Sziasztok! Típus váltás miatt megmaradt a Vinxxgrip utaskapaszkodóm, dobozában. 5 csavaros felfogatás, az összes 2005 után GSXR-hez jó. Akit érdekel hívjon! Tel: 06306294107 Bp.
srácok tudnátok nekem segiteni? gsx-r 600 k5 höz keresnék fekete narancs suzuki matricát az oldalidomhoz mindkét oldalra! mindkét oldalidomom sajna cserélve lett feketére de nekem kell az eredeti kinézet! előre is köszi!
GYÁRI jobbos és balos oldalidom GSX-R K6-K7 modellre, enyhén sérültek. További képeket tudok küldeni mail-en. Irányár: 20.000 Ft. Csak egyben eladók! Helyileg Nyirádon tekinthető meg vagy postai utánvétel lehetséges. 0630/843-0232 vagy david46@vipmail.hu
És mivel az új barkasz egy kicist erősebb mint a nagyongyengeéslassúkisesvé így merterm gondolni hogy hátha egy tapadósabb gumival megelőzöm ezt a tornamutatványt.
Szíves engedelmeddel.
De ha gond kérek engedélyt megjuhászodni és lassan menni.
Sokat nem.......................bár az tutifix hogy nem a te sebességed a célközönség sebessége.
Én se veszek ilyet...................a barkaszra jobb kell.Rosso 2-vel van pályatapasztalat?
Hát ha egy gumi a Hungaroringen sima fékezésénél beblokkol úgy, hogy elesik az ember vele...akkor az szar. Minden körülmény ideális volt. Mit csinálhat szar aszfalton?
Nem szar..................csak nem sportgépre való.
Ha lekopott a qalifier elvileg rosso 2 megy fel előre.................kérdés mit bir.
Jövőre kiderül.
K6-K7 600 / 750 alkatreszek eladok
szinte minden, ami a kepen van, papiros vaz forgalmival, blokk szervizkonyvvel, etc
elerhetoseg az adatlapomon
minden pénz kérdése
Szíves engedelmeddel.
De ha gond kérek engedélyt megjuhászodni és lassan menni.
Bár ahogy hallottam te úgyis esel- kelsz, neked úgyis mindegy
Én se veszek ilyet...................a barkaszra jobb kell.Rosso 2-vel van pályatapasztalat?
Ha lekopott a qalifier elvileg rosso 2 megy fel előre.................kérdés mit bir.
Jövőre kiderül.
Akkor már inkább Pilot power Road 3 kombó.