Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy gyorsulási versenyre mi volna a legjobb áttétel,mert most elöl eggyel kisebb van fent de így hamar kiforog és időt vesztek a váltással!Hátul is kell módosítani,vagy előre eggyel nagyobbat rakjak inkább a gyárinál vagy mit kell tenni?
Gsx-r 600 a gyári elöl:16 hátul:45
Előre is köszi
Huhh mivel a gépes szentírása 10e-renkénti szervízt ír elő (isten áldja a királynőt ezért) úgy voltam vele hogy az egyetlen szervíz ajánlásával nem baszom el.
És mivel egykutya az ára mért ne.
Amúgy érezhető különbség nincs motul-repsol közt.
Talán anno a sövönek egy ezresig enyhén ragasztotta a kuplungot a motul.
Ennek nem.
Ez most egy pozitív vagy egy negatív pont a Motulnak? Nekem tavaly Repsol racing volt,lehet,hogy idén is az lesz :) Nem tudom eldönteni :D És egy árban lenne a 2 olaj. Nagyjából
Motul.....................lökött duplaszeműbe raktam mer aszondták azajó......................és mivel a lieblingem adtam neki.Meg gyári levegőszűrőt,meg nemgyári olajszűrőt,meg még pár dolgot.
Castrolt ne.
100-as extra olivaoil a legjobb. Nem igazán tudom. Nincs olyan,hogy gyári. Ha veszel egy új motort,van benne valami lötty. Itt nálunk a Suzukiba Motul és Castrol olajon kívül nem is tartanak mást. (Castrolt villába)
Hátt olyan olajosan csúszós borostyánszínűféle szokik lenni.
Bár már láttam pirosasat is.
Alaphelyzetben a 10w-40-eset preferálják a jónépek lenn azon a hülye szigeten.
Plánekifejezetten a mérnökfélék.
A többi rád van bízva mifenét veszel de ha már ismerős valahonnan a neve akkor mellé nem lőhetsz.
Tudna valaki segíteni abban hogy gyorsulási versenyre mi volna a legjobb áttétel,mert most elöl eggyel kisebb van fent de így hamar kiforog és időt vesztek a váltással!Hátul is kell módosítani,vagy előre eggyel nagyobbat rakjak inkább a gyárinál vagy mit kell tenni?
Gsx-r 600 a gyári elöl:16 hátul:45
Előre is köszi
És mivel egykutya az ára mért ne.
Amúgy érezhető különbség nincs motul-repsol közt.
Talán anno a sövönek egy ezresig enyhén ragasztotta a kuplungot a motul.
Ennek nem.
Castrolt ne.
Csak olaj.
Abból is a legjobb a flotiol.
Isteni belőle a rántottcsirke.
Bár már láttam pirosasat is.
Alaphelyzetben a 10w-40-eset preferálják a jónépek lenn azon a hülye szigeten.
Plánekifejezetten a mérnökfélék.
A többi rád van bízva mifenét veszel de ha már ismerős valahonnan a neve akkor mellé nem lőhetsz.