Ha gyurmába hajtották a gépet az nagy gáz..........na ezt nagyon sasold le.............és ne az idomokon mert van olyan gép ami többet feküdt a sóderágyban mint a Michel Wide háton mégis makulátlan az idomkészlet.
A motor hangja elárul minden betegséget. Próbáld ki a vasat, és ha valami nem stimmel, hagyd ott! Érdemes valami tapasztalt szakértő - és nem légből kapott "szakértő" - barátodat, ismerősödet, szerelődet elvinni a helyszínre.
Halihó mindenkinek, 1 év kimaradás után ismét motorvásárlás lesz februárban, kérdés mivel gsxr mellett döntöttem...
mennyi az a max km amivel még érdemes megvenni . Yamahám volt előtte szóval mondhatjuk semmit sem értek gixerekhez
Hááát, szerintem csalóka a méret. Nemtudom, hogy mekkora volt a testtömegingadozásod Ecsegsziti óta, de szerintem rád talán jó lenne. Legalábbis a hasad megtartja, ha sokat sörözöl.
Gyula elvitte az első Contit, szóval most már csak D211GP-jeim vannak. Meg 600 K8 leömlő, ZX-7R segédváz mindenestül, GSX-R kabát, DR-Z faridom, sportlégszűrő, kuplungkarok...
A motor hangja elárul minden betegséget. Próbáld ki a vasat, és ha valami nem stimmel, hagyd ott! Érdemes valami tapasztalt szakértő - és nem légből kapott "szakértő" - barátodat, ismerősödet, szerelődet elvinni a helyszínre.
Ismerek olyan motort, amiben 70.000 van, de tip-top és olyat is, amiben alig 12.000, de nem kéne.
mennyi az a max km amivel még érdemes megvenni . Yamahám volt előtte szóval mondhatjuk semmit sem értek gixerekhez
Mint a búcsúba vazze.
Kellene nekem egy kis segítség gsx-r 600 k3 hoz hátsó fék kart keresek?
Tud nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Neked lehet de ezt megszoktam.
Telo meg az elozo gazdanal balesetezhettek es nem javitottak ki rendesen.
Ügyes volt a srác aki fellökte a haverját.....
Telóból miért folyt az olaj?
Motort szarni le...........a sérülés nem volt jó látvány és amit a horvátok csinálnak az is gáz.