Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stekker a sokpólusú amibe a vezetékek futnak?
Nézd meg a stekkert hátul.Meg a biztit mégegyszer.
igen akkor jó volt. hazafele menet közbe szállt el valami.
Tudsz ennél olcsóbbat? mert ha igen akkor már most szólok hogy kell

3300 ft Első lánckerék 16
9000 ft Hátsó lánckerék 47 (gyári 45)
23900 ft DID 525VM2 lánc 114-es (+2) (130LE)
30700 DID 525ZVMX lánc 116-os (114-es nincs, ez a legújabb, legerősebb
lánc, 180LE+)

mert hogy hátulra ugye kettővel nagyobb szemes fogaskerék kell és ezáltam kettővel több szemü a lánc is
Én inkább arra gondoltam hogy megin lehet dőlni a röhögéstől.Jóhumorú srác.
Pláne ha a haverja is jön.
Jön egy csapattal a Triumph Rockett-es kollégám is na meg talán a Valkürie is ott lesz, de ekkora tömegben mindig akad pár csodagép...
lehet könnyebb ha én is lemegyek Tárnokra
Amúgy ahogy végigfutottam a listán a Gyuri az MV-vel talán ott lesz.Azt nem nehéz kiszúrni.
Nálunk találkozunk páran és innen megyünk Budaőrsre, de Neked közelebb ha rögtön odamész...viszont a tömegben nem könnyű összefutni, ezért jobb egy csoportban odamenni az ismerősöknek.....jelenleg 350-en iratkoztak fel, de annál többen lesznek szerintem...
Simán csatlakozom! Szóljatok hogy mikor legyek és hol utána felőlem elcsapathatunk a világ végére is már nagyon rajtam van a mehetnék!
A láncot olcsóbban is megkaptad volna.......bármennyiért is vetted.... ....amúgy a motorozz.hu-s évadnyitó lesz....párszázan leszünk, nem egy nagy motoros élmény, de szocializálódásra alkalmas na meg pár érdekes motor elő szokott fordulni...
Messzire.................velence,sukoró.Az gyökkető -30 KM/h úgyhogy ha úgy döntenek a többiek le kéne lépni valahova.
De kaja után tuti lesz üvegtigi-visegrád minimum.
Legalábbis nálam.
hova lesz a menet? mennék szivesen szerdáig remélem megjön a lánc amit rendeltem és össze is lesz rakva!
Mikor vetted működött?
halihó!

gixer (2001) hátsó lámpa és féklámpa nem világít. izzó nem égett ki biztosíték jó. vezetéken kívül mi hiba lehet még?
Őket is megkerestem de még nem válaszoltak.....
hali
k4 jó állapotú henger dugóval 30000
komplett hfej 30000.
husz9238057
Hali, 15-én nem jössz?
Szép jó estét kívánok az uraknak!
Nem szeretek sportdob után menni.
vegyél rá egy rövid RACE dobot mint nekem a K2esen
Ennyi
Ja.Kapsz hozzá egy komplett motort ajándékba.
Meg olcsóbb is