Nem támadásból írtam a fakezűt!
Tudom,hogy nem mondtad...
Persze nem jó feltekeredni...azért is írtam,hogy egy másik darabon egy próbát megér...max ha nem sikerülne akkor majd a jövőbeni pályaszetthez már egy sötét lámpám lesz! :D
Egész idáig kerestem azt a fekete gixxert gsxr.comon de nem találom meg bassza annyát!
Pedig be akartam linkelni azt a képet is...nekem azon úgy tűnik,hogy gyárilag ilyen füst vagy sötét színű....tudjátok,mint az autókhoz is lehet kapni ezeket a gyári sötét búrákat előre is...
Szerintem az lehet a baj,hogy ááámerikában van minden,magyarországon meg csak sárga csekk....
Nem mondtam hogy fakezű vagy.Logikusan hátulról a fejidom amit meg kell támadni.Oszt csá.Törni ne törjön semmi.
Viszont ha éjszaka is szeretnél menni hagyd békén.
Ló....t fogsz látni ha besötétíted.
Baziszar hullafáradtan felcsavarodni egy fára mert nem látod a kanyart.
Sziasztok!
Zoli kösz az infót....nem vagyok fakezű simán szétkapnám,ha időm engedné,csak azért kérdeztem meg....mert ha valaki tutira tudja,hogy bomlik le,akkor tudnám mit keressek!
Köszönöm a sok találgatást...a lámpának semmi baja,nem tört össze csak mielőtt baromságot csinálok szeretném tesztelni egy másik búrán!
Szóvalaz a tervem,hogy szerzek egy másik lámpa testet és fényezővel a búrát kívülről lefujatnám feketére olyan mértékben,ami még áttetsző és jól visz a fényszóró is!
A gyárit nem akarom szétbaszni....
gsxr.com-on láttam ilyen fekete lámpatestet,de nem tudom,hogy gyári vagy ő is úgy fujatta le!
Ha lehet kapni ilyen gyári sötét lámpatestet,az is érdekelne,de ha tudok szerezni másikat,akkor egy próbát megér!
Így nézne ki valahogy......
Apropó..............márcus 15 motorozz.hu évadnyitó.Kinézek de utána lépünk asszem.Üvegtigris felé,meg dobogókő.................bár azt nemszeretem annyra de fene tudja.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szedett e már valaki szét fejidomot K8-as 600-as gixxin?
eszeretném cserélni magát a lámpa testet,de nem tudom,hogy egybe van e a fejidommal,vagy külön külön is lehet bontani?
Ha valaki esetleg tudna ilyen lámpatestet törött mociről,ami egybe maradt vagy valami fasza bontónak a címét,azt megköszönném!
Tudna nekem valaki segíteni!?
nagyon köszönöm! de az oldalidomra keresem a komplett suzuki narancs eredeti dekort! a narancs színtől a suzuki feliratig a csíkok minden! mert nekem a jobb és bal oldalidom komplett fekete az idióta előző tulaj miatt aki lefestette az eredeti idomzatot..
Az olaj az jövő héten meglesz és el is lesz végezve a 24 ezres karbantartás