Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szeggyé mán ki ennek a gyeröknek egy párat a kutyádból, azt nyomkodd bele a motorkájába mán!
Szia!
Nekem van rengeteg, minden méretben vadi újak, de nem adok egy darabot sem, mert geci vagyok!

Elmész és veszel suzuki boltba....nekem bejött ez a módszer!
Nem bolha.................patent................spéci fajzat.Belököd a közepit és ki tudod húzni az egészet.Majd kihúzva teljesen a középső részt vissza tudod dugni és visszatolva rögzít.
Csak motoron láttam ilyet eddig.
Úgyhogy fellelési hely motorokban meg kereskedésben.
Csaó!

Nem rossz indulatból mondom, tényleg, de én ebből kukkot nem értek! Képet tudnál felrakni arról a bolháról?
Kösz...
Osamu bácsinak tuti van egy két dobozzal.
Hali!

Valakinek nincs esetleg elfekvőben otthon olyan műanyag "bolhája", amivel a farokidom oldalsó részei alul (4 helyen) össze vannak fogatva? Egy rohadt darab sincs meg már belőlük. Elhagytam mindet.
Önkormányzat zsebéből
Baja is kapott az államtól.Nálunk is zsebből ment.
Önkormányzati vagy zsebből? Utóbbi erre is volt.
Mifelénk is volt
Hihető.. Várj,szaladok. És most csak 2 város kapott rá pénzt,az egész országban? Bp és Debrecen. Legalábbis ezt hallottam.
GSXR 600/750 06-10 évjáratúhoz 4 ujjas kék fék kuplungkar, valamint Honda CB 600 Hornet 4 ujjas fekete vörös állítóval 14e. - 14e. postával.

frezer1979@gmail.com
Menjé, nézzé tűzijátékot
Tutira hallottam már ezt a kipuffot!
Mastek Triovál Full Carbon.BESZÁMITÁS - 40.000 Ft
Brutál hang! 35cm!Full Carbon..

Mobil telefont ,mountain biket, beszámolok!
Feladó adatai
megye/város: Borsod Miskolc
mobil: 06-20-565-6516
Autóban, és motoron (mp3 lejátszó)...
!SZIGORÚAN TILOS!

http://youtu.be/bgmWk60SjZE
99 SRAD idomok lemaradtak. . .
K6-7 600
alkatrészek eladóak.

30/351-0610
Hivtalak vissza,de ki voltál kapcsolva!
Menjünk bármikor,ne csak péntek délután a csúcsban!
Alig mentünk az idén!
Hol a faszba van a társaság?
Télen ment a fogadkozás hogy megyünk majd éjjel nappal!
GSXR 600/750 06-10 évjáratúhoz 4 ujjas kék fék kuplungkar, valamint Honda CB 600 Hornet 4 ujjas fekete vörös állítóval 16e. - 16e. postával.

frezer1979@gmail.com
A serviz dokumetáció szerint: Az FI jelzőfény is bekapcsol, ha
motor hőmérséklet magas, vagy az olajnyomás alacsony.
Az nagy baj ha menetközben ritkán bevillan az FI hibakód ? Leállítom a motort, beinditom újra és már nem világit. 700-800 kilóméterenként szokta ezt eljátszani. Mi lehet a baj ?