Amcsiban van vám ha angol,meg eus akkor nincs és nekem még taiwani meg kínai sem vámolt.Úgyhogy passz.Amcsiból egy radiális gixxer felső pumpát vettem nem volt vám de hogy az a koszlott cucc szar is volt.................jellemző..........há gixxeré volt.
Na oké, eddig én is eljutottam!De, szeretném megtudni mik a plusz költségek! szállítás rendben mert kiírják a legtöbbnél, de hogy például vám,áfa stb...
Lényeg hogy tudjam mi lesz a végösszeg mire nekem ez ideér.
Konkrétan egy sisak miatt kattogok, itthon 90eFt kintről szállítással majdnem fele...:S csak itt jön hogy erre mit kell még pluszban fizetni...
-Kő dombornyomtt kártya és bankszámla hozzá
-Regelsz ebayon
-Regelsz paypalra a címeddel,kártya és számlaszámmal
-Böngészel ebayon
-Megtetszik valami
-Ráböksz a a Buy it ikonra
-Kifizeted a lét postaköltséggel
-Vársz míg megjön
Ennyi.
Angoltudás nem hátrány.
A fasznak kellett ilyen retardált kis faszcincáló fosturmixal (habos fosturmixra gondoltam) kezdened......
Te is mindenkiben megbízol..... Utána meg nem győzöd majd kiosztani a pofonokat...
Nagyon csúnya véged lesz már látom!
A disznók rágják ki a végbeled csavarodását te mihaszna purgyé.
Száradjon ki a szemed világa, ha délutánra nem leszel mindenből, hangsúlyozom MINDENBŐL naprakész.
böngéssz
Lényeg hogy tudjam mi lesz a végösszeg mire nekem ez ideér.
Konkrétan egy sisak miatt kattogok, itthon 90eFt kintről szállítással majdnem fele...:S csak itt jön hogy erre mit kell még pluszban fizetni...
-Regelsz ebayon
-Regelsz paypalra a címeddel,kártya és számlaszámmal
-Böngészel ebayon
-Megtetszik valami
-Ráböksz a a Buy it ikonra
-Kifizeted a lét postaköltséggel
-Vársz míg megjön
Ennyi.
Angoltudás nem hátrány.
megyek felderítem ma a terepet az Expo-n
Kis Tuning
Meg még vannak egy páran.
Ért valaki az Ebay-ról rendeléshez?
Hol a verejtékes pélóba bujkálsz?
Te kis megszáradt szarcsimbók.
A fasznak kellett ilyen retardált kis faszcincáló fosturmixal (habos fosturmixra gondoltam) kezdened......
Te is mindenkiben megbízol..... Utána meg nem győzöd majd kiosztani a pofonokat...
Nagyon csúnya véged lesz már látom!
A disznók rágják ki a végbeled csavarodását te mihaszna purgyé.
Száradjon ki a szemed világa, ha délutánra nem leszel mindenből, hangsúlyozom MINDENBŐL naprakész.
Motorkiállításra hogy lehet online elővételben kedvezményes jegyet rendelni? Csak teljes árút mutat a honlap...
A fasz karcolja meg a seggedet, ne engem sározz! , ,
A generátor fedeled sincs itt!
Jó ha szeptemberre elkészül... ,