Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na olyan ne legyen.
Lehet............de akár még a Michael is lehet ha valakinek olyan a gusztusa.
Szerintem Michelle Wild-ot akartál te írni...
Ha gyurmába hajtották a gépet az nagy gáz..........na ezt nagyon sasold le.............és ne az idomokon mert van olyan gép ami többet feküdt a sóderágyban mint a Michel Wide háton mégis makulátlan az idomkészlet.
Szia!

A motor hangja elárul minden betegséget. Próbáld ki a vasat, és ha valami nem stimmel, hagyd ott! Érdemes valami tapasztalt szakértő - és nem légből kapott "szakértő" - barátodat, ismerősödet, szerelődet elvinni a helyszínre.
Mit lessek rajta? 40km már soknak gondolok, de nagyon szépnek tűnik a motor, sajnos még nem próbáltam ki. majd talán ha melegebb lesz ...
Nem a km állástól függ.
Ismerek olyan motort, amiben 70.000 van, de tip-top és olyat is, amiben alig 12.000, de nem kéne.
Halihó mindenkinek, 1 év kimaradás után ismét motorvásárlás lesz februárban, kérdés mivel gsxr mellett döntöttem...
mennyi az a max km amivel még érdemes megvenni . Yamahám volt előtte szóval mondhatjuk semmit sem értek gixerekhez
egy otosert a tied
És mennyiért adod:)?
Szevasztok nincs esetleg valakinek otthon elfekvőben egy 97-es srad 600 hoz való lámpa?
Hááát, szerintem csalóka a méret. Nemtudom, hogy mekkora volt a testtömegingadozásod Ecsegsziti óta, de szerintem rád talán jó lenne. Legalábbis a hasad megtartja, ha sokat sörözöl.
szia, nekem elmeletileg van
56-os méret? Jesus Kölyök az hatalmas
Gyula elvitte az első Contit, szóval most már csak D211GP-jeim vannak. Meg 600 K8 leömlő, ZX-7R segédváz mindenestül, GSX-R kabát, DR-Z faridom, sportlégszűrő, kuplungkarok...

Mint a búcsúba vazze.
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis segítség gsx-r 600 k3 hoz hátsó fék kart keresek?
Tud nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Amugymeg az egesz szitu rohadtul nem volt vicces.
Neked lehet de ezt megszoktam.
Ki mondta hogy versenytempo volt?

Telo meg az elozo gazdanal balesetezhettek es nem javitottak ki rendesen.
na mivan mivan mivan? ki és miért és hogy és miért?
Az utca nem versenypálya! Mondom Én Jesus

Ügyes volt a srác aki fellökte a haverját.....

Telóból miért folyt az olaj?
Nem nagyon folyok bele.
Motort szarni le...........a sérülés nem volt jó látvány és amit a horvátok csinálnak az is gáz.
De gondolom lerendezték egymás között vagy biztosító?