Szóval jó az,ha van,nem? Védhet,de nem is keveset,főleg,ha csúszol.. Köbö ilyen felhasználási módra gondoltam én is,de még nem jegyeztem be a pontos dátumot a zsebnoteszba,és nem is akarom.
Gomba jó dolog...............pláne a varázsgomba.
Nagyon megoszlanak a vélemények.
Mérlegelni kell hogy utcán rengeteg olyan helyzet adódhat hogy több kárt okoz mint hasznot.
Pláne az olcsón vett nem jól méretezett házi gyártmányok.
Ha a vázad elmegy,kihúzza a menetet a blokkból esetleg viszi magával a blokk egy darabját akkor inkább törjön a fránya plasztik aszondom.
köszönöm a választ. hát nincs komolyabb célom vele, utcai valamint országuti használatban van, semmi komolyabb pályázás,streetfighterkedés nincs a dologban.
valaki megtudná mondani , hogy a 2000res évjáratú gsxr 600 sradnak mi a gyári áttétele? valamint a gyáritól eltérően érdemes e más áttételt venni rá?!
köszi előre is.
3300 ft Első lánckerék 16 =3200
9000 ft Hátsó lánckerék 47 (gyári 45) =8500
23900 ft DID 525VM2 lánc 114-es (+2) (130LE) =23000
30700 DID 525ZVMX lánc 116-os (114-es nincs, ez a legújabb, legerősebb
lánc, 180LE+) inkább 130+-os, de végülis mindegy, ez is valamivel olcsóbb lenne
...tény, hogy nem nagy a különbség, ha már megrendelted ott akkor nincs értelme lemondani...
Nagyon megoszlanak a vélemények.
Mérlegelni kell hogy utcán rengeteg olyan helyzet adódhat hogy több kárt okoz mint hasznot.
Pláne az olcsón vett nem jól méretezett házi gyártmányok.
Ha a vázad elmegy,kihúzza a menetet a blokkból esetleg viszi magával a blokk egy darabját akkor inkább törjön a fránya plasztik aszondom.
valaki megtudná mondani , hogy a 2000res évjáratú gsxr 600 sradnak mi a gyári áttétele? valamint a gyáritól eltérően érdemes e más áttételt venni rá?!
köszi előre is.
Sebaj,úgy kifejezetten még semmi nem kell rá,minden jó,csak pár csavart elhagytam tavaly. De azt megoldom valahogy.
Tényleg,nincs valakinek bukógombája olcsón? (k3 600)
A K2-ből nem sok minden maradt már. Ezért képet nincs értelme... Viszont a gyári csavarokban tudok segiteni.
K7 600 papiros blokk, sérült váz, blokkalkatrészek eladóak. 30/351-0610
Egyik haverom megfeküdt ma délután, kellene pár cucc a gixxerhez (gsxr600k2) Bal oldalidom, jobb tükör, bal dekli, váltókar!
Aki tud eladót kérem jelezze!
Vatera
n.dani@citromail.hu
Ó,hogy minden Pest körül forog..
9000 ft Hátsó lánckerék 47 (gyári 45) =8500
23900 ft DID 525VM2 lánc 114-es (+2) (130LE) =23000
30700 DID 525ZVMX lánc 116-os (114-es nincs, ez a legújabb, legerősebb
lánc, 180LE+) inkább 130+-os, de végülis mindegy, ez is valamivel olcsóbb lenne
...tény, hogy nem nagy a különbség, ha már megrendelted ott akkor nincs értelme lemondani...