Felélesztettem a kicsikémet téli álmából, de sajnálattal és megdöbbenéssel vettem észre hogy az első fékolaj tartályom olyan száraz volt mint egy 200 éves pina, a fékkar meg túlzok ha azt mondom h szivacs...
Se folyás, se tócsa, semmi nyoma hogy megszökött volna, hacsak nem az "éjjelifékolajzabálóbogár" volt.
Ötlet?
Szia!
Szép nagyon...csak szólhatnál annak a kis szájbarakott rusnya EarthWormJim -nek, hogy ne tapogassa ott a képen, mert elföldeled..
Én pédául útálom, ha tapogatják a gépem.... , ,
Istenem...az a vállszélesség! ,
Hát a pénzügyi részét egy 300e körüli K1-K2-es valami lommal le lehet redukálni a fájdalom meg hát fejben dől el.Ha mondogatom hogy nemfogfájninemfogfájni az segít perckor?
sajnos nem megy.A két gondolatot nem tudom kiverni a fejemből.Hú bassza meg hogy fog ez nekem fájni és hogy mennyibe kerül ez nekem.
Ha ez nem lenne én lennék a leggyorsabb.
Majd veletek a fórumbulin! Odapörkölök nektek!
Kegyetlenül leverlek benneteket!
Csak a második helyért fogtok küzdeni, mert az első hely az enyém lesz!
Ugyanaz a szitu, amikor hajtasz utcán mint állat neked az jár a fejedben,hogy gyakorlatilag fél lábbal a sírban vagy? Megmondom NEM!
Akkor ugyanígy kell eljárni a motor ügyében is!
Olyat én is.
Pénzkérdése.Viszont ha nem drága a gép könnyebb a határokat feszegetni.
Vagy csak eccerően moscsosul kőgzdagnak kell kenni és nincs para hogy jajj istenem kikezdi a sóderágy a szép festést.
Markolatfűtés meg nálam kihagyható.Lehet kapni fűtőszálas kesztyűt az legalább hájtekk.
Nézd barátom, az ízlések határtalanok! Az üvegszálas idom, meg a harminc fogban bűzlő Doki, és a markolatfűtés, meg a 200 000 Ft-ba kerülő hiperszép festés nem zárja ki egymást! Persze a kockázat kibaszott nagy egy esetleges perec esetén. Én szeretnék egy penge, tűzokádó gépet építeni a sajátomból, amely nemcsak gyönyörű, de úgy megy, mintha muszáj lenne! Szeretem, ha az utcán megbámulják a motort, és szeretném, ha a pályán is tudna a gép.
Ez az álmom.
Há nem az én vágyam de egy sportmotorról nekem az üvegszálas idom és a +30 fokban szikrázó napsütésben a pályán izzadó pilóta jut eszembe nem a markolatfűtés és a 200e be kerülő hiperszép festés.
Ha egy ilyennel csúsznék tuti nem lenne a mosolyom őszinte.Lehet megint magamból indulok ki.
Úgyhogy ám legyen.FR elég olcsón tud Saito fűtést szerezni.Nem nagy tétel.
Csak utána nehogy erre kerüljön.
Elmondása szerint a hringen legrosszabb napján is körbe fog téged motorozni.
Ja, és én hiszek neki.
Bár, a Lepence királyát megnézhetjük, nem árt a repeta nektek..
Kriki papi? Felkészült?
Már mehetnékem van.......
Lepence vagy vmi.
Intézze a tavaszt!
Ne kelljen többet fohászkodnom.
"Tökös" edzése........
Jááájjj de lassú..........
http://youtu.be/u6zlaIl0yh0
Nem tudtam,hogy ilyen változások történtek!
NA majd kereslek azt mesélsz!
Felélesztettem a kicsikémet téli álmából, de sajnálattal és megdöbbenéssel vettem észre hogy az első fékolaj tartályom olyan száraz volt mint egy 200 éves pina, a fékkar meg túlzok ha azt mondom h szivacs...
Se folyás, se tócsa, semmi nyoma hogy megszökött volna, hacsak nem az "éjjelifékolajzabálóbogár" volt.
Ötlet?
Fedélzeti kompjúúter...istenem beszarok ezektől a szövegektől...
Szép nagyon...csak szólhatnál annak a kis szájbarakott rusnya EarthWormJim -nek, hogy ne tapogassa ott a képen, mert elföldeled..
Én pédául útálom, ha tapogatják a gépem.... , ,
Istenem...az a vállszélesség! ,
Ha ez nem lenne én lennék a leggyorsabb.
Kegyetlenül leverlek benneteket!
Csak a második helyért fogtok küzdeni, mert az első hely az enyém lesz!
...sós perec evésben...
600 kell és odab.szni nekik!
Ne gondolj az értékére!
Ugyanaz a szitu, amikor hajtasz utcán mint állat neked az jár a fejedben,hogy gyakorlatilag fél lábbal a sírban vagy? Megmondom NEM!
Akkor ugyanígy kell eljárni a motor ügyében is!
Inkább idén gyere kicsit zárt pályára, ott fogsz megtanulni motorozni igazán!
Pénzkérdése.Viszont ha nem drága a gép könnyebb a határokat feszegetni.
Vagy csak eccerően moscsosul kőgzdagnak kell kenni és nincs para hogy jajj istenem kikezdi a sóderágy a szép festést.
Markolatfűtés meg nálam kihagyható.Lehet kapni fűtőszálas kesztyűt az legalább hájtekk.
Ez az álmom.
Ha egy ilyennel csúsznék tuti nem lenne a mosolyom őszinte.Lehet megint magamból indulok ki.
Úgyhogy ám legyen.FR elég olcsón tud Saito fűtést szerezni.Nem nagy tétel.
Csak utána nehogy erre kerüljön.
Mit néztetek?