Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használt rosszabb állapotu is megfelel amit rendbe tudok pofozni...
Ez tuti nem a tied.
Esetleg tudnátok valami dobot ajánlani mélyebb hangal és max 40 000-ért ?
Józsi
Naná.

Bár én inkább az ezresre tenném a pontot.
Mert a 675-től kiszakad a karod 4000-nél?
Mint mondtam döglött ez alul ígyíis-úgyis.
A reklám szerint az alsó fordulati nyomatékot növeli de ha kiszereled alig van változás. Inkább a hangkorlátozásban van szerepe.
A mai hegyes nyomatékgörbéjű 16000-et forgó 600-nak halottnak a csók az exup szelep. Szerintem.
Hogy alacsonyan ne legyen annyira halott.
Akkor amgy ez minek van benn ?
ha nem is fog rajt vissza sokat ?
Valamennyit biztos...............de ahhoz nagyon kell érezni hogy észrevedd.
Igazad van , de felső tartományba jobb lesz nemigaz?, alapjáraton meg javul a hangja.. javits ki ha rosszul tudom :D
Nem...............kösd ki..............ígyis-úgyis döglött.............akkormeg............pörgesd.
Tehát ha teszek rá egy sportdobot inkább hagyjam meg ?
Döglöttebb lesz alul.
Sziasztok!

Azután érdeklődnéh hogy lehet-e valamilyen negativ következménye ha 600-a K6-os gixxeren kikötöm a leömlö végén található kipuff gáz szabályzó szelepet?
előre is köszz
Eladó K6-tól K10-ig GSX-R 600-hoz egy K&N szűrő,BRAKING új első és hátsó fékcső szett,sport konzol és K6-K7-re való LEO VINCE dob,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Nem kell messzire menned Joe. Arra már nem emlékszem, hogy te akkor ott voltál vagy sem, mindenesetre GP mesélte, hogy mikor Krikett lejött a pályáról, az elhasznált Pirellivel, darabokban jött le róla a gumi. Ezt akkor mondta nekem, mikor először megvette tőlem a Dunlopot, mondván, jó-jó az a Pirelli, de a Dunlop elmegy többet, és nem robban darabokra.
Hát az SC1-es nem csoda ha melegszik. Majdnem a legpuhább keverék.
Igazad van jobban kopik, nekem most SC1 van hátul (elöl is) de meglepően jól bírja! Én úgy gondolom, hogy utcán motorozni jobb választás lehet a Supercorsa mert talán jobban fel tud melegedni legalábbis én így emlékszem. Én kipróbáltam mindkettőt, nekem fekszik a Pirelli.
Tipikus kinek a pap kinek a papné esete ez!
Én rossz irányba?

Sosem érdekeltek a tapasztalataid.

Max ha a kuplung irányába fordultak elő.
Te megint kezdesz rossz irányba haladni.

Nem tudsz motorozni az TÉNY.

De ha már D211-re esik a választásod vedd figyelembe a Supercorsát is mert utcán jobban teljesít egy fokkal mint a másik.
Gondoltam leírom a tapasztalatom hátha segítek de kár beléd az energia...
Minek az nekem..........te mondtad hogy nem tudok motorozni.
Nem erről van szó. A D211GP meg a Supercorsa köridőben kb. ugyan azt tudja. Mind a kettővel mennek 1:50-51-et Hringen. Csak a Dunlop 2-3X tovább bírja. Pancsin Alpok Adrián a Filának 12 kört bírta a Supercorsa. Kár, hogy a verseny 14 körös volt. Kevés rajta a hús és hamar el is kopik. Szerintem.
Érzetre nekem nem volt rosszabb a Pirelli. Csak más. De a "bohóc D211" az vicces volt.
Te meg inkább vegyél Supercorsa-t