Öt forinttal nő a benzin, és két forinttal emelkedik szerdától a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 366 forintra nő, a gázolajé 362 forintra emelkedik. A benzin ára az idei évben összesen 4, míg a gázolajé immár 11 forinttal emelkedett az áremelkedések- és csökkenések összegeként.
Csak a tükörnél fogja fönt.Lent meg a hasidommal.Középen a ramcső tartja.(asszem ebbe bizonytalan vagyok)
Pedig most lett szét szedve.Kezdődik a szezonra felkészítés.
Bammeg kár,hogy én már kivágattam az enyém.... cseréltem volna mert kivágták, de nem lett valami pontos, most meg lehet finomítani rajta visszatoldásokkal...
És van valami plusz felfogatás csinálva vagy csak a tükörnél lévő 2 csavar tartja az egészet?
Igy vettem.
Azt mondta az előző tulaj,h elég macerás volt.
Viszont,ha valakinek van telije(lámpa nélkül),akkor szivesen el cserélem vele.Nekem már fölösleges a lámpa.
Egyre szarabb így is úgy is Én lehet kihagyom. Tavaly is 1 óra alatt végeztem ..... tele volt rokker polóval, bőrdíszmű meg egyéb .... volt 1-2 jó stand aztán ennyi
Öt forinttal nő a benzin, és két forinttal emelkedik szerdától a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 366 forintra nő, a gázolajé 362 forintra emelkedik. A benzin ára az idei évben összesen 4, míg a gázolajé immár 11 forinttal emelkedett az áremelkedések- és csökkenések összegeként.
én is onnan szedtem a cuccokat a yamahához
Pedig most lett szét szedve.Kezdődik a szezonra felkészítés.
És van valami plusz felfogatás csinálva vagy csak a tükörnél lévő 2 csavar tartja az egészet?
Azt mondta az előző tulaj,h elég macerás volt.
Viszont,ha valakinek van telije(lámpa nélkül),akkor szivesen el cserélem vele.Nekem már fölösleges a lámpa.
Ki vágta bele a lámpát a pályaidomba, jobban fogalmazva hol csináltattad?
Az új szerzeményt hozod Kalocsára tesztelni?
.......................................
...
..................................
...
Mit alkotott a parvós?
Vége van a sexnek?
Kicsi talmácsit nem láttam.
Nénik fel voltk öltözve.
Hazajöttem.
Mozi drágább.
Köcsög banda!