Akár még lehet is belőle valami , de nekem csak a délután lehet jó . Mondjuk még csak 70 % hogy tudok menni. Ez a Dj által szervezett akció lenne vagy másik?
Kész a cuccod, szombaton át is tudom adni!
Írtam korábban e.mailt, megkaptad! A hosszú levelemre gondolok!
Esetleg, ha kérsz színezést a cumódra, írd meg e-mailen, mert a távtartókat is eloxálják nekem. És így legyen már egybe, és így szerintem olcsóbb is.
Árat egyelőre - szerintem holnap délutánig - még nem tudok!
üdv!
mivel sajnos nincs 400as topic, gondoltam belinkelek ide egy képet, és az lenne a kérdésem, ez a motor nem túl kicsi? magasságra nagyon alacsonynak tűnik. vagy csak a kép csalóka?
viszonyításképp, egy 400as kawa ninja nagyobb ennél, igaz? http://hasznaltauto.medija.hu/...
Semmi. ..
Bár a sövö lassan gixxer lesz....
A futómü már gixi elől-hátul. De csak bassza a csőrőm az a minusz 2 henger.
Egyépként jobbat mentem vele elsőre az E-ringen is meg a H-ringen is mint a gixxerrel, pedig van 80 ló különbség. ..
beszeltuk az ocsemmel, hogy meg egyszer ki kellene nezni, de az is lehet, hogy iden mar nem lesz belole semmi. nem volt egy jo szezon a '11-es. Euroring jol ellaposodott a verseny hianyaban. Meg volt minden egyeb privat nyug is, ami miatt nem nagyon voltunk.
Hogyhogy lecserelted a gixxer1000-t SV-re? mi abban a racio?
Szia, 45e, - gondolom fel tudod (mindent fel lehet tenni mindenre, mas kerdes hogy megeri-e az idot es a penzt, es hogy optimalis lesz-e), bar mivel nem azon volt vszinuleg kell vele dolgozni.
17.-én megyünk egész napra Kakucsra egy jó kis évzáró pályázásra!
Ha valakit érdekel büfögjön ide pár sort!
Üdv
Nincsenek fagyizók az útvonalon akkor e vagyok veszve.
A Dobsinát ajánlom gyakorlásra.
És a hétvégén arra kéne készülnöm.
Talán tavasszal.
Írtam korábban e.mailt, megkaptad! A hosszú levelemre gondolok!
Esetleg, ha kérsz színezést a cumódra, írd meg e-mailen, mert a távtartókat is eloxálják nekem. És így legyen már egybe, és így szerintem olcsóbb is.
Árat egyelőre - szerintem holnap délutánig - még nem tudok!
mivel sajnos nincs 400as topic, gondoltam belinkelek ide egy képet, és az lenne a kérdésem, ez a motor nem túl kicsi? magasságra nagyon alacsonynak tűnik. vagy csak a kép csalóka?
viszonyításképp, egy 400as kawa ninja nagyobb ennél, igaz?
http://hasznaltauto.medija.hu/...
köszöntem ;)
Bár a sövö lassan gixxer lesz....
A futómü már gixi elől-hátul. De csak bassza a csőrőm az a minusz 2 henger.
Egyépként jobbat mentem vele elsőre az E-ringen is meg a H-ringen is mint a gixxerrel, pedig van 80 ló különbség. ..
Köszi a leömlőt!
kosz hogy gondoltal ram, - ha megyunk, akkor delutanra megyunk csak ki az Eurora, Kakucsra nem hinnem, este meg hazahuzunk, nem maradunk diszkozni.
sajnos r6r fekbetetem nincs...
Elvileg meg kellett kapjad az e-mailem, küldtem neked egyet az ilyen verseny-valamis mizériáról egyet!
Másik kérdésem: R6R fékbetéted akad-e jóáron? Utcára kéne.
Hogyhogy lecserelted a gixxer1000-t SV-re? mi abban a racio?