Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baja végén már nincsenek házak leborítasz balra egy földútra mész egy 100 métert majd megint balra és ott is vagy.
Sokkal jobb mint a gyári.. Nem törik, hanem kopik és úgy farigcsálod, ahogy akarod. Ezáltal a súlyát is betudod rendesen löni, hogy ne rezonáljon a kormány.
Szia. Én kerestem 1 hónapja a Bajai bontot és nem találtam meg, de még a gyalogosok sem tudtak eligazítani, és a levélhordó postás meg nem is hallot ilyenről . Te tudnál valamit irni hogy hol van pontosan,
Sajnos nem lehet bőrruha alá felvenni
És a karjai sem csatolhatóak le.
De nyáron dög melegbe előnyös!
Köszi
Sikerült náluk megvenni.
Baján a sugó bontoba vettem én is.1000-1500 ft
előbb utóbb az lesz. Csak mire keresztapám megcsinálja nekem addigra karácsony lesz
Bedughatja budipapírgurigával is.
Bakelitböl esztergálj
Há hogy lehet egy ilyen minőségi gépezet alkatrészeit elhagyni.
Me ha még aszonggya valaki hogy a betonkererő elhaggya szondom üsse kavics.
ohhh nekem meg elveszett
Az egyik olaszban maradt a dinka papa által akié volt a gép a másikat meg elpasszoltam.
gyári alubizbaszt ki ne dobd ! nekem jó lenne ha neked nem kell
Amit én rakok fel fejbedobnék vele egy grizly medvét megdöglene.Tömör acél.A gyári alubizbaszból centik koptak le egy feldőléstől.Ez meg 3 után is csak karc látszik.
dehogy is csak soakn gyári helyett raknak efl carbonost, színest stb. Nekem meg jó lenne a gyári ha valakinek felesleges.
3e ért veszem a tényleg súlyos daraboknak párját vatta újban.
Felesleges ezért bontóba menni.
Laca!

Ez bőrruha alatt is hordható?
Vagy a karokat le lehet csatolni?
Sziasztok! http://www.kepesmotor.hu/prote...
Ha érdekel vkit akkor pls írjon vagy hívjon.
Felesleges kormányvégsúly valakinek nincs ?
Több mint a fele.Ezt is csak azé mert kongott az ürességtól.konkrétan egy deka benzin nem volt benne csak víz.Azt ki ez meg bele és elvan a pocijában március közepe-végéig állványon.
Az aztán a mennyiség szinte meg se érezte mi?
Bazz a hétvégén tőtöttem bele kemény 1 litert szerencsétlenbe.
Vanni van.Attól füg mi a gáz.
Hivatkozok rád, köszi!
Egy ház hátsó udvarában van. Semmi ízé. Telefonon meg tudsz minden infót. Mond hogy a fehér toyotástól van - tudni fogja