Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A keletinél az arabok azt is váltják..............................igaz csak mexikói dollárra.
Csak rubel, meg jen van a gyereknek, ez a baja, vágod?
Legyen szerencséd! Bár én javaslom, hogy kérdezz meg pl egy motorbontóst(pl. sugomotor), és tudd meg, hogy mi a kódja az üléspúpnak,ami Neked kell,és utánna hívd fel a fószert,aki árulja. Az a kód, az üléspúp alsó felén található. Én sajna megszívtam ezzel a fószerral,mert én megvettem a fehéret,de nem volt jó a motoromra,mert rosszul tudta, hogy mire jó. De korrekt volt,és "visszavette". Ne ess abba a hibába, amibe én, ezért írtam le a javaslatomat. Sok szerencsét!
Vásárolj.
Magam miatt,vásárolnék külhonbó,de.. ?
Köszi tibcsi118. Ez tényleg az, holnap reggel felhívom.
Kiderül.
Hajhó. Véletlen nem vagy tisztába az új vámos kritériumokkal? Legutóbbi ebay vásárlásnál az eladó csóka nem az ajándékot ikszelte,hanem mást,és a magyar részen elkezdtek koldulni vámadó néven..
Yes.............sir.
rendben előre is köszönöm!
természetesen a pénzt előre a kezedbe adom aztán rendelés! köszönöm akkor majd szólok amikor aktuális lenne..
Ja.............lehet róla szó.
próbáltam ezt az e-bayes rendelést de ez nekem olyan mint városi gyereknek a gémeskút szóval józan paraszti ésszel megkérdem jövhéttől aktuális lenne majd a téma... megkereshetlek ezzel kapcsolatban? :D akár majd ha kell elmegyek elviszem neked előre a lóvét érte csak a rendelést elintéznéd? úgy is gödöllő és újpest 5-10perc már persze ha benne vagy..
Örülj hogy a nagyonfontos üléspúp 5 rugó..................eddig az volt a nagy nyomor hogy nincs 10e-ért.

Miaffenének FZ1-ri meg mittomén milyen kipufogó hithű gsxr-esnek?
a csávó kicsit furán értelmezi az árakat
http://racing-bazar.hu/alkatre...
A hirdetés szövegét ne hidd el! A fickó nem nagyon van vele tisztába, hogy mit is árul :-).
Köszönöm az infót, bár átnéztem Racing bazárt, nem találtam meg, esetleg ha lehetne a linket elkérném.
Djano!
A racing bazáron láttam egy hirdetést, ahol egy fickó hirdet üléspúpot,feketét, és bár nincs kiírva, hogy mihez való,de szerintem van rá esély,hogy jó a gixeredhez. 0670/7791403 a hirdető száma.
35e-ért egy telópár alsó villahíddal és összekötővel?
07-es CBR 600 rr-re?
Megpróbáltam.
Ha nem utazom miamiba és

http://youtu.be/NMzZGGKOQYI
Jaaa olyanra nem repülök rá ami "not available to Hungary"
Csak a vámon ne szarozzanak.
Nem.............oda volt írva hogy csak USA.De olyan áron kaptam meg a cuccot hogy még így is megéri.
Van ilyen Buyer protection elvileg ha irsz a formának és nem kontaktol adott napon belül akkor irsz az ebay-nek üzenetet ők meg megoldják vagy vissza az egész és a lét is visszakapod az embert meg elvileg meghurcolják vmilyen formában.Egyszer én is azt hittem beszoptam rendeltem egy pólót ki volt irva hogy fizetés után 1-3munkanap és küldi de nem jött igazoló email hogy feladta aztán már irtam az embernek hogy küldje már el erre nem aznap jött meg a cucc
Nekem kb 8-hét.És licites,bebonyolódtam egy emberbe aki nem küldi ide de egy cég elküldte jópízé hajón a cuccot.
Többe van a posta mint a cucc.És csak remélem hogy megjön.
Ha nem Robert gyerek floridában egy levágott ló fejét fogja találni az ágyában az ziher.
Én Bicskén lakom pesttől 35km-re belföldön már nem nagyon változik sztem a postázási díj, de attól függ honnan rendelsz fékbetétet angliából rendeltem az 3 nap alatt lejött, amcsiból 1 hónap volt egy másik cucc, ezeket a lámpákat meg kínából 1,5-3 hét között jön meg, van amelyik hirdetésben leirják hogy európába hány nap kb. van amihez követő kódot adnak meg tudod mindig nézni éppen hol jár a cumód meg mostanában egyre több a rendes cég vagy bolt eladóként, olyan mintha itteni boltból rendelnél neten