Tökmindegy milyen gyártmány.
5,1-es legyen oszt csókolom.
Hátha ettől megoldódik.
Én egy 600-aséval küzdöm de a légtelenítő megőrít felül.Nehogy megszakítsd mert folyni fog.
Valszeg kikukázom.
Ez csak egy tipp és ötlet.Nekem is volt már ilyen problémám és a fék folyadék tartályban kevés volt a folyadék.Amikor sztenderen áll akkor meg dől a motor és ,ha kevés a folyadék akkor le levegősödhet.
Sziasztok!
Van egy gsxr600 k4-es motorom.Az első fékem pár nap alatt le levegősödik.A felső főféknél tudom le levegőtleníteni.Van valakinek valami tippje hogy mi lehet a baj?
- biztos, de lehet hogy dolgozni kell rajta, hogy normalisan alljon...nem probaltam.
- lent irtam, bar most hogy igy rakerdeztel, rajottem hogy osszekevertem az arat a Micronnal, ez az olcsobb, ( mert karcos)
- mert en sem felaron jutottam hozza.
van par felesleges cuccom, amitol megvalnek K6-K7 ill. K8-L0 600 / 750 -hez:
- K8-L0 elso lampa, van egy hibatlan, es egy aminek egyik fule hianyzik, de azon kivul hibatlan
- Hibatlan fekete K8-L0 tank, beszamitok enyhen serult/karcos/horpadt tankot (termeszetesen ugyanilyen modellt, K6-K7 sajnos nem jo!)
- hatso lampa, hatso indexek
- K8 - L0 fejidom/muszerkonzol (hibatlan)
- gyari elso labtartok, bal hatso labtarto
- ramair alagutak
- elso ules
- idomok (fejidom, oldalidom, ulesidom ket szele, tanktakaro mar nincs meg!)
Illetve a van meg egy Micron (karcmentes) es egy Arrow (karcos) dob, azok kozul valamelyik elado, amelyik elobb elkel... (45 ill. 50e Ft) --- K6/K7-re, de nekem K8-on van, K6-K7 leomlovel felteheto arra is (olyat is tudok adni, ha valakinek arra kellene)
5,1-es legyen oszt csókolom.
Hátha ettől megoldódik.
Én egy 600-aséval küzdöm de a légtelenítő megőrít felül.Nehogy megszakítsd mert folyni fog.
Valszeg kikukázom.