Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem körbeér, mink akik magasabb szinten rombojjjjuk a gépeket (mármint törjük-zúzzuk) tudunk különutakat ;)
Azé vettem ilyet mert ilyen volt csak, erre futotta, 125öst akartam de ezen nagyon teccett a módkapcsoló
Szobacickány meg a szerződtetett fartúróm aki az ilyen nagyra törő diszkós-motoros huligánokat reggelizi
Szólja rokonodnak akkor utalja a kívánt összeget a számlámra
Az M2-essel az a baj, hogy az nem ér körbe! Hogy vertél volna rám egy kört? Azé vetté hétötvenest te tégla, mert nem bírtad elviselni, hogy az aszfaltba gyalázlak!
Most is szobabringával jössz... Félsz egyedül jönni ellenem!
Az államkincstárt meg elintézzük unokatesómmal!
Váááárjcsak buzikancsó, van az a barátom akinek olyan áramvonalas a feje ilyen kampós izével az elejin na majd azzal a szobaroller vagy ki a faszom gyerekkel elintéztetem a picsádat teeeee denevérpénisz
az m2esen meg már akkor rád vertem egy kört te agyatlan pocokfika
a márciusi buli az mehet-ne csak még az államkincstárammal vannak problematikás ügyeim , de megoldjuk.
Gyere kocsog, állandóan csak a szád jár, de amikor meglátsz engem, hogy na, ideje lerendezni, kisnyusziként elfutsz. Még az M2-esen is hogy menekültél előlem, hehe
Ne legyél bolond, márciusba van egy utunk, tudod!
Joenak igaza van... ne motorozz buzigyerek
mert hideg van és összetöröd véletlenül a pofádat
ha mással nem akkor az öklömmel mert te motorozol mink meg a gépésszel nem
ne légy hülye, türelem és jön a jóidő
50-es gyökketővel a legkönnyebb pofára esni......................nem beszélek levegőbe.
Tapasztalat.
Semmi baj nincs Joe-Z, építő jellegű kritikának veszem a hozzászólásod!
Nem hajtom a gépet, szal 50 km/h-nál gyorsabban nem megyek. A várost el sem hagyom, ráadásul kisutcás verzióban motorozom.
A kihajtós faszokra én is felkészültem, éppen ezért az út közepén megyek, és kereszteződésbe gyökkettővel gördülök.

Vigyázok magamra miszter!
Szerintem életveszélyes ilyenkor sportmotorral járkálni...
A gumi SEMMIT nem tapad, mit fogsz csinálni ha valami fasz kihajt eléd?Megmondom, belenyúlsz a fékbe és egy akkorát fogsz perecelni, hogy beszarsz.

Más kérdés nekem 12 fokban 100 felett nem melegedett 65 C fölé a víz.
Gondolom milyen jót tesz a motornak,hogy hidegen járkálsz vele.

Ne vedd sértésnek Kölyök nem akarok beleszólni a dolgaidba, de nem szeretném azt olvasni itt,hogy valami balhé történt....
Kibírhatnád még azt az 1 hónapot!
Még hiányzik egy garnitúra brembo SA de szerintem hétvégén megnézem tud e menni még szegény. Lehet még előny is hogy hiába nyúlok az elsőféhez.
Faszomat se érdekli az idő, tegnap is agyonöltözve keringtem!
Max őőőőőőő.........................megyek hével.
Eddig még az idei motorosra való motorozás is necces +5 °C
Nem túl kecsegtető.....
Időkép
De nem ám, befigyel sál a nyakamon de 10 fok megvolt
dehonnem.Gyula kesztyű-sisak nékű nyomta annyira melegvót.
Azért 1 éve sem volt az a gatyarohasztó meleg!
Most mitart vissza.Legalább izgi a 3 literes fogyasztás mellett. is.
1 éve ilyenkor már motoroztam most meg esik a hó
Ha már belőlem nem élnek meg a kutak te tegyél oda nekik
Szia!
Jaja.....50 km -enként.... ,
Én meg azon leszek, hogy felszaladjon 10-re!
Nekem a 7,5l/100 is elég economy...
Oké ezzel tisztában is vagyok, de tudnod kell, hogy az arcodra kért bontási engedéllyel kapcsolatban , már csak a jogerőre várok! Fellebezés nincs, csak garattal, és térdelve.....
BoxiMaxi...
Szeva Mr. Serrano!

ÉN megvagyok, készítem a gépet szezonra!Én híztam 4 kilót de a motor leadott 6-ot, a gumim-fékem pengébb lesz, remélem gyúrtatok a télen!
Dobogókő? Rémes az út, remélem a jó idővel a hibákat is kijavítják!
Visegrádi túrnál sem evett többet 6 liternél pedig ott volt minden hegyek dombok szerpentinek 90- 220 km/h- ig
A gond hogy az unalmas része az a keveset fogyasztó rész a motorozásnak.Csak úgy tartott gázzal 130-at menni .............phhhhhűűűűűű...............elaludnék.
A fék-gáz kanyargós rész..............na ott benyeli a magáét.
Igaz én nem vagyok nagy szám de volt hogy 8-at is benyelte.
képzeld el ha még tudnék is.
5 literes fogyasztás max 130-s tempó......
Sziasztok van egy pár elado alkatrészem k4-k5 600-hoz sérülésmentes pályaidom gyári lámpa kivágott fejkonzol müszerfal elsö hátso lámpa a hátsoba beépitett index vizhütö váznyulvány gyári fejidom farokidom 2db kicsit sérült oldalidom(kék-fehér) Tel:06-20-9-828560 e-mail:vigh76@freemail.hu