kössszi kérdésem a következő lenne szóval az lenne a kérdésem hogy nem e tudnál segíteni ebay-ről a gixeremhez bal és jobb oldali gyári nagyarcs matricaszettben..
igazán meghálálnám! bevallom ehhez nagyon hülye vagyok de ezt beszéltük a múltkor! próbáltam keresgélni de se angolul nem tudok se pedig ebayezni
igen ezt én is így gondolom csak a motor tőlem 200km-re van és elmennem oda ott elvitetni egy szerelőhöz akit nem ismerek stb. ez mind pénz pénz ... úgy néz ki ezt hagyom és valamelyik kék lesz a nyerő :)
A nagy baj hogy a gép x helyen van mi meg képek alapján próbálunk okosnak látszani.
Mindenképp látni kell a konkrét tipust.
Azért tudni kő hogy 10-12 éves sportgépről van szó.
Minden lehetséges meg az ellenkezője is.
De hogy nagymamásan kezelik..................na az nem.
Tehát nem KM-t veszünk hanem állapotot.
Hozzáértő smerőssel kell átnézetni,vagy legalább egy olyan szervízzel akiben megbízol.
igen tudom, de 420ért adná a mocit szállítással együtt. de most hogy jobban belegondolok nem érdemes fukarkodnom 30-40 ezren inkább legyen egy korrekt gépem..
itt a 3. és egyben az utolsó jelölt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-5511328
ez az eladó tűnt a legkorrektebbnek 2. tulaj, jó gumik új lánc stb.
Ebay-en 5 perc alatt találtam 20-100 dodo környékén 4-5 pár vezérműtengelyt.
Ha valakinek nincs 30-35 rugója postával egy pár tengelyért és így rakja össze a gépet akkor azzal a géppel nagy gebasz van.
Az első megnézhető de keress első körben sérülésnyomokat mindenhol.
"Ez nem hanyagságból eredő gondatlanság a szemem fénye volt a motor mint mindenkinek szerintem, szimplán nem tudtam, hogy mi a jele a feszítő kezdeti meghibásodásának. Tudok kérni kompresszió mérőt akár szerelővel együtt, ha akarod a szemed láttára mérjük meg mivel azt is csináltam rajta és jó volt." írj a tulajdoson e-mailben a kérdésemre válaszolva.
Keresek eladó gsx-r 600-ast 600.000 Ft-ig bezárólag! Ha tudtok segíteni azt megköszönöm! Kíváncsi lennék van-e valamit amit jobban szemügyre kell venni a gsx-r-nél az átlagosnál, van-e típushiba vagy valami ilyesmi? Ezt néztem ki, de még keresgélek. http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-5321365
Üdv!
K1 és K5 közötti Gixxer 600/750 re eladó egy sérülésmentes Finster sport dob. Akit esetleg érdekelne az adatlapomon belül az eladó holmiknál megtudja nézni a hirdetést.
igazán meghálálnám! bevallom ehhez nagyon hülye vagyok de ezt beszéltük a múltkor! próbáltam keresgélni de se angolul nem tudok se pedig ebayezni
Mindenképp látni kell a konkrét tipust.
Azért tudni kő hogy 10-12 éves sportgépről van szó.
Minden lehetséges meg az ellenkezője is.
De hogy nagymamásan kezelik..................na az nem.
Tehát nem KM-t veszünk hanem állapotot.
Hozzáértő smerőssel kell átnézetni,vagy legalább egy olyan szervízzel akiben megbízol.
ez az eladó tűnt a legkorrektebbnek 2. tulaj, jó gumik új lánc stb.
Ha valakinek nincs 30-35 rugója postával egy pár tengelyért és így rakja össze a gépet akkor azzal a géppel nagy gebasz van.
Az első megnézhető de keress első körben sérülésnyomokat mindenhol.
"Ez nem hanyagságból eredő gondatlanság a szemem fénye volt a motor mint mindenkinek szerintem, szimplán nem tudtam, hogy mi a jele a feszítő kezdeti meghibásodásának. Tudok kérni kompresszió mérőt akár szerelővel együtt, ha akarod a szemed láttára mérjük meg mivel azt is csináltam rajta és jó volt." írj a tulajdoson e-mailben a kérdésemre válaszolva.
Keresek eladó gsx-r 600-ast 600.000 Ft-ig bezárólag! Ha tudtok segíteni azt megköszönöm! Kíváncsi lennék van-e valamit amit jobban szemügyre kell venni a gsx-r-nél az átlagosnál, van-e típushiba vagy valami ilyesmi? Ezt néztem ki, de még keresgélek. http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-5321365
El
valakinek van eladó dobja gsxsr 600 sradra? 2000res évjárat, kizárólag gyári felfogatású érdekel, nem szeretném alakítani a csövemet.
K1 és K5 közötti Gixxer 600/750 re eladó egy sérülésmentes Finster sport dob. Akit esetleg érdekelne az adatlapomon belül az eladó holmiknál megtudja nézni a hirdetést.
Hát hányat vegyek neked a Bárdiban?
Olaj nem kellene?
HF hányas kell bele?