Karbonozott műanyag rendszámtábla tartó? Na az meg mi a f@sznak, azért az 1-1 cm-es látszó peremért körbe a rendszámon? Mert a többit ugyanis gondolom eltakarja a rendszám....
Hát ennyi erővel lekarbonozhatnád a kerekek szelepcsöcsein lévő menetes részt is....
Szeretem én is a szép és mutatós dolgokat, de ennél szerintem van jobb alkatrész is, amin mutatósabb a karbon.
pl: Szobabringa szelepcsöcsén....
Lenne egy kérdésem:
Kit érdekelne karbon kiegészítő a motorjához elérhető áron?
Az enyémhez hamarosan lesznek elemek (sárvédők pl) akkor tudok árat is mondani.
Eladó egy K4-es 600-as blokk és egy sérült váz, magyar papírokkal, a blokkban 4000km van. Ár: 330.000Ft.
K4-es 600 hátsó idom, karcos de nem törött 12.000 Ft, valamint hibátlan injektor sor, ára 40.000Ft
Mondjuk lehet igazad van, nem tudom, hogy az általam használt olaj mikori fejlesztésű! Ámbár ennek is SG/SH/SJ minősítése van.
Ha minden kötél szakad, ezzel biztos nem jár rosszul:
Fuchs Silkolene COMP 4 ELECTROSYNTEC SAE 10W-40
Neked nem is K4 600 -ad van....abba nem jók ezek az olajak! ,
Fuchs Silkolene PRO 4 PLUS ELECTROSYNTEC SAE 10W-50, vagy SAE 5W-40 (Én utóbbit használom! )
Hát ennyi erővel lekarbonozhatnád a kerekek szelepcsöcsein lévő menetes részt is....
Szeretem én is a szép és mutatós dolgokat, de ennél szerintem van jobb alkatrész is, amin mutatósabb a karbon.
pl: Szobabringa szelepcsöcsén....
K4 600- ba szeretnék olajat cserélni.
Valaki tudna segíteni, akinek ilyen gépe van, hogy melyik vált be a legjobban?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Gondolom Te meg edzeni voltál.
+4 kg
Lenne egy kérdésem:
Kit érdekelne karbon kiegészítő a motorjához elérhető áron?
Az enyémhez hamarosan lesznek elemek (sárvédők pl) akkor tudok árat is mondani.
Eladó egy K4-es 600-as blokk és egy sérült váz, magyar papírokkal, a blokkban 4000km van. Ár: 330.000Ft.
K4-es 600 hátsó idom, karcos de nem törött 12.000 Ft, valamint hibátlan injektor sor, ára 40.000Ft
Érdeklődni a 20/3103827-e s számon lehet.
üdv.
Hasznátguminepper.