Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké......bocs...
Még szerelni sem................................de kifizetmi..............na azt igen.
Az olaszt csak szerelni szar.. Azért értenek hozzá,szóval
Majd lesz, garantálom!

Onnantól meg akkor jössz amikor hívlak!
Felpattansz a szarodra és bőgázzal takarodsz befelé az 51-es úton.
Középen "Cipő" a Republicból......
Nem csak életérzés............egy kis brembo,egy kis öhlins,egy kis marzocchi.pár marchesini és még egy kis brembo stb.
Olasz sose kéne. Nagyon teli van töltve életérzéssel, de... Nem kéne.
De tényleg.. S1000RR az.. De itt egy team Desmosedici link Kinek porosodik egy ilyen a gixxere mellett?
Amúgy az alapváltozat is van 200LE,nem?
Zoltán úr
XD
HI!

Valaki tud erről az új Pirelli Rosso Corsa gumiról valamit?

Köszi
Majd összetömörítem neked ZIP fájlba, átküldöm neked e-mailen, aztán megalázhatod!
Hétvége a családé, csak hétközben motorozok! Kivéve a rendkívüli eseteket, de az most nincs....
Fejeld meg helyettem is! Az a kis csoffadt szarcsimbókos emésztőszájú habbáfelvert fos-zuhatag kis arcát!
Végső fogyasztó, nofene Vasárnap átjössz Petihez? Le kéne fejelni, mint Zidane Materazzit.
Kell a fasznak a garázskulcs...én maximálisan elégedett vagyok a saját motorommal, én nem gyüjtök, én végfelhasználó vagyok!
Szeee Bringa!
Kérnéd a garázskúccsot, mi?
Miez a szar?
Díszmotor.....
Szia!
Azért nem csinálnék a garázsomból hulladéklerakatot....ezek már öreg motorok, dísznek szerintem sok helyet foglalnak...mondjuk én tarkón is basznám a gyerekem, ha ennyi szart hozna haza.... ,
Persze 4 db S1000RR -re mást írtam volna.....
Gsxr 600 K6-hoz alkatrészek olcsón eladók!
fékek, kerekek, segédváz, villák, műszerfal, lámpák, gyújtás kapcsoló 2 db gyári kulccsal+ elektronikával, lábtartók, fékkar, fékpedál, kapcsolók...stb.
tel.:20/3103827
My tuninggarage
Direkt pánikszerűen szétszedi nehogy fel kelljen mennie................pont mint én.
Lőttem!
Plafon a 15, postával együtt