Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Z!

Kormány megoldódott.
Hála Szobacicámnak.
Köszi, sajnos ma nem sikerült elérni őket.
Holnap újból nekik megyek.

Jó ár lenne.....
A tanár tud valamit.
nekünk a kémia tanár mondta (gimi) hogy:
"Nekem vigyáznom kell magamra,mert belőlem csak egy van...Magukból viszont 35"

Hát ezt mondom.Emberfüggő nem gép.
Ha nem félnék én is szárnyalnék.De sajnos túl szép vagyok hogy összetörjem magam.
Ez inkább a többi embert minősíti.
vicces lesz ha megöregszel és majd elkezded az oldalkocsis triumph projektet

Felni marad,jóaz.Ami szar az megy a levesbe. Váz nem reped törik,blokk kellemes bár nem a legacélosbb de jó a karaktere úgyhogy azis marad.A többi csak körítés.
Asszem a superbikeban az Oncsiknak még így is ha jól tévedek sok embernél sikerült jobb időt kitaposni a kisesvéből.
Fene a belüket.Fujj.
druszám Te annyira benne vagy az átépítésben hogy megse lepődnék ha ilyen "felni" kerülne az sv alá
"Másrészt, a gumikat úgy tüntetik fel, hogy például 190/55 ZR17! Na ha már a gyár alapból ilyen kiírással kísérve dobja ki az abroncsot, nyilván eleve igyekezett úgy felépíteni a gumit, hogy a tizenhetes felnire rámenjen faszán!"

Csak annyit tennék hozzá hogy a 17"os átmérő és a felni szélessége között van egy kis különbség.Az alapján amit mondasz a 130/70es, megboldogult R125ösömre való gumma is felmenne a gixire és tök jól motorozható lenne,mert 17" , 17" ugyanaz.
Persze,felrakható a 190es,de a mérnökök nem poénból tervezik úgy a gépet hogy 180as gumival fog futni.Hidd el nem azért teszik hogy te olcsóbban vehess majd rá gummát...
a kamionos kurvások tehetnek róla. Felviszik az árakat a növekvő keresletükkel.
Nemócco.
az máá öccáááhusz lessz
Gumiznak is?
jóhogy, csak mindig a kínai csajokat keresd. Ők occók és öcccáé bármit megcsinálnak
Leírtam a gondolataim, tapasztalataim. Kinek hogy jön le

Norbi: "ott vannak az 5-ösön Ócsa Gyál között. Onnan válogass" van valami tapasztalatod hogy így ajánlod ?
Ez biztos betapad a kanyarban!
Csákány.csak hogy benbyögjem a nagyobb gumi nálunk már lejárt lemez.

Én aszem ez a tuti.Széles is jól is mutat és kopni nem fog az fix.
Voltál 3X Kakucson és egyből lett akkora arcod!
Az sima GP volt és inkább 01, racerrel 05 volt. De garantálom, hogy jó futóművel meg több tehetséggel mint ami nekem van a racerrel simán lehet menni 1:55-öt vagy még jobbat.
Szerintem Hungaroringen alatt nem nagyon találsz kicsit is komolyabb pályázót aki 180-as gumival menne. Én próbáltam 5,5-6 colos felnin is mindkét méretet. 5,5-en a 190/55-ös Supercorsa 2:15-nél éppen csak le volt borítva. De láttam K4 600-on 190/60-as gumit amivel 05-öt mentek és volt rinyacsík. Éppen ez a lényege, hogy lapon baszott nagy futófelületet ad és plusz tapadást mert bepöndörödik a gumi. Emiatt sokkal nehezebb peremig dönteni de ennélfogva később is éred el a határát.
Erről a mászkál a felnin dologról nem hallottam még. A 180-as gumi viszont hülyén néz ki a 6 colos felnin. De 2:12-nél semmi gond nem volt vele.
ott vannak az 5-ösön Ócsa Gyál között. Onnan válogass
Nőket hozzá, fincsiket!
Ihatol anti-sört is!