Na, de Menáger uram....azért kullogtam hátul, mert még a tudásom azt engedi meg, no meg ismeretlen helyen nem vagizunk!
Próbáltam egyszer követni a ti tempótokat, de féktávon a 2. kanyarnál már szembe sávban borítottam félve a gépet, hogy ne baszódjak neki még a falnak is! ... úgyhogy jobb, ha nem vállalja túl magát az ember!
Ahogy hallom Joe-Z barátom is felvett pár kilót, de szerintem még mindig ő a több, szóval ami a gyorsulási versenyt illeti nekem jobb a súly/lóerő arányom! no meg a +meglepi is ....
A pólókat itt a fórumon aNiMaTiOn csinálja még most is. 4000Ft-ba kerül, ha azóta nem volt árváltozás...Kriki és Joe-Z is most csináltatott magának!
Én M-eset kértem, de az már akkor kicsi volt, amikor ilyen 68-70 kiló voltam. Most ilyen 78 körül vagyok, szóval nekem is kelleni fog egy L-es, így kalkulálj méretileg!
Az enyém így néz ki....
Össze kő lapátolni egy 50-est.Húsvétra a horvát tengerparton megyek le-fel.
Már várom.
Nameg lehet egy olasz is befigyel bár arra nem tom hogy lesz időm.
Jaja rájöttem már én is, hirtelen feldobott egy jó pár hasonló videót!
Sztem a kanyarnak az a része nagyon poros mert mindenki azon a ponton esik el...
Lehet érdekelne a dolog! Mennyibe kerül,hogy juthatnék hozzá,és hogy nézne ki?! Mondjuk a méretben sem vagyok biztos.. L vagy Xl kellene. 90kg vagyok.. tudnál dobni róla egy képet,hogy milyen lenne az összkép?
Próbáltam egyszer követni a ti tempótokat, de féktávon a 2. kanyarnál már szembe sávban borítottam félve a gépet, hogy ne baszódjak neki még a falnak is! ... úgyhogy jobb, ha nem vállalja túl magát az ember!
Ahogy hallom Joe-Z barátom is felvett pár kilót, de szerintem még mindig ő a több, szóval ami a gyorsulási versenyt illeti nekem jobb a súly/lóerő arányom! no meg a +meglepi is ....
A pólókat itt a fórumon aNiMaTiOn csinálja még most is. 4000Ft-ba kerül, ha azóta nem volt árváltozás...Kriki és Joe-Z is most csináltatott magának!
Én M-eset kértem, de az már akkor kicsi volt, amikor ilyen 68-70 kiló voltam. Most ilyen 78 körül vagyok, szóval nekem is kelleni fog egy L-es, így kalkulálj méretileg!
Az enyém így néz ki....
Vagy mi a fene az a nyél a pofád közepén.
Holnapra legyen meg a kormányom, mert ha nem, igen sok álmatlan éjszaka elébe nézel.
Össze kő lapátolni egy 50-est.Húsvétra a horvát tengerparton megyek le-fel.
Már várom.
Nameg lehet egy olasz is befigyel bár arra nem tom hogy lesz időm.
Kell a kondi, mert megint hátul fogsz kullogni thedoctore46-al.
Áh kiutálnak a csettegővel.
Amúgy meg meló úgyhogy szombat délután.
Nemtudtam.
Bár a csókának nem vészes.Flegma pofával lelőtte vészkapcsolóval felállítja és megy is.
Reméljük nem csak papír szerint lesz meg
Vagy pilóta.
Sztem a kanyarnak az a része nagyon poros mert mindenki azon a ponton esik el...
Bár eléggé mélyre dönti