A reklám szerint az alsó fordulati nyomatékot növeli de ha kiszereled alig van változás. Inkább a hangkorlátozásban van szerepe.
A mai hegyes nyomatékgörbéjű 16000-et forgó 600-nak halottnak a csók az exup szelep. Szerintem.
Azután érdeklődnéh hogy lehet-e valamilyen negativ következménye ha 600-a K6-os gixxeren kikötöm a leömlö végén található kipuff gáz szabályzó szelepet?
előre is köszz
Eladó K6-tól K10-ig GSX-R 600-hoz egy K&N szűrő,BRAKING új első és hátsó fékcső szett,sport konzol és K6-K7-re való LEO VINCE dob,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Nem kell messzire menned Joe. Arra már nem emlékszem, hogy te akkor ott voltál vagy sem, mindenesetre GP mesélte, hogy mikor Krikett lejött a pályáról, az elhasznált Pirellivel, darabokban jött le róla a gumi. Ezt akkor mondta nekem, mikor először megvette tőlem a Dunlopot, mondván, jó-jó az a Pirelli, de a Dunlop elmegy többet, és nem robban darabokra.
Igazad van jobban kopik, nekem most SC1 van hátul (elöl is) de meglepően jól bírja! Én úgy gondolom, hogy utcán motorozni jobb választás lehet a Supercorsa mert talán jobban fel tud melegedni legalábbis én így emlékszem. Én kipróbáltam mindkettőt, nekem fekszik a Pirelli.
Tipikus kinek a pap kinek a papné esete ez!
De ha már D211-re esik a választásod vedd figyelembe a Supercorsát is mert utcán jobban teljesít egy fokkal mint a másik.
Gondoltam leírom a tapasztalatom hátha segítek de kár beléd az energia...
Nem erről van szó. A D211GP meg a Supercorsa köridőben kb. ugyan azt tudja. Mind a kettővel mennek 1:50-51-et Hringen. Csak a Dunlop 2-3X tovább bírja. Pancsin Alpok Adrián a Filának 12 kört bírta a Supercorsa. Kár, hogy a verseny 14 körös volt. Kevés rajta a hús és hamar el is kopik. Szerintem.
Érzetre nekem nem volt rosszabb a Pirelli. Csak más. De a "bohóc D211" az vicces volt.
Bár én inkább az ezresre tenném a pontot.
A mai hegyes nyomatékgörbéjű 16000-et forgó 600-nak halottnak a csók az exup szelep. Szerintem.
ha nem is fog rajt vissza sokat ?
Azután érdeklődnéh hogy lehet-e valamilyen negativ következménye ha 600-a K6-os gixxeren kikötöm a leömlö végén található kipuff gáz szabályzó szelepet?
előre is köszz
Tipikus kinek a pap kinek a papné esete ez!
Sosem érdekeltek a tapasztalataid.
Max ha a kuplung irányába fordultak elő.
Nem tudsz motorozni az TÉNY.
De ha már D211-re esik a választásod vedd figyelembe a Supercorsát is mert utcán jobban teljesít egy fokkal mint a másik.
Gondoltam leírom a tapasztalatom hátha segítek de kár beléd az energia...
Érzetre nekem nem volt rosszabb a Pirelli. Csak más. De a "bohóc D211" az vicces volt.