Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt esze a macskának, mert monnyuk apró, prémes szőnyegen ellik, ami a radiátor mellett van. Apám, anyám lent csinálnak valamit a virágmagokkal, aszonták nem érnek rá!
Amúgy anyám örülni fog, mer azt a szőnyeget kapta apámtól a 25. házassági évfordulójukon!
Ne szerencsétlenkedj.....
Akkor kézzel csapod le?

Vicceltem.Szólj valakinek aki eltakarít.
Nincs az a pénz, hogy én lemenjek érte...
Lapát van otthon?
többnyire ilyen "gusztustalan" egy szülés. Nincs aki segítsen?
Tegyé alá egy rongyot vazze!
Na visszajöttem, fekszik az oldalán, óbégat, meg jön valami lé belőle ki, amibe beleforgatta magát, szépöcsém, tisztára olyan, mint aki bepácolta magát, gusztustalan az egész!
Szia!
Vezesd le a szülést szépen.....
Majd szólj a kínai szomszédodnak, hogy tegye fel a vizet forrni, meg izzítsa be a sütőt!
Dobd ki mint ....macskát.........szarni.
Fasz kivan ezzel a kurva macskával, nekiállt elleni az előszoba közepén, mi a büdös picsát csináljak vele?
Azt mondta a kirikett, hogy nem kell kimenni a ringre esni, összetöri kezem lábam annélkül is, olcsóbban!
Ja megyek ki esernyőtartónak....hogy ki tudjátok nyitni a seggemben!
Akkor biztos belevertél a gépbe vagy 10.000 km -t!
Én is elmegyek a világ végére esés nélkül, de akkor elvész az az érzés, amit egy ilyen kaliberű motor adhat.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy csak akkor jó ha esel, én sem szeretek esni, de néha becsúszik.
Kanyarban a lábtartókat karcolni hihetetlen érzés, csak azután nemsokkal az idomok, és a kipufogó jön, ami sajnos nem jó érzés....
Na mindegy...mész ahogy akarsz..nem is akartam sokat írni, mert te már öreg vagy, és azok meg be vannak tokosodva agyilag, és nem lehet nekik érvelni...
Kívánom, hogy sose ess...és mindíg érj oda, ahova kell... A többi fórumtársam ha esik, az azért jólesik nekem is, meg a kawások is essenek csak...ne nagyot, csak olyan kopóssat, idomcsiszolóssat, apróalkatrészfröcsögtetőset... , ,
osztidén lesz e pálya.?...bebaszhatnánk má egyet...ha mást nem akkor egymásnak
Ez a legjobb, koptasd egészséggel!
Akkor jó... De ha sokat kóstolgatsz...szájbaveretem magam, és ezt veheted fenyegetésnek... , ,
Ellenkező esetben......erre még ki kell találnom valamit...kicsi előbőrfejű kawasakis pályapöcsöm..
imádom az ilyen közhelyeket
miért kellene valakinek esni,hogy igazio motoros legyen
én megjártam már Norvégiát motorral és nyaranta minden hétvégén Ausztriát
erről ennyit
Szia.
elég keveset.jöttem megnézni csökevény ábrázatod.....de ez a lekaszkózom a fejed ez ultra
Köszi Tibi

Kölyök: maradjunk annyiban hogy jónak találtam a motort az árhoz képest.
Esésből tudok egy gyorstalpalót összedobni....a kezdő pöcsöknek!
Csá Fostömlő!
Én nem egykerekezek...kétkeréken is esek,kelek.....motort törni jó dolog....de ezt neked nem kell mondanom....
Még egy ilyen számomra kellemetlen beszólás, és lecascózom a kis fejletlen tested! Vagy fordítva, de lesz valami az biztos!
Te malájkurva!
Hát ha ilyen részletesen leírtam az eseményt, akkor arra nehezen lehetne ráfogni, hogy halovááááány!
Akkor már elég halványak lehetnek az emlékeid.
Nem de?
De.
Tehát itt az ideje gyakorolni.