Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobot mennyiért adod? k5 re feltudom fogatni?
Az a legkevesebb.
Sziasztok! Típus váltás miatt megmaradt a Vinxxgrip utaskapaszkodóm, dobozában. 5 csavaros felfogatás, az összes 2005 után GSXR-hez jó. Akit érdekel hívjon! Tel: 06306294107 Bp.
srácok tudnátok nekem segiteni? gsx-r 600 k5 höz keresnék fekete narancs suzuki matricát az oldalidomhoz mindkét oldalra! mindkét oldalidomom sajna cserélve lett feketére de nekem kell az eredeti kinézet! előre is köszi!
Sziasztok,

K6-K7 600 / 750 alkatreszek eladok
szinte minden, ami a kepen van, papiros vaz forgalmival, blokk szervizkonyvvel, etc

elerhetoseg az adatlapomon
GYÁRI jobbos és balos oldalidom GSX-R K6-K7 modellre, enyhén sérültek. További képeket tudok küldeni mail-en. Irányár: 20.000 Ft. Csak egyben eladók! Helyileg Nyirádon tekinthető meg vagy postai utánvétel lehetséges. 0630/843-0232 vagy david46@vipmail.hu
Nincs, még 1 darabig nem is lesz
minden pénz kérdése
Ilyen a motoros szakma, segítünk a szerelésben
Szia . Egyszerüen nem találok szavakat ! Te egy nagyon Super Srác vagy .
Jééé Gyula...................van má gumi?
Ment a fájl....
Elado,kitünö álapotban. gyártása otta 2 dik Tulajdosnostol. Téli Áron Sürgösen. Csere is érdekel........
E-mailek szétküldve az érintetteknek!
És mivel az új barkasz egy kicist erősebb mint a nagyongyengeéslassúkisesvé így merterm gondolni hogy hátha egy tapadósabb gumival megelőzöm ezt a tornamutatványt.
Szíves engedelmeddel.
De ha gond kérek engedélyt megjuhászodni és lassan menni.
Hát ezek csak aprók még tavalyról..................meg se közelítem a profikat akik helyből csukják össze a gixxereket.
Igen, de utcán is szükség lehet egy nagyot fékezni (mert talán kijön eléd valaki) és majd nézel ha becsúszol az autó alá!

Bár ahogy hallottam te úgyis esel- kelsz, neked úgyis mindegy
No akkor lehet jólesz nekem......................bár a 2:20 az sok nekem inkább a 3 perc és egy fényképezés valami szíp terptárgynál.
Nem az én mocimon volt. FZ1 2:20-as kör. Nekem nincs.
Sokat nem.......................bár az tutifix hogy nem a te sebességed a célközönség sebessége.
Én se veszek ilyet...................a barkaszra jobb kell.Rosso 2-vel van pályatapasztalat?
Hát ha egy gumi a Hungaroringen sima fékezésénél beblokkol úgy, hogy elesik az ember vele...akkor az szar. Minden körülmény ideális volt. Mit csinálhat szar aszfalton?
Nem szar..................csak nem sportgépre való.
Ha lekopott a qalifier elvileg rosso 2 megy fel előre.................kérdés mit bir.
Jövőre kiderül.
Az egy szar.
Most orientálódom sportosabb felé...................a road2 elöl szerzett pár vonalkódot a gatyára.
Előre ha lehet azért mégse.................bár én 750-re nem raknám.
Akkor már inkább Pilot power Road 3 kombó.
Kawán itt van fent 1 srácnak jól nézett ki viszont én úgyis 2 személlyel főként túrázok mocival