Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joe-Z!
A videó egy úgymond híres kanyarról szól, amin úgy esnek-kelnek a motorosok, mint disznó a jégen! A youtubon vagy 100 videó van különböző motorosokkal, akik mind itt tanyáznak el....
Mivel mind szinte profi felvétel, így azt hittem először, hogy szándékos a dolog valami filmezés miatt, de voltak elég drága motorok, amiket nem hinném, hogy egy perec felvétele miatt összetörnének!
Milyen hetykén felpattant.
haggyadmá...ő igy parkol...fasznak kell utcán térdkoptatóig borigatni sose értem meg....
A srácnak sok volt abban a Capirossi sisakban....

http://youtu.be/kLiovGtZapw
Na az jó.Akkor ha már elhagytad az idomokat akkor lepasszolhatod.
keréken
Nem nem kérdezted.De nemgond.Tom hogy sövö lassú.De egyenlőre jóez.Szeretek stersszmentesen menni.És már igen de csak pár Km-t.Azt se gixxeren.
Hármas teli végén 210 körül már leszakadna rólad a cordura ruházatod túrabarátom! Mindezt 0-ról 10 másodperc alatt

IGEN EZ MEGINDUL MINT A VESZETTÜRGE!
4000-nél csavarsz egy telit és úgy átugrasz egy autót, mintha ott sem lett volna.... És biztos vagyok,hogy 6000-es fordulattól már jobban húz mint az SV 9ezernél.... És akkor még hol van az első rugás 8000-től és a második 12000-től

Lehet ,hogy már kérdeztem, de te életedben ültél te már legalább 600-as 4hengeres sportmotoron?
3-4e nél megindul?
Mint a veszettürge?
Nem igazán halott az alul
Igazad lehet.
Bááááárrrrrrr azért volna ott alakítanivaló.Csúcsteljesítményt odaadnám egy kicsit alul ne lenne annyira döglött.
Vagy 750-ből kéne a mutatvány.
Csak nehéz esztétikusan kivitelezni.
Hogy ne olyan "lezúztuk a gépet csak csórik vagyunk ujraidomozni" stílus jöjjön ki.
Akkor neked egy Gixer kell... a leírtak alapján csak a műanyag idomokat kell ledobnod róla és rakni rá egy stunt villahidat és egy széles kormányt!
MI MARAD AZ SV-ből, ha minden a Gixerről kell?
Eszemben sincs.Nem akarok görnyedni és a műanyag sem vonz.Lóerő,fékek,futómű.Ez ami kell meg egy tank és kormány.
A többi felesleges.
Na miket nem olvasok itten....
Gázos a casco? NAbazdmeg

Megy fel a pályaidom és repesztüüüüüüünnnnnnnnnnkkkk
Csak nem szeretnél titokban egy GSXR-t?
Dehogynem.
Nem gondolnak csak az 50 Kg vasággyal pilótákra.
akkor ugye, hogy nem a Gixxerrel van a baj...?
Persze!
Én így nézek ki csak pufajkakabát nélkül.
Erősítek TV-néző izomra.
Mini a fenéket.... csak nagy pufajka dzsekiben ülve rajta néz ki kicsinek... Az SV 650-nél terebélyesebb úgy tudom...
Mivel már szóltál a banknak felhívtad a figyelmet rá lehet almás....de én még most is lapítanék.
Akkor ezeket a gépeket elég minire építik.
A motor sztem gyári...
Pedig 180 vagyok, nem extrém nagydarab...
Akkor lehet ez lesz. Csak tudod, nem tudom, hogy hogyan mennek ezek a dolgok, mennyire harap erre a bank mert nekem még soha nem volt hitelem. Ha ők is leszarják, és nem foglakoznak vele csak a részletekkel akkor hülye leszek azért rohanni, hogy a semmiért fizetgessek.
Amúgy most nézem a gixxer kicsi/kimosták vagy te vagy az átlagnál nagyobbra nőve?