Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy FRpeter-t keresd az SV-s fórumban, vagy a motoralkatresz.eu weblapon. Neki is igen jó árai vannak.
Hétvégi kis akciónk pár darab kép Jó szórakozást hozzá ! link
Szóval jó az,ha van,nem? Védhet,de nem is keveset,főleg,ha csúszol.. Köbö ilyen felhasználási módra gondoltam én is,de még nem jegyeztem be a pontos dátumot a zsebnoteszba,és nem is akarom.
Üsd le aki krákog.
Gomba jó dolog...............pláne a varázsgomba.
Nagyon megoszlanak a vélemények.
Mérlegelni kell hogy utcán rengeteg olyan helyzet adódhat hogy több kárt okoz mint hasznot.
Pláne az olcsón vett nem jól méretezett házi gyártmányok.
Ha a vázad elmegy,kihúzza a menetet a blokkból esetleg viszi magával a blokk egy darabját akkor inkább törjön a fránya plasztik aszondom.
nagyon enyhe "krákogás" hallható ha behúzom a kuplungot megszűnik. ötlet?
Miért,az jó dolog? Nem,de akkor mondhatom,hogy extraként az is van a motoron.
ha jól nézegetem a VX ára szimpatikusabb
DID 525 ZVM-X vagy 525VX amelyik szimpatikusabb. Kutya nevű fórumozót keresd meg.
DID.
az lesz. láncból nemtudsz ajánlani esetleg valami jót? árban reálisat, utcára...
Akkor maradj a gyári fogszámnál.
köszönöm a választ. hát nincs komolyabb célom vele, utcai valamint országuti használatban van, semmi komolyabb pályázás,streetfighterkedés nincs a dologban.
El akarsz esni?
16/46. Érdemes ha van valami célod vele.
üdv.

valaki megtudná mondani , hogy a 2000res évjáratú gsxr 600 sradnak mi a gyári áttétele? valamint a gyáritól eltérően érdemes e más áttételt venni rá?!
köszi előre is.
Hello!

Sebaj,úgy kifejezetten még semmi nem kell rá,minden jó,csak pár csavart elhagytam tavaly. De azt megoldom valahogy.

Tényleg,nincs valakinek bukógombája olcsón? (k3 600)
Szia!

A K2-ből nem sok minden maradt már. Ezért képet nincs értelme... Viszont a gyári csavarokban tudok segiteni.

K7 600 papiros blokk, sérült váz, blokkalkatrészek eladóak. 30/351-0610
Szevasztok!

Egyik haverom megfeküdt ma délután, kellene pár cucc a gixxerhez (gsxr600k2) Bal oldalidom, jobb tükör, bal dekli, váltókar!

Aki tud eladót kérem jelezze!
Hali. Egy próbát megér....

Vatera
Csavarok stipi-stopi Tudsz majd feltenni képet,ahogy Kistuning kérte,vagy ha nem,akkor nekem is jöhetne mailben.
n.dani@citromail.hu
Ha ráérsz,akkor Pink Motors! Feltéva,ha érdekel a dolog.

Ó,hogy minden Pest körül forog..
...ez az ár és az, hogy "olcsóbban" az csak személyre szóló mert jól ismerjük egymást.....az ajánlattétel nem minősül szerződésnek.....
Ja.
3300 ft Első lánckerék 16 =3200
9000 ft Hátsó lánckerék 47 (gyári 45) =8500
23900 ft DID 525VM2 lánc 114-es (+2) (130LE) =23000
30700 DID 525ZVMX lánc 116-os (114-es nincs, ez a legújabb, legerősebb
lánc, 180LE+) inkább 130+-os, de végülis mindegy, ez is valamivel olcsóbb lenne

...tény, hogy nem nagy a különbség, ha már megrendelted ott akkor nincs értelme lemondani...