Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a suzuki bagázs azt írja 6-12e nél vizsgálat és tisztítás és 18e nél csere.
Teljes nevem: Dáriusz Viking Krőzus
Vikingnek sok pénze van nem igaza.
A sportszűrőt még megértem.De a gyári papírt nem hinném hogy kidobod ilyen intervallumban.
12e a gyári ajánlás.Ettől le lehet térni de marhaság.Mondjuk ennyire nem retek csak piszkosszürke nekem 12e után.
Az enyém patyolattiszta volt ehhez képest. Vikingnek meg igaza van.
Egyáltalán nem túlzás. Az ismerősi körben 2-3000-enként tisztítjuk vagy cseréljük a szűrőt. A szmog betesz neki nagyon.
4-5e az túlzás de 12e-renként cserélni kéne.Ez saccra olyan 18e-res légszűrő nagyon poros környezetben.
Tesokám nem lesz ilyen légszűrővel hosszú éltű a motorod:) Én 4000-5000ezer km-nél minden olajcserénél kidobtam és vettem egy újat bele! Amúgy hol használod te ezt a motort, földes úton ?
Szia!
Ezt is elbasztam... , .
Remélem jó volt...
Igen igen a benzinpumpa mellett van egy kis párna szerű szűrő. Első körben kifújtuk aztán meglátjuk mit reagál. A Rodeo Ride-ba 13ért hoznák...
Légszűrőcsere.....
Lehet utána is.
Megbeszéltük, első hóesésig van még idő
Most ha nem esik 577-re mennék.Majd valamikor kakucs.Szeptember az horvátia 16.a körül.A kettő közt egy vasárnap lehet.
Mikor iktatjuk be az üvegtigrises gurulást?
Ha van kivel beszélni
Gyulám aktív vagy ma nagyon.

Felhajlós jó.Sosem lehet tudni.Van aki megtanult egy túrán kuplung nélkül váltani mert kellett.

Nem volt eccerű.Mindenkinek lehet szar napja.
Nekem szerencsére fekete van és még nem bántott
Semmi baj a gyárival, csak a fehér kesztyümet feketén megfogta.
Én meg maradok a gyári mellett
Én felhajlost soha nem tennék rá! Nem pályagép ez! ami minden nap a kavicságyban landol
Értem, én 16 körül olyanba láttam ami fel is hajlik szintén E-bay-s
De beváltak és nagyon jól néz ki a gépen . Én rendeltem az ebay-en és nem jött meg , irtam a német haveromnak és ö megreklomálta és egy hét múlva megkapta Münchenbe! és utána 6 hétmulva megkaptam én is itt Magyarba . Most van 2 pár. Az egyik a mocin a másik eladó!
Nem váltak be a kék karok hogy eladod?
Szia. Én néztem a serviz doksiba és nem volt külön szürő. A tankba a benzinpumpánál van egy szürő. A tanksapkánál van egy pici luk azt kell ellenörizni hogy nincs-e eldugulva mert akkor nem megy a benzin!