Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lepencére lassan inkább a crosspálya feliratot lehetne rakni.
Kriki papa készül a szezonra, dolgozik sokat, hogy a szegény motoros barátainak tudjon tankolni nap mint nap.

Elmondása szerint a hringen legrosszabb napján is körbe fog téged motorozni.

Ja, és én hiszek neki.
Nincs is jó film most...
Bár, a Lepence királyát megnézhetjük, nem árt a repeta nektek..
Kriki papi? Felkészült?
Köd előttem, köd utánam.

Már mehetnékem van.......
Lepence vagy vmi.

Intézze a tavaszt!
Ne kelljen többet fohászkodnom.
Szia DiétásPicurka!

"Tökös" edzése........
Jááájjj de lassú..........

http://youtu.be/u6zlaIl0yh0
Nabazzzeeeeggghhh
Nem tudtam,hogy ilyen változások történtek!
NA majd kereslek azt mesélsz!
hát én első körben a csavarokat nézném meg, utána meg a fékdugattyúkat..(ha nincs szerencséd a dugattyúnál ment el az olaj)
fékbetét csere lesz, de akkor azt hiszem kicsit komolyabban is nekimegyünk a dolognak...tipp, hogy mit hogyan merre kell nézni?
olaj nem párolog, lesz valahol elfolyás szerintem, ellenőrizd le újra a teljes fékrendszert, nehogy később az úton érjen a meglepetés
Hali Urak!

Felélesztettem a kicsikémet téli álmából, de sajnálattal és megdöbbenéssel vettem észre hogy az első fékolaj tartályom olyan száraz volt mint egy 200 éves pina, a fékkar meg túlzok ha azt mondom h szivacs...
Se folyás, se tócsa, semmi nyoma hogy megszökött volna, hacsak nem az "éjjelifékolajzabálóbogár" volt.
Ötlet?
Nekem ismerős, láttam már pár ilyet.....
Fedélzeti kompjúúter...istenem beszarok ezektől a szövegektől...
Szia!
Szép nagyon...csak szólhatnál annak a kis szájbarakott rusnya EarthWormJim -nek, hogy ne tapogassa ott a képen, mert elföldeled..
Én pédául útálom, ha tapogatják a gépem.... , ,
Istenem...az a vállszélesség! ,
Hát a pénzügyi részét egy 300e körüli K1-K2-es valami lommal le lehet redukálni a fájdalom meg hát fejben dől el.Ha mondogatom hogy nemfogfájninemfogfájni az segít perckor?
már baszhatom...már nem 600 van...
Pedig így ezek tényleg erősen korlátoznak!
sajnos nem megy.A két gondolatot nem tudom kiverni a fejemből.Hú bassza meg hogy fog ez nekem fájni és hogy mennyibe kerül ez nekem.
Ha ez nem lenne én lennék a leggyorsabb.
Majd veletek a fórumbulin! Odapörkölök nektek!
Kegyetlenül leverlek benneteket!
Csak a második helyért fogtok küzdeni, mert az első hely az enyém lesz!

...sós perec evésben...
Ne is égesd magad egy ZÉIKSZTÍZZEL Crazy! Már mindenkinek az van! PÓZEREK!
600 kell és odab.szni nekik!
Van egy jó taktikám!
Ne gondolj az értékére!

Ugyanaz a szitu, amikor hajtasz utcán mint állat neked az jár a fejedben,hogy gyakorlatilag fél lábbal a sírban vagy? Megmondom NEM!
Akkor ugyanígy kell eljárni a motor ügyében is!
mindenki zx 10 et vesz?faszom...akko eladom
Tud az pályán is , nem kell hozzányúlni....
Inkább idén gyere kicsit zárt pályára, ott fogsz megtanulni motorozni igazán!
Olyat én is.
Pénzkérdése.Viszont ha nem drága a gép könnyebb a határokat feszegetni.
Vagy csak eccerően moscsosul kőgzdagnak kell kenni és nincs para hogy jajj istenem kikezdi a sóderágy a szép festést.
Markolatfűtés meg nálam kihagyható.Lehet kapni fűtőszálas kesztyűt az legalább hájtekk.
Nézd barátom, az ízlések határtalanok! Az üvegszálas idom, meg a harminc fogban bűzlő Doki, és a markolatfűtés, meg a 200 000 Ft-ba kerülő hiperszép festés nem zárja ki egymást! Persze a kockázat kibaszott nagy egy esetleges perec esetén. Én szeretnék egy penge, tűzokádó gépet építeni a sajátomból, amely nemcsak gyönyörű, de úgy megy, mintha muszáj lenne! Szeretem, ha az utcán megbámulják a motort, és szeretném, ha a pályán is tudna a gép.
Ez az álmom.
Há nem az én vágyam de egy sportmotorról nekem az üvegszálas idom és a +30 fokban szikrázó napsütésben a pályán izzadó pilóta jut eszembe nem a markolatfűtés és a 200e be kerülő hiperszép festés.
Ha egy ilyennel csúsznék tuti nem lenne a mosolyom őszinte.Lehet megint magamból indulok ki.
Úgyhogy ám legyen.FR elég olcsón tud Saito fűtést szerezni.Nem nagy tétel.
Csak utána nehogy erre kerüljön.

Mit néztetek?