Szia!
Utállak nagyon, de igazad van...én is ezt mondom...előszőr biztonságosan (hehe...) terelgetni a kis kurvát, utána lehet tovább gondolkodni....persze csak akkor, ha motorozni akarsz nem csak csillivilli buzisítani szerencsétlen motorkát...
Nálam még a tanulófázis tart...
Kölyök: Fuchs-al még nem nagyon találkoztam,nem láttam polcon Egyik helyen castrol meg valvoline van,másikon meg castrol és 2 féle motul. (Castrol 2500,Valviline 2400,Motul 3500 )
Na,a matracom úgy nézett ki,hogy csomagolt volt,és új Kókuszbetétes,egy árán kaptam kettőt
Az a végelt,amit írtál,na az biztos örömteli élmény lehet
Az a fehér szar a valvoline-tól egész kellemes.Legalább látom mikor értem kőrbe.
A martac meg nem akcijós csak előbb felszorozták az erededeti árát majd leengedték.
És fiatalon a földön fekvés sem rossz.
Majd pár év múlva mikor a 3. szar yiskes accijóst veszed és viszed vissza hogy nem jó elgondolkodsz.
A kedvencem a "ha nem jó visszavesszük és visszaadjuk a pénzt" duma.Megkérdezték mi lesz a visszahozott cuccal.Erre a válasz hogy kitisztítjuk és eladjuk.
Ha egy 120 Kg-s kancigány viszi vissza akkor kellemes a következőne.
Castrol-tól az a kifehéredős,Motul-tól az átlátszó,vagy a Valvoline-tól az a régebbi "jófajta" kék dobozost kéne beszerezni?
(Errefelé Castrolt használnak a nagyok.. )
Ezzel vettem,mivan vele? Igen,pár kanyar után éreztem,hogy nem a legstabilabb,de nem kő annyira dűteni.. Viszont egyből nyekereg,ha rálépek a fékre..
Ma ajánlottak valami Dunlop-ot,ami hű de fasza,párban 50,újonnan 90-100. Elvileg 800 km van benne. De mostmár lekoptatom ezt,nem pazarlok
piros lampas nem,pofaraeses fekhuzas miatt viszont par egen,es indojokatlanul sokat rangatom kanyarbejaratban,ami nem tesz jot a sebessegnek. viszont ebben az evadban kimarad a kotelezo talajgyakoratom.(kopp-kopp)
Jó lenne, ha a munkádra figyelnél és nem badarságokat irkálnál.
Te nagyra nőt henteslegény.
Amúgy meg Te is megleszel csinálva a 103.000 km-t futott hosszú haveroddal együtt.
Nekem pont így fért be egy kész helyre és azért lett ilyen száraz gyalult deszkát vettünk lecsiszoltuk össze van faszán csapolva ragasztva 1 nap ráment de jó lett
Így tudtam jobb matracot venni ami így is 45 körül volt....
A nagyon akciósat szoktam árulni, olyan 20-25e körül van.Bár az olyan is.A jobbak 30e.Bár azok nem ennyire szögletesek.Ha van időtök el lehet vele fúrni-faragni.
Bár nem fűrésztelepi anyag kell bele hanem rendesen szárított.
Jó kis csapatépítő meló egy ilyet összedobni.
Próbáld újra: sjskyline@citromail.hu