Sziasztok!
Nemrég vettem egy gsxr600 at (K6), pályaidommal, ami elég kaki állapotban van, szeretnék egy újat venni, de amit itt a hirdetésekben láttam, csak szivacsüléshez volt, illetve valami szlovák (ha jól emlékszem) honlapon láttam olyan szettet ami normál üléshez jó. Gondolom ezeknél a szetteknél csak a hátsó idom más. Mik a tapasztalatok? itthon ki foglalkozik ilyesmivel? milyen minőségűek ezek? egyenlőre több lama kérdés nem jutott az eszembe, széles utat..:)
Szia. Ezt a fajta olajat csak én is ajánlani tudom,mert én is ilyet használok max meg vagyok vele elégedve egy k3 600-as om van.
Eddig két olaj csere között egy deka olajat nem kellet utána öntenem ,ill a váltom is vaj puha és egy hangja sincs lett .Magas fordulaton is nagyon jól ken nem szakad meg a film réteg az olajban nem fárad el a olajcsere között.
Hi ! A felső kis csavarhúzóval állítható csavar a Húzó fokozati csillapítás :azt szabályozza egységnyi idő alatt, adott terhelés mellett mennyit utazik a teleszkóp felfelé.
Az villa aljánál található csavarhúzóval állítható csavar a :Nyomó fokozati csillapítás: azt szabályozza adott terhelés mellett egységnyi idő alatt mennyit utazik a teleszkóp lefelé.
A 17-es kulccsal állítható csavarral a rugó feszességét szabályozod.Minél jobban befelé tekered annál jobban összenyomod a rugót és fordítva.
Mivel én nem vagyok futóműmérnök szerinten egy user manualból állíts mindent gyári beállításra.Aztán meglátod.
A hátsó rugóstag ugyan ez ,de úgy tudom fordítva van rajta a a Húzó és nyomó fokozati csillapítás.Húzó alul-Nyomó fellül.
Sziasztok!
Nemrég vettem egy K4-es GSXR-t és betonkemény volt az eleje! Ma próbáltam állítgatni, hogy puhább legyen, sikerült is. Valaki eltudná mondani, hogy melyik állítás mit eredményez és mi a szerepe?:
1. a teló tetején a nagy kék csavar, azt hiszem 17-es kulcs fogja.
2. ennek a kéknek a közepén egy kis pici sima lapos fejű csavarhúzóval állítható.
3. a teló legalján az első tengelynél egy kis csavar, azt mondjuk nem állítgattam.
Szerintetek milyen beállítás érdemes ezekre az utakra?
Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm
Nemrég vettem egy gsxr600 at (K6), pályaidommal, ami elég kaki állapotban van, szeretnék egy újat venni, de amit itt a hirdetésekben láttam, csak szivacsüléshez volt, illetve valami szlovák (ha jól emlékszem) honlapon láttam olyan szettet ami normál üléshez jó. Gondolom ezeknél a szetteknél csak a hátsó idom más. Mik a tapasztalatok? itthon ki foglalkozik ilyesmivel? milyen minőségűek ezek? egyenlőre több lama kérdés nem jutott az eszembe, széles utat..:)