sajnálattal látom a motorozz.hu oldalon hogy mennyi motorlopás történik. az enyémet eddig szerencsére nem lopták el, csak a kerekét szúrták ki meg letörtek róla dolgokat.
milyen óvintézkedéseket lehet tenni a lopás ellen? tárcsafék zár? lánc?
állapotra nagyon rendben van a gép, 2. tulajnál van másfél éves kora óta már 3 éve csak ritkán használja mert van új gépe. megnézem a kalkulátort, köszönöm. az átírással nem lehet kicsit trükközni ugye?! az ígyis úgyis 75k.
Első hogy neten tölts ki egy biztosítási alkusznál a gépre egy kérdőívet.Netrisk,biztositas.hu stb.Ott mind ott van.
Trükközhetsz is hogy egy idősebb rokon az üzembentartó.Így lehet olcsóbb.
Mindent alaposan át kell nézni.
Ilyen idős gépeknél nem tipushibát hanem állapotot nézz.
annyi kérdésem lenne hogy 2001-es évjáratú vagyis 11éves gsx-r-nél van-e valami amire jobban oda kell figyelni vagy várható-e a meghibásodás a kopó alkatrészeken kívül amire nagyobb anyagi ráfordítás szükséges? Mivel ma kaptam egy pofont az uniqa-ba hogy az éves kötelező biztosítás 113700 Ft. De mondták hogy ne is ott kössek hanem a postán, mert ott csak 54.000. plusz 75000 az átírás így kicsit ( nem is kicsit ) megszorult a kötségvetésem...még egyszer át kell gondolnom, hogy megvegyem-e?! Teljesítményadóról tudtok valamit? létezik még? azzal is kell számolnom? esetleg érdemes csak fél évre kötelezőt kötnöm és a téli hónapokra kivonatni a forgalomból? Kérlek segítsetek! köszönöm!
milyen óvintézkedéseket lehet tenni a lopás ellen? tárcsafék zár? lánc?
Bár volt az is a képen.
Bár olyasmim lesz nekem is.
06209861550
Valaki tudna tapasztalat alapján ajánlani fékfolyadékot lehetőleg minél jobbat Yamaha r1 2004.
De nem teszem................túl sok a plasztik.
Brrrrrr.
Trükközhetsz is hogy egy idősebb rokon az üzembentartó.Így lehet olcsóbb.
Mindent alaposan át kell nézni.
Ilyen idős gépeknél nem tipushibát hanem állapotot nézz.
Április 24.-én GÉpész Kupa!
A fékkel kapcsolatban később kereslek!
annyi kérdésem lenne hogy 2001-es évjáratú vagyis 11éves gsx-r-nél van-e valami amire jobban oda kell figyelni vagy várható-e a meghibásodás a kopó alkatrészeken kívül amire nagyobb anyagi ráfordítás szükséges? Mivel ma kaptam egy pofont az uniqa-ba hogy az éves kötelező biztosítás 113700 Ft. De mondták hogy ne is ott kössek hanem a postán, mert ott csak 54.000. plusz 75000 az átírás így kicsit ( nem is kicsit ) megszorult a kötségvetésem...még egyszer át kell gondolnom, hogy megvegyem-e?! Teljesítményadóról tudtok valamit? létezik még? azzal is kell számolnom? esetleg érdemes csak fél évre kötelezőt kötnöm és a téli hónapokra kivonatni a forgalomból? Kérlek segítsetek! köszönöm!
Má aszittem el se kezded.