Gratulálok a mocihoz! Szép zőőd GsxR Sok-sok balesetmentes km-t és még jobb köridőket hozzá!
Az irigy, rosszmájú emberekkel pedig ne foglalkozz! Ebben az országban sajnos igen magas az 'I' faktor (irigység) Ha egy anyajeggyel több van a seggeden már az is szúrja egyesek szemét!
Erre ő tudna csak választ adni neked!
Jómagam inkább a tuningmotorokat nézetegném el, mint például ezt a Hondát! Jómagam is hasonlót akarok kihozni a magaméból, de... Ez a jövő technozenéje!
Ha bemegyek a Fotók menüpontba akkor a galériák fele a régi/mostani/következő motorokról szól. Itt állandóan raktok be képet a motorjaitokról. Mondhatnám, hogy a K8-as gixer már a fülemen jön ki.
Szóval csak azt nem értem miért engem talált meg? Semmi olyat nem tettem ami ne történne meg a sportmotoron naponta 50X.
Az a baj ezzel, hogy ahány ember, annyi ízlés! Van, aki ha kap száz forintot, azt világgá kürtöli, és van, aki milliomos, és mégis rongyokba jár, amolyan inkognitóba. Tibi így csinálta,ő így érezte, neki ilyen a stílusa, miért cisnálja másképp? Neked olyan a stílusod, úgy nézed a világot, nincsen semmi baj, mindkét dolog teljesen rendbenvaló!
Amikor megvettem a Gixxert, kurvanehezen bírtam ki, hogy ne kürtöljem a világba. Haverjaim mind beetettem, hogy mégse lesz motor. Eleinte nem ismertek fel, de amikor lekerült a rendszám, megüldöztek a Simsonokkal.
Emberek vagyunk. Mai világban sokan a másikat bírálják. És nagyon kevesen vannak azok, akik előbb magukba néznek.
ajj az a 18fok...:)
Hallo Srácok!
Erről mondjatok már nekem valamit! Esetleg valakinek ismerős a gép?
Az irigy, rosszmájú emberekkel pedig ne foglalkozz! Ebben az országban sajnos igen magas az 'I' faktor (irigység) Ha egy anyajeggyel több van a seggeden már az is szúrja egyesek szemét!
te akkor fox 1:52-őt menni a ringen max, amikor kb 1 kilóméterrel lerövidítik..
Klasz volt a mozi.
Gratulálok hozzá.
Azt nem írom, hogy óvatosan mert ez nem arra való.
Illene ezek után valami normális időt produkálnod.
Mostanság érkezel?
Február, március?
Jómagam inkább a tuningmotorokat nézetegném el, mint például ezt a Hondát! Jómagam is hasonlót akarok kihozni a magaméból, de... Ez a jövő technozenéje!
Szóval csak azt nem értem miért engem talált meg? Semmi olyat nem tettem ami ne történne meg a sportmotoron naponta 50X.
Amikor megvettem a Gixxert, kurvanehezen bírtam ki, hogy ne kürtöljem a világba. Haverjaim mind beetettem, hogy mégse lesz motor. Eleinte nem ismertek fel, de amikor lekerült a rendszám, megüldöztek a Simsonokkal.
Emberek vagyunk. Mai világban sokan a másikat bírálják. És nagyon kevesen vannak azok, akik előbb magukba néznek.
Használd egészséggel!