Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz skacok. Csak mérlegelés miatt,hogy mi mennyi,stb. 440-re volt írva a moci,és érdekelt volna,hogy mennyi a javítás. Még lesz rengeteg lehetőségem
Igen. Maradjunk annyiban, hogy erről biztosan lehet tudni, hogy vázsérült. Inkább keresnék egy olyat aminél ez nem biztos.
De akkor sem mind az. Körültekintőnek kell lenni, oszt kész!
Amik ugyanúgy lehetnek vázsérültek meg széthatottak meg ropivá törött 3 ból összelegózottak...................hej de szeretem az életet.
Ugyanezt hallod tőlünk is! Kurvasok eladó moci van ezen kívül, ne állj meg egy vázsérültnél!
Én nem venném meg.
Sziasztok,
lenne egy eladó / elcserélendő vanucci rövid kesztyű.
Érdekelne első emelő és vagy kormányvégsúly. Esetleg nyalóka nagy tételben.
Nem saját.. A vétel miatt kérdeztem,de már hallottam,hogy felejtős az ilyen..
Nem is csutkakormányos
Mnnél előbb mutasd meg simabéláéknak.
Sziasztok.
Tudnátok adni egy gyors helpet? Van egy vázsérült motor(600-as gsx-r). Nem súlyos,de azért javítani kéne. Talán még egy nyomon is fut,előröl nyomódott egy kicsit,a többi hibáját javították! Mennyiből lehetne megcsináltatni a vázat? Kijavítani,nem másikat szerezni. Jameg hol érdemes érdeklődni? Ki foglalkozik ilyesmivel?
Köszi.
Még mindíg nem.Utcára nem találom célszerűnek az idomost.Tudom az életérzés meg a teljesítmény és ahogy megy meg visít meg ilyenek.
De csak úgy motorozni inkább egy naked.
Úgyhogy még mindíg a bugyimárka marad.
Pályára természetesen egy 750-es gixxert.Ha lenne lém,ha költséghatékonyság a cél egy CBR 600 F4i lenne 2000 körülről.
Ilyen volt a rutin vizsgám, csak nekem gyorsabban kellet megcsinálnom.

BMW S1000 RR?!
Na mek mert éjjel meló(piac)...
ByBy Jóéjt

Kiskapu.
Adócsaló
Ha meg lesz következő motor akkor szlovákosítok.
Helyes
Akkor már inkább megyek horvátba.
Kocsik motor telkek kb 100 120
A legviccesebb hogy a kocsival együtt is csak 29470.-.

15900.-

Hágyengekérem azenyém.
Ma megjött motoradó 37.950 Ft.