Ne hülyéskedj.Tisztában vagyok az árakkal,ez a bajom :D Ezek külföldi motorok.200-ért éppen egy romhalmaz van :S De így is gondban vagyok,mert eddig egy 125-ös mocim volt (van). GS 500-on tanultam.Nem szívleltem meg.. :D Maradnék a gyorsaságinál.Túl öreget se szeretnék,stb.. Blabla. Úgy vagyok vele,mint mindenki más. Nem aranyáron,és használhatót. :) Ja,meg ezekbe 50ezer km van. Az se kevés.
11 és 12 éves 60-750 sportmotor 200 és 290-ért.Egy használt robogó ára.Nem véletlen.Ha patent lenne mindkettő akkor nem ennyiért hirdetnék.
Gyakorlatilag mindkettő pénztemető és nem a külső része.
De ha barkácskedvű vagy hajrá.
Szia. Hát nem tudom, 200ért 98as...... Jelzem nekem csak a vezérműlánc csere olyan 80ba fog fájni! Arra neked még 2-300at rá kell költeni mire motor lesz belőle. De te tudod. 500 körül szerintem már ki lehet fogni egy normál állapotút. De még annál is olajcsere, gyertya, átírás, levegőszűrő, stb csere esetén is alsó hangon 120 rámegy. Egy jobb állapotú SRAD pedig 600-650től indul.
Én végül is rájöttem, hogy nem adom el egy darabig, ha már ennyit beleölök! GSX-R
Jóvanmilyen vagy!
Nemszólok hozzád!
Amúgymeg!
Petivel kegyesen megengedjük, hogy elhasználd a herripottert!
Mi addig csajozunk a vesztendbe
Ahová te icipici vagy!
Na most ennyiből te sem tudsz semmit. :D És fölöslegesen nem utaznék 500 km-et.Így arra kell(ene) hagyatkoznom,amit az eladó állít. :)