Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk pont azért h szóba álljanak velem. Ha nagyobb az önrész talán bevállalják, és lesz róla papírom, mert csak ez érdekel mostmár. Az elején még úgy voltam vele, hogy leszarom, hogy egy havi keresetemet cascóra költöm évente de legalább de jó lesz. De miután látom, hogy milyen mocskosul nem kell a pénzem, szarok rájuk.
Az a 40%/500ezer.... azt meg már minek?
Bár mondjuk havi 5ezerért...
Itt jön a trükk....
Megkötöd áprilistól majd októberben felmondod a cascot a francba elvégre ha télen áll a garázsban minek fizesd?
Nagyon köszi!
Épp most próbálkozom velük. Ügyfélszolgálatos csaj már telefononon kalkulált nekem egy 180E/ év körüli díjat amin dobtam egy hátast.Ami könnyítés, hogy üzemen kívül helyezheted a gépet a téli hónapokra (asszem 6 hónap max/év) és akkor havi 6125 pénz a biztosítás. Tehát az aktív időszakban 45E lenne/negyedév, "pihentetett" időszakban pedig 18 és fél/negyedév.
Na oersze itt sem biztos, hogy befogadják a motort.Ez a konstrukció 20%/200.000-res önrésszel.
Egy órája beszéltem egy másik biztosítós emberrel a www.best-office.hu-ról. Ott kalkulált nekem szintén telefonon Generalis biztosítást amiről már az ajánlatot is elküldte mailben. Érdekes mert semmilyen alkusz oldalon nem kaptam a motoromra Generalis ajánlatot, ahol meg nyomát láttam Generali motor Casco-nak, ott azt írták, h csak új gépre kötnek. Na mindegy, itt már arra törekedtem csak a fickóval történt beszélgetés alatt, hogy a banknak kielégítsem az igényét, tehát k.rva olcsó legyen és kész. 40%/500.000 önrész évi 59 ezer. Na most holnap megyek megint fényképezni, nyomtatni, faxolni, visszaküldeni hátha sikerül már, bár szerintem ez is bukta lesz.

Ezen beszartam

Igyuuuunnnnkkkk!
Szia!
Családi vállalkozásban biztosításokkal foglalkozunk. Utánanéztem az esetednek: az Uniqa biztosító köt cascot (típustól függetlenül - amúgy ilyen nincs, hogy típushoz kötik, melyik motor kap, melyik nem, az összes a "motorkerékpár" kategóriába esik).
Próbálkozz náluk!
Üdv :)
Osamu bácsi sleppjének tuti van.17 dodó a 4db.
Itthon jellemzően drágább.
Bontós szerintem nem adja külön.
Beleszakítottad az inbuszt?
Szép Estét Mindenkinek!

A mellékelt képen piros nyilakkal bejelölt 2db fékbetét rögzítő tüskét keresek újat, vagy használtat.
Ha valakinek van tudomása ilyenről bárhonnan, akkor legyen szíves írjon már nekem! 2 db kellene!
email: karolypiros@freemail.hu
Előre is köszönöm Köszönöm!
Még jó, hogy aznap amikor pereceltem nem veled motoroztam te FARTÚÚÚRÓÓ....
Ha majd nyáron nálam leszünk kapsz egy muszájdzsekit estére, mert én benned már nem bízom te Segglyukvadász.....
Nem nekem lesz a sisak, hanem páromnak...
Én még meg is hágnám esés után azt a kis büdös testét! Hogy ne ússza meg komolyabb sérülés nélkül.... majd bevarrnám a saját zacskójába szemüvegestől..
Az lenne csak az IGAZI AKCIJÓ....
Én is szinte ugyan így vagyok vele.
Esek, kelek aztán majd lesz valahogy.
Teljesen felesleges sisakot venned.
Mind annyian tudjuk milyen sors vár rá.
Én a helyedben egy vadászkalapot vennék, a Fóti erdőben azzal is lehet szántani.
Ráadásul, ha abban leesel a vadlesről még occccó pénzért meg is varrják.

Tehát a javaslatom a következő: igyuk el azt a "kevéske" pénzt a motoros cimborákkal együtt.
Jaj, hogy verjem a gigádhoz azt a nagy bőrös-cementes zsákot.
Te hirtelen haragú vadember.

Az idő(m) ketyeg balos csuti meg sehol, nem sokat javultak az esélyeid tegnap óta.
Nem vetted a poént...
Maga a csúcs!
Há hogy piros.
Kék,az ezüst,a fekete az jobb.
Más nincs.
Mint a Károlyka!
Oszt mi a bajod-e a PIROS-sal?
Yes, oké!
Egy F4i-t olcsó pénzért 2000 körülit elviselnék...........akár külföldit is.
De másfélmisi?
És még piros is.
Van ám! De majd telón ofkórz...
Há' figyelj, ez az ő dolga, én csak azért segítettem neki így, mer hátha bekerülök így a céghez melózni!
Így-így... amire a múltkor dobtad az sms-t! Miért hívol? Van valami konkrétum?
Hááát azért sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mitől lesz kelendő egy árú... nem jobban nézne ki a hirdetés egy friss műszaki szöveggel?
No meg ezek a frankó FULL HD képek a motorról szinte egyből arra ösztönöz, hogy elmenjek megnézni...
Hááát tényleg nem akarja eladni...