Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezz bátran!
Szeva Doki! Kéne pár infó a fórumos pólóról!
Így kő motorral csinyáni e....

http://sportmotor.hu/motoros_v...

Így meg a nőddel e:

http://sportmotor.hu/motoros_v...

Megkímélt R1 eladó:
Naptárilag holnaptól
Ja és érzel erőt egy jó háromnaposra kűfődre.

Még 2 hetet késik.
Legalább.És akkor sem lesz valami hűde.Inkább április.
Holnaptól tavasz Jeeeeeeeeeeeeeeee
Vagy kgfb. nélkül.....
A baj csak az, hogy kötelező casco-nak lennie a motoron, a finanszírozási szerződés értelmében. ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy visszadobják a szerződést a biztosítók indoklás nélkül. Allianz, kilőve (CLB-n keresztül próbáltam), AIM (motoros biztosításokra specializálódott) szintén visszadobta, de úgy, hogy csajjal beszéltem 11-kor, hogy megjöttek-e a képek a gépről, mondja igen rendben, nagyon szép a motor, és küld még egy papírt a,it elsején toljak vissza mailban scannelve, vegyem úgy hogy megkötötték. Erre délután 2-kor hív, hogy sajnos nem tudják "bevenni" a motort a biztosításba. Na ennyi a sztori. A kérdés az , hogy mi lesz ha nem tudok sehol cascot kötni? Az Erste Leasing kiakad az biztos. No cascos konstrukció meg csak azesetben lehet asszem ha 70 százaléknyi tőketartozás ki van egyenlítve.
380 Ft-os áron, vagy egy liter benzin ellenében, kismacska eladó!
Inkább biznicelj egy jót.És ki tod fizetni a benyát.
Tele a tököm... Inkább megint nem nézek hírportált!
Nademinek?
Inkább frutiáron kő motortvenni és azt gyurmává törni.
Szia!
Suzuki Hollós Újpest, ott kötnek neked cascót, asszem 13-15000 Ft/hó a teljeskörű (vagy csak totálkár?már nem tudom), de ez már régi adat és lehet, hogy van már jobb ajánlat is.
Casco csak a hikomattosoknak való...légy férfi, és nyomasd kötelezővel!
Nehogy beszopd ezt a kamu dumát.... Benzin a profit miatt lesz drágább ...csak ürügy az arab országok lázongására fogni az emelkedést.
Bedobnak még : a piac pánikszerű olajáremelkedéssel reagált a líbiai forradalomra című nagybevételt hozó álmesét, te meg fizetsz megint egy jó nagy adag jövedéki adót(is), meg áfát(is) a kicsi kis benzinár mellé.
Kell a brókereknek, meg a nagybefektetőknek az extraprofit....mindenáron...
Sziasztok!

Tudna valaki tanácsot adni, illetve járt-e már valaki haonlóképpen. Nem tudok a motoromra Cascot kötni. A második biztosító mondja fel az ajánlatot a fekete Gsxr-600 K7-emre. Hova vigyem ahol végre hajlandók szóba állni velem. A motor hiteles, és kell a casco.
Idén 500 nem lesz az 100%
Ezt a líbiai helyzetnek köszönhetjük, simán meglesz az ötszázas ár is.
De leszarom, én motorozok tovább!
Huha.Akkor már 361 lesz.
Azérismegyek horvátba.
Ismét örülhetünk

Ismét öt forinttal nő a benzin, és a múlt heti kettő után szintén 5 forinttal emelkedik a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.
Motul 300v
Próbáld ki a használt hűtővizet! Nagyon tuti vegyszer!
Csak szivatlak.....jó abba mindenféle, max hamarabb tönkremegy...
Én hajolajjal megyek, az a legjobb (amivel a kis 20 kilós (20 éves) kolompárgazsika lövi be a sérót a diszkóklubba menet ruganyozva, széttett karokkal, peckesen, kiabasszájba haénnem stílusban )
Szia!
Esetleg egy üléspúpod nincs elfekvőben?