Joe-Z!
A videó egy úgymond híres kanyarról szól, amin úgy esnek-kelnek a motorosok, mint disznó a jégen! A youtubon vagy 100 videó van különböző motorosokkal, akik mind itt tanyáznak el....
Mivel mind szinte profi felvétel, így azt hittem először, hogy szándékos a dolog valami filmezés miatt, de voltak elég drága motorok, amiket nem hinném, hogy egy perec felvétele miatt összetörnének!
4000-nél csavarsz egy telit és úgy átugrasz egy autót, mintha ott sem lett volna.... És biztos vagyok,hogy 6000-es fordulattól már jobban húz mint az SV 9ezernél.... És akkor még hol van az első rugás 8000-től és a második 12000-től
Lehet ,hogy már kérdeztem, de te életedben ültél te már legalább 600-as 4hengeres sportmotoron?
Igazad lehet.
Bááááárrrrrrr azért volna ott alakítanivaló.Csúcsteljesítményt odaadnám egy kicsit alul ne lenne annyira döglött.
Vagy 750-ből kéne a mutatvány.
Csak nehéz esztétikusan kivitelezni.
Hogy ne olyan "lezúztuk a gépet csak csórik vagyunk ujraidomozni" stílus jöjjön ki.
Akkor neked egy Gixer kell... a leírtak alapján csak a műanyag idomokat kell ledobnod róla és rakni rá egy stunt villahidat és egy széles kormányt!
MI MARAD AZ SV-ből, ha minden a Gixerről kell?
Akkor lehet ez lesz. Csak tudod, nem tudom, hogy hogyan mennek ezek a dolgok, mennyire harap erre a bank mert nekem még soha nem volt hitelem. Ha ők is leszarják, és nem foglakoznak vele csak a részletekkel akkor hülye leszek azért rohanni, hogy a semmiért fizetgessek.
A videó egy úgymond híres kanyarról szól, amin úgy esnek-kelnek a motorosok, mint disznó a jégen! A youtubon vagy 100 videó van különböző motorosokkal, akik mind itt tanyáznak el....
Mivel mind szinte profi felvétel, így azt hittem először, hogy szándékos a dolog valami filmezés miatt, de voltak elég drága motorok, amiket nem hinném, hogy egy perec felvétele miatt összetörnének!