Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60-70 rugó.Esetleg 40-50ből kijön ha nem tommot.
Odabaszós! Szombaton dragon voltam... A látványról annyit, hogy a csúcsparádé a Nissan GT-R-ek versenye volt, és hogy utánna az agyongraffitizett Trabi elverte a Nissant. Volt akkora turbó az NDK-s gyönyörűségbe, mint kettőnket összetéve. Kicsit para volt a rendőröktől a hátsó abroncsom miatt, de valamiért kedden bátrabb voltam! Bálból hazajöttem, fürdés, ültem is motorra, na újra szlovák körrel Kunmadaras. Brr... Szerinted mennyi lehet egy zselés ülés?
Leragadtam a lángosnál. Most rakom össze a gépet. Vágtam tömítést,kipróbáltam és nem szivárog 12-13-ig pörgettem kábé. Már minden okés rajta. Rabócsring,Rabócsring.. Mi az? Milyen volt Szlovákia?
Há' merre laksz?
Mittudomén, három rugó?
Ez se változott.
akkor a castrolt nem javaslod?
K6-7 600 bontott blokk alkatrészek, idomok, papir, stb eladók... 70/6321-829
Üdvözlet a kollegáknak! A döntögetés még csak félig megy, de azért fasza gyerek vagyok, a jövőben szeretném én is itt rontani a levegőt esetleg csatlakozni egy közös guruláshoz.
Motul MotoCool Factory Line kell használni azzal egy kicsit stabilabb
Megafa..szt.
Szia Piti!
Ja igen....elfelejtettem....
Teszek fel mindenképp....
szia kolléga mikor jönnek a képek a gépről ?
Szia!
Jaja ezek haladásra vannak méretezve, városba múltkor 111Celsius is volt a rekordom, mikor odabaszok neki egyből 89 fokra lemegy.
Ameddig megy, tőlem 150 fokos is lehet a vize.....városban is jó használni, mert mindenhol elfér....
150 km/h felett tényleg szépen beáll a vízhőfok, még kánikulában is....
Nekem a diablo supercorsa első 14.500 km hátsó 8500 km -ert megy el baszakodva, most már jó idő van így tesztelem majd tempósabban is... Eddig ez a legjobb gumi nekem.
nemtoom, tégy ajánlatot..
Nem kicsi a hűtő! Csak a városban a lámpánál baszakodást nem bírja ez a technika!

Hringen 40C-ben olyan szépen beállt 85-90 közé bárhogy hajszolhatod!

A várost nem bírja, ezt el kell fogadni Nem is oda készült eredendően!
én maradnék a hagyományos dolgoknál és a hasszáznál
Ja .............van aki lakkbőr zipzárasszájú bőcsukjára gerjed feszes,fűzős latexruhával kombinálva.
én igy szeretem
Hát nem is természetes az a magzati póz amit prudukál egy ilyen herkentyű.
Könyök a térdnél...............brrrrrr.
na,mikor fel egyenesedek a gyomromba rögtön bele kap a sellő
...olykor vitorlázni is tudni kell
nincs gond a lendülettel
inkább csomo