Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mobilszámod ugyanaz, mint régen? Meeer majd szombat délután hívlak akkó!
Hétvégén mindig otthon vagyok párommal és a családdal! de a jövő héten pénteken lehet feljövünk Expora, mert sisakot kell vennünk és hátha lesz valami jó kis ÁKCÍÍÍÓÓÓ!
Amúgy télleg túrázott vele, amolyan Joe-Z féle figura, lájtos tempóban. Műszakit meg megújítja úgyis!
No akkor az enyém is eladó mostantól!
Ár: 2.000.000 Ft
Doctor! Fent leszel szombat délután Pesten?
Jaaa és 3 hónap múlva lejáró műszakival... No meg a 100.000 Ft-ot érő csodaszöveg: "Jórészt túrázásra használtam!"
Úgy van vele, hogy eladó, de nem mindenáron! Egy hatba akarta mekkűdeni...
Főnököd jól van amúgy? Tudja, hogy 2011-et írunk? 2005-ös CBR600RR-t akar eladni huszonezer kilóméterrel 1,5 misiért?
Szerintem a főnököd nem akarja el adni.
Főleg ennyiért.
Ha lassulni akarsz, vegyél Hondát! Főnököm motorja eladó vazze!
Ha nem akkoris.
Jájj de szétcsapnék közted....
Megpróbálom összeszedni magam, de ahhoz kell egy két pofon a zsákomra... , ,
Jó az Bt014 !
Szia!
Te ez nem a rammon serrano a mediterrán lepencén?
Amúgy milyen szépen levette gyújtásról miután becsúszott a gépe mellé.....tuti, hogy gyakorolta!
Szia!
Az is (SV)kimegy alólad, ha baromkodsz vele....
Na csakhogy. Gratulálok! Imádni fogod.
Adja írásba a biztosító, hogy nem szerződikk'mán veled.....bankba is ha bemész ügyintézni, és kéred jegyzőkönyvet kell készíteniük az ügyintézésről. Szerintem ez biztosítónál is így megy...vagy kérd a panaszkönyvet, írd bele a bajod, majd küldd be a hitelező bankodnak(MINDENKÉPP GYÁRTS PAPÍRT ARRÓL? HOGY NEM TE VAGY A BUZI).
Amúgy meg simán mehetsz casco nélkül is, csak legyen köteleződ....én is így csinálom....ha meg törik a motorka....úgyis zsebkiforgatós a mutatvány...fizeted a részleteket azt csá...ahogy itt alattam már leírták , , , ,
Magának uram mindent elnézek....
Nyomjuk!
Na ez nem szééép dolog.... nagy f@sszal vagánykodni a kisf@szúak között....
Cíííííííp a masíííína!
Én kérek elnézést, azt hittem már alszol.
Plusz meglepi mi?
Lenyomlak Tökös!
Teeeeeeeee szemééééétttt
gyorsulunk?