Hülyeség, hogy ne rakj fel 190-est...simán mehet fel rá!
Én D211-et használtam most legutóbb, amiben ugye nincs 180-as, szóval a 190-es REMEKÜL teljesített nálam! Most is ezt rakom fel a szezonra és nem akarok másra váltani...tapadása is első osztályú!
Na ez nézőpont kérdése ám! Kikövetkeztetve egyrészt a versenypályákon a nép 190-eseken, és 180-asokon fut jórészt, és aki kilókilencvenessel megy, még panaszt nem hallottam róla ilyen téren! Hogy közös ismerőst mondjak, GixxerPeti gumájának kopásának vizitelése nem támaszta alá az írásodat.
Másrészt, a gumikat úgy tüntetik fel, hogy például 190/55 ZR17! Na ha már a gyár alapból ilyen kiírással kísérve dobja ki az abroncsot, nyilván eleve igyekezett úgy felépíteni a gumit, hogy a tizenhetes felnire rámenjen faszán!
Az pedig örök igazságok, hogy amelyik gumi tapad, az kopik is! Másrészt, meg a 180-assal könnyebb átdobni a motort egyik oldaláról a másikra - egy-egy kanyarkombinációban (is) -, a 190-essel jóval mélyebbet tudsz dönteni!
Mán hogyne lehetne? Ha akarod, akár a 195/65-ös vágott slicket, vagy a 200/55-öst is feldobhatod, belefér az! Hátulról fugázás akkor van gumitémában, ha kisebb a profilod, mint egyegészhat!
egyébként visszatérve 180ast rakj. Semmivel se fog többet mutatni a 190es mert a felni széle megszorítja és púposabb lesz a gumid. Közepe sokal gyorsabban fog kopni kigyorsításnál illetve tényleg rosszabb lesz a kezelhetősége.
Az nem..............sajnos a szerelem vak.2006-2007-től street triple R esetleg speed triple.Csak a 675-ös vagy 1050-es.Patent állapotban olcsón..........kicseszett olcsón.SV beszámítással.
Vannak igények bazze.
Inkább nekem is küldj egy képet róluk Kölyök , mert nekem is kellene egy hátsó!
No meg tűzd mellé az árcetlit is!
Ramon Serrano ajánlatát fejelem mindig + 3000-el...
email: karolypiros@freemail.hu
Budapest Motor Fesztivál napi belépőjegy Budapest Motor Fesztivál 2011
A megvásárolt jegy 2011. március 11-13. között egy személy egyszeri belépésére jogosít.2 500 FT(elővételben)
ha felső fékmunkahenger kell, hívd fel őket: http://www.gsxr.hu/
K8-ról szedték le tavaly, pár km-t ment, nekem anno 15ezerért kínálták. Gyorsabb mint az ebay.
Légy oly drága, készíts egy művészi fotót a legnormálisabb párról.
120-190
És köhögj mellé valami bajtársi árat mert különben piszkos nagy pofozkodást fogok rendezni, annak meg úgyis a 46oslódoktor issza meg a levét.
Én D211-et használtam most legutóbb, amiben ugye nincs 180-as, szóval a 190-es REMEKÜL teljesített nálam! Most is ezt rakom fel a szezonra és nem akarok másra váltani...tapadása is első osztályú!