Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Nem ígérek semmit.
Jó tudod mit? Bocs az anyázásért. Ő valóban nem ártott nekem. De ettől függetlenül szerintem egy rosszindulatú köcsög vagy.
A villogással kapocslatban erre alapoztam. Nem te vagy? Van pár kép.
http://sportmotor.hu/tagok/223...
Ha te az olaj témát vitának vetted, akkor nem tudom miért fórumozol. Tettél egy olyan kijelentést, amit úgy éreztem nem helytálló. Leírtam a saját véleményem és megközelítettem ésszerű, fizikai szempontból. Erre te megcáfolásképp rábököd, mert a gépkönyv ezt írja. Erre nem tudok mit mondani. Hozzáteszem egy szóval se cáfoltam meg, hogy nincs igazad, csak kiegészítettem egy picit kicsit tudományosabb szempontból.
2. Szerintem itt sokan azt se tudják milyen motorom van. Régebben tettem ki képet róla, mert úgy éreztem itt ez az elvárás, de akkor is a saját profilomra. De azóta rájöttem Willy Wonka jobban bejön a csajoknak
Gratula Tibi!
Ezzel azért finomabban bánj :) :P
Várjá mindjárt hamut szólok a fejemre.
Szerintem bánj meg mindent és add el!
Üdv. Akkor nem anyázlak.
Szerintem örüljünk neki hogy Tibi örül.oszt pont...
Ha az a célod, hogy generáld tovább a vitát, akkor jól csinálod. De az általad említett szavak kicsit más töltésűek és nem ilyen piti dologra jellemzőek. Lenézni és becsmérelni pedig olyan embert lehet, akit ismersz és tisztában vagy vele, miért tartod szánalmasnak és miért nem tartod tisztességesnek. Mivel Ddt500 nevű felhasználót nem ismerem, ezért úgy érzem a kijelentésed nem helytálló. A kulturáltan szó alatt pedig a szövegkörnyezetet kell érteni. Trágár és degradáló, elítélő szavak nélkül mondtam el a véleményem. Próbáltam kis humort is belecsempészni a mondandómba, de erre sértő szövegkörnyezetbe helyezték az anyukám, amin kicsit felhúztam magam és úgy érzem jogosan....
Üdv!

Csak nem kéne azért anyázni....
Aha értem. Te nem ugyan az az ember vagy aki villogott a 2db 600RR-vel? Elmondanám, hogy a gond ott van, hogy magadból indulsz ki. Alapból mi a faszt titkoljak egy új motoron? Még ha új jachtot vettem volna.
Képzeld a motor már az enyém. Nem raktam volna fel ha nem így lenne. Szóval rosszul vetted ki. Egyszerűbb lett volna megkérdezni.
De ha még mindenben igazad is lenne az sem indokolná, hogy belegyalogolj a történetbe. Ha csak nem a kis afférunk az olajokról.
Emlékszem ám mindenre.
Hadd híresztelje azért vette hogy mindenki lássa csodálja és közbe örömet okozzon magának
Így van?
a kulturáltan szót cseréljük már ki lenézőre..vagy becsmérlőre...
Először is tisztázzunk 1-2 dolgot. Nem sajnálom tőled a gépet és nem irigykedem, csak tudod engem úgy tanítottak, hogy amid van azt is titkold el és ne kérkedj vele. Az hogy te így válaszoltál az én megjegyzésemre, amit hozzáteszek kulturáltan közöltem az a te dolgod és én sértésnek vettem , hogy miért veszed az anyukámat a szádra. Semmi sértőt nem írtam, csak kicsit idegel, hogy körbe kell hiresztelni, hogy vettél egy új motort és erről az egész világnak tudnia kell. A poént pedig abban látom, hogy ha jól vettem ki az írásodból még meg se vetted, de már az "új motorod". Ezt én úgy érzékelem mint hencegés és nem annak, hogy 1-2 barátnak elmondom dolognak. Zárásképp meg, hogy megnyugtassam a pici szíved és az "rajulásnak" is eleget tegyek KIRÁLY A MOTOR "kis köcsög" (te szavaddal élve)
Kawa m3? Ott is utálnak?
Te perverz. Az én Dorkám olyat sose tenne. Vagy ez inkább
már? ..annyi kawa blog után....mutkor is rólad volt szo a kawa m3 ban....
csak végre megtanulhatnál már motorozni is...
...amikor az asszony lekapott....... ezé olyan a nézésed? bocs ezt sajnos nem hagyhattam ki....
Tibi....szép a motorod a kurvaszádat
Szóval én már celebnek minősülök.
Sejtettem valamiből.
De én többet pályázom mint túrázom.
Hamáződ akkor Z1000Sx jobban feküdne nekem.
Pedig sornégy is meg idomos is.
szard le.......irigyek mindig vannak lesznek,....minél többen ismernek annál.....a nézettséggel nem csak a szimpatizánsok száma nő...ezzel minden celeb szembenéz
Köszönöm neked is.
Jaj de jó érzés begyűjteni a gratulációkat és a szeretetet. Köszönöm nektek. Juj de nyálas volt.