Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is egyszer voltam ezen Dokival, mikor még dobogókőztünk egyet a szezonnyitón! Nekem is elég volt egy életre.
Ezekben a citadellás megmozdulásokban mi a jó különben? Főleg ez az egyesben gurulás brrrrr
Én évente egyszer szoktam részt venni amikor nálunk van motoros találkozó sajnos mindig meg akar főni a gixxer a 30 fokban! Sajnálom így kínozni!
Ezaz.
Az előrejelzés semmit nem ér.
Ma kb.12 volt

Ma -2-7 akkorra 2-9 fokot.
Akkora hideget írnak...
15.-én tervben van.
Üvegtigris felé azért el kell nézni
Mégrosszabb mint gondoltam.
Akkórmár a visegrádi crosspálya.
Végig 1-be mentünk
Viszont szentendrei úton kiszálltunk menetből mert mentünk kajálni
Akkor a sebesség is egetrengető lehetett.
Kimelegszik szegény tripla mire végigmegyek ott.
Nah majd a következő.
Bár lehet a Márcus 15.-eivel kipipálom az évi 1db 2-esben vonulást tömegnyomorban az évadra.
Akkor csináltam a képeket amikor felértünk kb. 15:10 utána még sokan jöttek a menet eleje Budán volt a vége még Pesten amikor mentünk át hídon szóval nem voltak kevesen....
Nem vótak sokan.
ijj bazze a sok gyúrás... a héten hogy melózol bemennék mert lenne egy két kérdésem
Horgolog neked egyet.
De csak neked.

Amúgy küldj bele helicoilt.
Vágass bele újat.
miért mondod hogy rosszat is ki lehet fogni? rosszat bármiből ki lehet fogni, ez nem csak a gsx-r-re érvényes. vagy valami konkrét dologra gondolsz?
Szevasztok Sporikáim!
Megszakadt az olajteknőmben a menet!Kéne egy bontott!Segitsetek!
Köszike!
Orvosoltam, köszi
gratulálok, hirdetsz, de az adatlapod csak a barátaid nézhetik meg.
Sziasztok! Nézzetek be érdemes Icon sisakok, kabátok, kesztyűk a legolcsóbban Magyarországon itt: http://www.facebook.com/insane...
Ha teszik az oldal, nyomj egy lájkot. Köszönöm!
Ui.: Bocsi, hogy Off, de hátha valakit érdekel innen, köszönöm a megértést
Sziasztok, lehetséges hogy RF 400 után GSX-R600 fog következni nálam, a sport-túra nem az én világom még... Yamaha R6, Kawasaki ZX6R és a Suzuki GSX-R600 ami szóba jött, és most a GSX-R lesz a befutó, úgy néz ki. Tudom h kilehet fogni rosszat is... de alapjába véve ,mi a vélemenyetek róla? Megbízható motor? 2003as évjáratú lenne a GSX-R.
hatásos kombónak tűnik
ez nagyon egyszerü... riasztó.. mozgásérzékelő, van két kutya este mindkettő elengedve egy acélajtó és persze én egy 5méterre a motortól! nálam pedig egyéb eszközök ha valaki el akarja vinni akkor az öngyilkos akar lenni