Hátakkor szard le.
Ha a részlet minden csekkje rendben beérkezik addig nincs gáz.Én el se kezdtem volna rohangálni hanem lapítottam volna mint szar a fűben hogy megúszok havi 5-6 rugót.
Akkor gondolom motor még nincs nálad.
Ha csak kötési stádiumban van akkor beszoptad.
Keress másik gépet vagy tálald úgy ahogy ez a ratyi bringa mondja.Csatold az egész paksamétét hogy nem kötnek beballagsz a bankhoz hogy ehun ha kölla drága részlet találjatok ki hogy enyém legyen a gép.
De ne erősködj van még hal a tengerben.Találsz másik motort pikk-pakk amin nincs ennyi szenvedés.
Persze, hogy fizetem. Azért másztam bele az egészbe, mert szeretném ezt a motort. CSak fosok, nehogy felmondja a bank emiatt a szerődést. De elmesélek most valamit
Felhívom az Erste Leasinget, ügyfszolg csaj felveszi, elmesélem neki, hogy mi van, hogy az az ajánlat is alszik amit beküldtem, mert telefononon értesített az AIM (motorbiztositasok.hu), hogy alma a biztosítás. Erre a csaj, azt mondja, " de önnek van cascoja, itt az ajánlat a gépben, csak küldje meg az engedményezési nyilatkozatot kitöltve" Ez a papír amit a biztosítónak kell kiállítani, h káreseménykor a bankot keresik meg és őt kártalanítjaák. Mondom a csajnak, de nem lesz belőle szerződés mert elutasították, tehát nincs cascom. Erre elmondja ugyanezt, küldjem el az engedményezési papírt és nekem van cascom. Na erre varrj gombot. Felhívom AIM-ot, hogy ezt a papírt hogy meg mint? Csaj mondja, h a bank hülye, mert ezt csak akkor adják ha már megvan a kötvény, tehát ilyet nem állít ki.
Valami ilyenre gondoltam én is. A baj az hogy a biztosító nem ad ilyet, hiszen benne is van az ajánlatban (ebírálás előtt kapod), hogy indoklás nélkül elutasíthatja. A próbálkozásaimat látja a bank, mert küldtem nekik az ajánlatokat amiket kaptam a biztosítóktól.
Motor is nálad?
Fizeted a részleteket?
Ha igen én leszarnám.
Így járt az allianz.
Ha nem kell a pízem akkor dögöljenek meg.
Amúgy anno sokan hitelesek egyszerűen nem fizették be.Pár hónapig nyökögtek a fizetési felszólítással oszt abbahagyták a részletek meg peregtek mint vele.
jaja...ha ez mind igaz, akkor mindenképp menjen egy tértivevényes levél a bank felé, hogy rajtad kívülálló okok miatt nem tudsz eleget tenni a szerződéses kötelezettségednek, ezt megfejelném még azzal, hogy minden biztosítónál ahol megfordultál a casco miatt, jegyzőkönyvet kérnék az ügyintézés eredményéről (ergo : adják írásba, hogy gsxr -re nem kötnek cascot.) ezt a bankos levélhez mellékelném!
Bizony megvan. Minden el lett intézve kb egy hónapja.Hitel átvállalva, szerődés aláírva. Helyszínem kötelező, meg casco is megkötve. Erre két hete jön au Allianztól egy papír, h indoklás nélkül elutasítva a casco. Azóta meg szaladgálok mint pók a falon, mert a hitelszerződéshez jell a casco.
nem fogják míg fizeted a hitelt....le sem sz@rják, hogy fizeted-e a casco-t vagy sem hisz nekik a tudtod nélkül amúgy is van rajta csak abból ha gond van Te egy fillért sem látsz, de ők kielégülnek és még rajtad is behajtják....hagyd a francba...
Remélem nagyon, hogy én is tudom majd módosítani a szerződést mert így meg fosok, h. a bank majd beint. Még nem is mentem a motorral oszt' majd szezon előtt elviszik.
Most gonosz leszek és negatív.Bocsi.Ha a biztosító oldalán lennék.
Én sem adnék biztosítást nekik.
Kevés pénz folyik be és sok megy ki.
Nem üzlet.
A casco meg az.
Viszont volt hiteles autóm.A bank szart rá.Kétféle díjtáblázat volt.Egy biztosításos és egy nem.
A nem biztosításos havija 2-3e el volt több a biztosításos meg együtt vagy 6-7e-el.
Na valyon melyiket választottam?
Bocs,hogy belemagyarázok a beszélgetésbe de elég felháborítónak tartom,hogy azért nem tud az ember casco-t kötni mert vannak akik a biztosítási csalásból élnek és halomszámra törik a motorokat,amivel előidézték,hogy a biztosítók nem kötnek casco-t például GSXR-re sem!
Na a cascoról a következőket tudtam meg. Felhívtam a Full Gas-t, ahol azt mondták, hogy egyenlőre ők sem tudnak segíteni, mert a biztosítóknál egy belső szabályzat szerint GSXR-re, főleg használtra nem köthető Casco. Ők is próbáltak kötni de nem sikerült.. Ezt megerősítendő egy másik biztosításos emberrel beszélve (Igazgyöngy Brókerház), ugyanezt az infót kaptam, aki azt mondta, h felesleges köröket rovok mert mindenhonnan el fognak hajtani, tehát marad a bankkal való egyezkedés.
Aham.....
Nekem is hiteles, de sosem kérték, hogy legyen casco...
Bár amikor kötöttem a hitelt, szinte semmit sem kértek.......az alappapírokon kívül.
Generali csak 0km -es motorra köt cascot...próbáld a Hollóst biztos, hogy lehet rá cascot kötni....de a biztosítók nem szeretik ezt a motort az tuti! Vajon miért?
Full-gas- nál kötöttem tavaly is cascot Allianzos asszem 6000ft per hó annyi a bökkenő vele, hogy 300ezer ft-os az önrész! De bemész bármelyik SUZUKI kereskedésbe és fognak segíteni! Amúgy ugyanez a casco amit kötöttem a fullgas-nál, az bent az Allianznál többe került! Nem értem miért, de a lényeg bemész egy márkakereskedésbe és segítenek!
Ha a részlet minden csekkje rendben beérkezik addig nincs gáz.Én el se kezdtem volna rohangálni hanem lapítottam volna mint szar a fűben hogy megúszok havi 5-6 rugót.