Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, csak épp aki tanul 1kerekezni, az nagy valószínűséggel el is esik a rutintalanság miatt...azt pedig ha a gixerrel teszi, az anyagilag is fájni fog legalább annyira, mint testileg!
Meg nyilván először nem a holtpontos kerót kell erőltetni...
Néz a fene.Magamból indulok ki....................Bár nem is vágyom rá.Árt a vén csontoknak.
Ennyire bénának nézed az embert? Doki sem az egyketó miatt feküdt meg!
Utána gondolkodsz hogy nem kéne feküdni és mi az ami nyomja a mellkasod.
Én azt vallom, hogy igenis ezzel kell, mert a Simson, meg a Gixxer más egykerekezési stílust követel, felépítésülűk, erőleadásuk végett. Simsont kínozni kell, hogy állj má kerékre baszod, emezt meg rákuplungolsz, nagygáz, kisfék, és ennyi!
Ne mestert................idomokat keress.
akkor mégis mivel?simsonnal?
Sztem nem épp ilyen motorral kellene megtanulni...
46the_doctort keresd!
sziasztik motoros társak

Gsxr 600 k6-om van és szeretnék megtanulni egykerekezni
erre keresek tanító mestert
üdv zoli
Jaja. Voltak Szabó Henrikék is megnézni asszem freonnal. Aztán mondták ők is hogy érdemes foglalkozni vele. Utána meg pár napra rá elmentünk motor szerelővel megnézni. Apróságok vannak rajta. De majd alakul. Talán nagy hibája nincs kopp-kopp. Bár te is tudod milyen a haznált cuccok vétele - vagy bejön vagy nem
Láttam a képet Faszbúkon.
Jó gép az csak bírjon ki még egy szezont!
Meg is vetted?
sziasztok. valaki meg tudná mondani a k5 600 első féknyereg felfogató csavarjának a méreteit? hossz és menet érdekelne legfőképp.
Joe-Z találtam pályavasat most voltam érte. Este mutattok majd képeket. na megyek dolgozni
Hali
Válasz ment.
milyen a másik kettő? Kép ár! DE nagyon jó árat találj ki reájuk:)
Pajtás! E-mailben tudnál válaszolni?
Ez a gumi eladó, de nem mindenáron! Másik kettő érdekel?
Sajnos kifogyott belőlük !
Kölyök ne haragudj de ennyiért nagyon drága ez a gumi, zalaegerszegen a Szabó feri párban árul első hátsokat jobb állapotúakat ennyiért. Szóval szerintem így nem kötünk üzletet!
Ne vedd, add el.
Vettem!
Kölyök ment a mail!
Képek nálam, e-mailben repülnek az ajánlatok!