Hétvégén mindig otthon vagyok párommal és a családdal! de a jövő héten pénteken lehet feljövünk Expora, mert sisakot kell vennünk és hátha lesz valami jó kis ÁKCÍÍÍÓÓÓ!
Szia!
Te ez nem a rammon serrano a mediterrán lepencén?
Amúgy milyen szépen levette gyújtásról miután becsúszott a gépe mellé.....tuti, hogy gyakorolta!
Adja írásba a biztosító, hogy nem szerződikk'mán veled.....bankba is ha bemész ügyintézni, és kéred jegyzőkönyvet kell készíteniük az ügyintézésről. Szerintem ez biztosítónál is így megy...vagy kérd a panaszkönyvet, írd bele a bajod, majd küldd be a hitelező bankodnak(MINDENKÉPP GYÁRTS PAPÍRT ARRÓL? HOGY NEM TE VAGY A BUZI).
Amúgy meg simán mehetsz casco nélkül is, csak legyen köteleződ....én is így csinálom....ha meg törik a motorka....úgyis zsebkiforgatós a mutatvány...fizeted a részleteket azt csá...ahogy itt alattam már leírták , , , ,
Ár: 2.000.000 Ft
Főleg ennyiért.
Megpróbálom összeszedni magam, de ahhoz kell egy két pofon a zsákomra... , ,
Te ez nem a rammon serrano a mediterrán lepencén?
Amúgy milyen szépen levette gyújtásról miután becsúszott a gépe mellé.....tuti, hogy gyakorolta!
Az is (SV)kimegy alólad, ha baromkodsz vele....
Amúgy meg simán mehetsz casco nélkül is, csak legyen köteleződ....én is így csinálom....ha meg törik a motorka....úgyis zsebkiforgatós a mutatvány...fizeted a részleteket azt csá...ahogy itt alattam már leírták , , , ,
Cíííííííp a masíííína!
Lenyomlak Tökös!