Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JAh! Én már csak ilyen hátul kullogós vagyok, most kezdtem csak nem érzem még a gépet!
Na, de Menáger uram....azért kullogtam hátul, mert még a tudásom azt engedi meg, no meg ismeretlen helyen nem vagizunk!
Próbáltam egyszer követni a ti tempótokat, de féktávon a 2. kanyarnál már szembe sávban borítottam félve a gépet, hogy ne baszódjak neki még a falnak is! ... úgyhogy jobb, ha nem vállalja túl magát az ember!

Ahogy hallom Joe-Z barátom is felvett pár kilót, de szerintem még mindig ő a több, szóval ami a gyorsulási versenyt illeti nekem jobb a súly/lóerő arányom! no meg a +meglepi is ....
Azért kell időben expora jönni
Szeva Banderas!

A pólókat itt a fórumon aNiMaTiOn csinálja még most is. 4000Ft-ba kerül, ha azóta nem volt árváltozás...Kriki és Joe-Z is most csináltatott magának!
Én M-eset kértem, de az már akkor kicsi volt, amikor ilyen 68-70 kiló voltam. Most ilyen 78 körül vagyok, szóval nekem is kelleni fog egy L-es, így kalkulálj méretileg!
Az enyém így néz ki....
Dehát a benzin drágul.
Addig még van idő
Szemedbe néznék már szívesen, de az orrod eltakarja.
Vagy mi a fene az a nyél a pofád közepén.

Holnapra legyen meg a kormányom, mert ha nem, igen sok álmatlan éjszaka elébe nézel.

Össze kő lapátolni egy 50-est.Húsvétra a horvát tengerparton megyek le-fel.
Már várom.
Nameg lehet egy olasz is befigyel bár arra nem tom hogy lesz időm.
Zárj be hisz mindenki a motoroson lesz
Szeva Töki!

Kell a kondi, mert megint hátul fogsz kullogni thedoctore46-al.
Énnnnn?Oda?
Áh kiutálnak a csettegővel.
Amúgy meg meló úgyhogy szombat délután.
Ha lesz fórumtali mint tavaly akkor oda kötelező jönnöd
Kiderül mennyire jó a bermbo fékbetét.
Miről beszélünk? Éppen ezért egyszerűbb neki így a dolog!
Alut és műanyagot így egyszerűbb?
Nemtudtam.
Bár a csókának nem vészes.Flegma pofával lelőtte vészkapcsolóval felállítja és megy is.
Hungexpo 12 fok

Reméljük nem csak papír szerint lesz meg
Szombaton megyek Pestre Gixxerrel! Megfelel az időpont? Bár úgy néz ki, elég rugalmatlan vagyok, ami a helyet illeti, a belvárosba megyek!
Aloha, fórumpóló mikor kerül átadásra?
Mer egyszerűbb a csillivilli vasat újrakalapálni.
Jóhogy poros.LA ben van.Csak tudnám hogyha mindenki vágja hogy ott poros mért is nem takarítja fel egykét videózó?
Vagy pilóta.
Jaja rájöttem már én is, hirtelen feldobott egy jó pár hasonló videót!
Sztem a kanyarnak az a része nagyon poros mert mindenki azon a ponton esik el...
És nem hinném,hogy túl fasza gumija van.....
Bár eléggé mélyre dönti
http://youtu.be/fpmy-wXtTB0 világ legnagyobb döglött kígyója![/L]
Lehet érdekelne a dolog! Mennyibe kerül,hogy juthatnék hozzá,és hogy nézne ki?! Mondjuk a méretben sem vagyok biztos.. L vagy Xl kellene. 90kg vagyok.. tudnál dobni róla egy képet,hogy milyen lenne az összkép?
Ezt írd be és kidob egy pár perecet..... "Mulholland crash"