Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még én is mennék, csak baszol visszaírni az e-mailre is!
Na mi van itt?

Kriki hívtalak tegnap, kurvára nem értelek el! Mi a helyzet, menjünk már motorozni valamikor! Össze kell szedni a bagázst!
okés köszi!
Tőle tudsz ilyet rendelni, én is tőle szoktam.
Nem keveset....ha már találsz a légszűrőházban port a légszűrő alatt akkor már géz van és a kifújtaknál ez sűrűn előfordul....
Igazából kompresszorral megküldve szakadnak a mikroszálak a szűrőben és veszít a szűrőképességéből.
Amúgy meg már új van benne szval semmi para,ma délelőtt az olajat is lecseréltem szóval jöhet az újabb szervizmentes 6000 km
Szerencséd.
Gyenge levegővel lefújtam róla a kosz......
cbr 125ben most cseréltem olajat, motul 10w 40 5100ra , elég jó olajnak tűnt,és az elérhető is anyagilag. valószínűleg hogy azlesz belőle akkor. köszönöm a válaszod.
Ha találsz motul 10w-40 5100,7100-at,Repsol 10w-40 fullszintet,Valvoline 10w-40 tudja fene milyen nevű fullszintet, az is tökéletes.
Ha pályázol kell jobb meg csillivillibb olaj.
Motult eddig mindenki kajálta.
köszönöm. megprobálok szerezni ilyet
Fuchs Silkolene PRO 4 ELECTROSYNTEC SAE 10W-40
üdv. valaki segítene hogy milyen olaj a legcélszerűbb a gsxr600ba? 2000res sradról van amúgy szó. köszönöm előre is!
Hogy tisztítottad?.....kifújni nem szabad .....csak mondom....
Szia Picuri!

13.00-kor ebéd

vagy legalább lecigizhetsz, ha már a lombrágó alagútfúró nincs kéznél................
Kriki?
Halló halló
Most új van benne majd megnézem 2000 km múlva h milyen .....
Inkább szénbánya.Nálunk is por van.............de ez.
Közúton használom, 1 Pusztavacsi motoros volt benne de az se porfelhőkben
Pontosan 11 487 km van benne és már 8000 körül tisztítottam is....
Most mé, a babetta elmegy neked napraforgó étolajjal is Utáltam mögötte motorozni, mert mindig megéheztem a rántotthús illatától.
Már azt is parásnak tartom hogy 12e-nél kidobom.3e nél csak pénzpocsékolás.
Meg mint az olaj. Az is érthetetlen számomra, hogy noname olajokon akarnak emberek néhányszáz forintot spórolni literenként. Oszt ha elszáll a blokk, akkor meg néznek nagyokat és milyen szar az a motor.
Na ja, hasznos kis valami, de néha el lehet térni az adatoktól jobb irányba. Ez olyan dolog nekem, mint amikor a teszkóba ki van írva a virágra, hogy mikor jár le a szavatossága...