot az óra egyetlen folyadékkristály szegmense sem fog villogni bele a pofádba...Ekkor én leveszem gyújtásról, majd újra gyújtásra teszem ( 2 gyújtás között néha kiverem, mert az elősegíti a kiegyensúlyozott lelkiállapotom szintentartását) beindítom, és hajrááá!
Nekem ez mindíg bejön, bár volt olyan év, hogy télen-nyáron téli időszámítás szerint nyomtam....dehát én annyira sötét vagyok, hogy fel sem tűnt.....
Vezetékeket messze kell vezetni a generátortól, és fesszabtól.... valamint annak vezetékeitől.....
Ha jobb oldalon kábelezel az általában segít!
Ezt is nekem kell tudnom?
Nyálazd meg az álcsúcsomat!
Csakmert nekem a hátsó már 90től random bejelez...