Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen! Ezidáig nem érkezett be pedig.
Próbáld újra: sjskyline@citromail.hu
Én a szopók@vagyok.hu ra írtam pedig!
Józsisra írtam az te vagy nem?
Hát de én én nem a sportmotoros hozzászólásra gondoltam te!
Szia!
Az ne várd meg, hogy én visszaírjak....
De írtam....!
Szia!

Még vissza sem írtál!
Jó...de akkor engem előszőr... , ,
Szeretném, ha kosaraznál az arcommal......egy kicsit! ,
Szia!
Utállak nagyon, de igazad van...én is ezt mondom...előszőr biztonságosan (hehe...) terelgetni a kis kurvát, utána lehet tovább gondolkodni....persze csak akkor, ha motorozni akarsz nem csak csillivilli buzisítani szerencsétlen motorkát...
Nálam még a tanulófázis tart...
Kölyök: Fuchs-al még nem nagyon találkoztam,nem láttam polcon Egyik helyen castrol meg valvoline van,másikon meg castrol és 2 féle motul. (Castrol 2500,Valviline 2400,Motul 3500 )

Na,a matracom úgy nézett ki,hogy csomagolt volt,és új Kókuszbetétes,egy árán kaptam kettőt
Az a végelt,amit írtál,na az biztos örömteli élmény lehet
Az a fehér szar a valvoline-tól egész kellemes.Legalább látom mikor értem kőrbe.

A martac meg nem akcijós csak előbb felszorozták az erededeti árát majd leengedték.
És fiatalon a földön fekvés sem rossz.
Majd pár év múlva mikor a 3. szar yiskes accijóst veszed és viszed vissza hogy nem jó elgondolkodsz.
A kedvencem a "ha nem jó visszavesszük és visszaadjuk a pénzt" duma.Megkérdezték mi lesz a visszahozott cuccal.Erre a válasz hogy kitisztítjuk és eladjuk.
Ha egy 120 Kg-s kancigány viszi vissza akkor kellemes a következőne.
Fuchs!
Hátha ti hamarabb válaszoltok..

Lánc spray:

Castrol-tól az a kifehéredős,Motul-tól az átlátszó,vagy a Valvoline-tól az a régebbi "jófajta" kék dobozost kéne beszerezni?
(Errefelé Castrolt használnak a nagyok.. )
Ezzel vettem,mivan vele? Igen,pár kanyar után éreztem,hogy nem a legstabilabb,de nem kő annyira dűteni.. Viszont egyből nyekereg,ha rálépek a fékre..
Ma ajánlottak valami Dunlop-ot,ami hű de fasza,párban 50,újonnan 90-100. Elvileg 800 km van benne. De mostmár lekoptatom ezt,nem pazarlok

Nekem yisk-es akcijós matrac van,éés ponnjó
Ha a rolpack aloe akkor az KB 40-45 közt van simán boltban.És nem egy nagy dolog.Sima hideghab.
piros lampas nem,pofaraeses fekhuzas miatt viszont par egen,es indojokatlanul sokat rangatom kanyarbejaratban,ami nem tesz jot a sebessegnek. viszont ebben az evadban kimarad a kotelezo talajgyakoratom.(kopp-kopp)
Tapasztalatból beszélsz - emlékeim szerint - volt valami piros lámpás kalandod.
És nem a bordélyban.
matracbolt.hu
Jó lenne, ha a munkádra figyelnél és nem badarságokat irkálnál.
Te nagyra nőt henteslegény.
Amúgy meg Te is megleszel csinálva a 103.000 km-t futott hosszú haveroddal együtt.
Féktől tuti nem.
Én már csak tudom.
Dehogy nem, most lettél csak igazán méltó rá(m)!

Úgy fest sikerül(t) első tárcsát venni.
Állítólag attól még gyorsabb leszek! Vagy nem.

Száz szónak is egy a vége: itt a f@szom gyorsan vedd beé!

Puszi.
Az speciel a még épp elviselhető kategória. Inkább belépő szint...................remélem nem yisk-es.
Hmmmmm attól függ szeretnél egy focicsapatot...........................agy a mama.
Nekem pont így fért be egy kész helyre és azért lett ilyen száraz gyalult deszkát vettünk lecsiszoltuk össze van faszán csapolva ragasztva 1 nap ráment de jó lett
Így tudtam jobb matracot venni ami így is 45 körül volt....
A gyerekcsinálás is elég jó csapatépítő tréning!
A nagyon akciósat szoktam árulni, olyan 20-25e körül van.Bár az olyan is.A jobbak 30e.Bár azok nem ennyire szögletesek.Ha van időtök el lehet vele fúrni-faragni.
Bár nem fűrésztelepi anyag kell bele hanem rendesen szárított.
Jó kis csapatépítő meló egy ilyet összedobni.
140*200