Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töki!

Remélem nyertél!
Szia Túrarudi!
Ja egy faszt igaz...a Ricsi olyan drága mint a picsa......de legalább van mindene...
A lábtartó felhajlós legyen papa!

GO Joe-Z GO!
Szombaton csapathatunk de fél 6 ra vissza kell érnem mert idén meg kell nyerjem a pocket bike versenyt Tavaly csak egy 2. helyre voltam jó!
Hallo!

Én azt mondom vegyél egy fasza 600-ast nem jobb semmivel a 750
200-ig mindig odabaszom őket, ne hallgass rájuk! :D
Hello !

Olyan problémám lenne hogy ha 6.ba megyek és húzatom ki a motort 208nál rángat egyet és visszahúz ,nem megy tovább. De viszont ha 5be pörgetem ki akkor simán megy tovább teszem 6ba 215nél és semmi baja. Mi lehet a probléma oka ? A műszerfalon mit jelent az olaj és vízfok mérő jele alatt az FI ?
te meg 270 et
Ez is mind igaz.
De hát a szerelem vak.
Ez igaz de az e-bay még sem az, hogy másnap besétálsz a Ricsi bontóba és hozzád vágnak egy deklit bagóért. Egy K6-7 600-750-re mindent találsz gombokért. E-bay meg rossz esetben 2-3 hét.
Ja és az ebayos kínálatból egy teljes gépet fel lehet építen KB a japánok áráért.
Most hogy beleástam magam a témába rájöttem hogy átlagos japán alkatrészekből áll az egész.A fék gyakorlatilag egy gsxr-é.Futómű sanszos hogy egyezik a japán sportgépekével.A gázkar konkrétan az SV é.És még sorolhatnám.
Viszont ritka az tény.
De ez csak akkor lesz téma ha pályázni akarok.Ahhoz meg úgy is sok pénz és még több szabadidő kell.
Egyszer láttam de azt a dögszállító hozta le. Valami elektromos hiba volt. Én nem erőltetném. Biztos jó motor de kevés van belőle ezért nincs se tapasztalat, se bontott alkatrész, se szakértelem stb. Én többek közt azért vettem 08-as ZX-10R-t mert 4 ismerősöm is ilyennel pályázik elég komolyan (Vida Tibi, Frits Attila, Ágó, Bezzegh Tyű) és ha egyet köhint a gép van kit hívni+van náluk egy tonna alkatrész ha pofára esek ami elég gyakori.
De persze a te dolgod.
Akkor a közép az jó lehet. nekem.
Úgyhogy maradok a 675-nél.
Pályán láttál már ilyen állatfajt?
Vagy ritkább mint a működő olasz?
6000 alatt az is döglődik. Persze nem 600-as de alul már ez is gyengélkedik. A régi alul jobban ment. Ez meg felül megy jobban.
És a kawa?
600-as 10 000-től indul meg a 750-es 7000-től. A Hungaroring cél végén a 600-as 230-at megy a 750-es 240-et.
Más a színe?
sok különbség van vegyél 750est nem fogod megbánni
Ahhoz fúrd fel a verhovinád...
ha a 600as mellett döntesz nekem épp van egy eladó ;)
Te kis Fasz!Majd körbehúzlak a RIngen a rometeddel együtt!
Csak az vesz 750-est, akinek nem telik motorra! (600-asra )
Najó a fehérnemű azért rajtam is van............becsípné a zipzár az elefántormányt ha nem lenne.
Amúgy ha lenne pénzem és hajlandóságom tuti daytonával tenném.