Ezekben a citadellás megmozdulásokban mi a jó különben? Főleg ez az egyesben gurulás brrrrr
Én évente egyszer szoktam részt venni amikor nálunk van motoros találkozó sajnos mindig meg akar főni a gixxer a 30 fokban! Sajnálom így kínozni!
Akkor a sebesség is egetrengető lehetett.
Kimelegszik szegény tripla mire végigmegyek ott.
Nah majd a következő.
Bár lehet a Márcus 15.-eivel kipipálom az évi 1db 2-esben vonulást tömegnyomorban az évadra.
Akkor csináltam a képeket amikor felértünk kb. 15:10 utána még sokan jöttek a menet eleje Budán volt a vége még Pesten amikor mentünk át hídon szóval nem voltak kevesen....
Sziasztok! Nézzetek be érdemes Icon sisakok, kabátok, kesztyűk a legolcsóbban Magyarországon itt: http://www.facebook.com/insane...
Ha teszik az oldal, nyomj egy lájkot. Köszönöm!
Ui.: Bocsi, hogy Off, de hátha valakit érdekel innen, köszönöm a megértést
Sziasztok, lehetséges hogy RF 400 után GSX-R600 fog következni nálam, a sport-túra nem az én világom még... Yamaha R6, Kawasaki ZX6R és a Suzuki GSX-R600 ami szóba jött, és most a GSX-R lesz a befutó, úgy néz ki. Tudom h kilehet fogni rosszat is... de alapjába véve ,mi a vélemenyetek róla? Megbízható motor? 2003as évjáratú lenne a GSX-R.
ez nagyon egyszerü... riasztó.. mozgásérzékelő, van két kutya este mindkettő elengedve egy acélajtó és persze én egy 5méterre a motortól! nálam pedig egyéb eszközök ha valaki el akarja vinni akkor az öngyilkos akar lenni
Én évente egyszer szoktam részt venni amikor nálunk van motoros találkozó sajnos mindig meg akar főni a gixxer a 30 fokban! Sajnálom így kínozni!
Az előrejelzés semmit nem ér.
Ma -2-7 akkorra 2-9 fokot.
Akkórmár a visegrádi crosspálya.
Viszont szentendrei úton kiszálltunk menetből mert mentünk kajálni
Kimelegszik szegény tripla mire végigmegyek ott.
Nah majd a következő.
Bár lehet a Márcus 15.-eivel kipipálom az évi 1db 2-esben vonulást tömegnyomorban az évadra.
De csak neked.
Amúgy küldj bele helicoilt.
Megszakadt az olajteknőmben a menet!Kéne egy bontott!Segitsetek!
Köszike!
Ha teszik az oldal, nyomj egy lájkot. Köszönöm!
Ui.: Bocsi, hogy Off, de hátha valakit érdekel innen, köszönöm a megértést