A sportszűrőt még megértem.De a gyári papírt nem hinném hogy kidobod ilyen intervallumban.
12e a gyári ajánlás.Ettől le lehet térni de marhaság.Mondjuk ennyire nem retek csak piszkosszürke nekem 12e után.
Tesokám nem lesz ilyen légszűrővel hosszú éltű a motorod:) Én 4000-5000ezer km-nél minden olajcserénél kidobtam és vettem egy újat bele! Amúgy hol használod te ezt a motort, földes úton ?
De beváltak és nagyon jól néz ki a gépen . Én rendeltem az ebay-en és nem jött meg , irtam a német haveromnak és ö megreklomálta és egy hét múlva megkapta Münchenbe! és utána 6 hétmulva megkaptam én is itt Magyarba . Most van 2 pár. Az egyik a mocin a másik eladó!
Szia. Én néztem a serviz doksiba és nem volt külön szürő. A tankba a benzinpumpánál van egy szürő. A tanksapkánál van egy pici luk azt kell ellenörizni hogy nincs-e eldugulva mert akkor nem megy a benzin!
12e a gyári ajánlás.Ettől le lehet térni de marhaság.Mondjuk ennyire nem retek csak piszkosszürke nekem 12e után.
Ezt is elbasztam... , .
Remélem jó volt...
Felhajlós jó.Sosem lehet tudni.Van aki megtanult egy túrán kuplung nélkül váltani mert kellett.
Nem volt eccerű.Mindenkinek lehet szar napja.