Én már felvetettem ötletként itt a moziban, hogy legyen "Mozis felvétel termünk" és jegyünk is! Itt csak mozis felvétel minőségben adnánk a filmeket egy diavetítőről és a székek helyett ilyen nagy, zárt, kocka alakú kartondobozok lennének, amibe be kell mászni és abból nézni a filmet. Lenne neki egy pici ablaka, ami le lenne laminálva matt fóliával (nehogy éles legyen már a kép köcsög ) és be lenne vezetve egy kis rádióhangszóró mindegyikbe a dolby digital hang lebutítása végett és ide csak 300 Ft lenne a jegy ára és kapnál a bejáratnál egy ingyen zacskó kukoricát, amit napközben a folyosósok söpörnek össze a földről, amik kiszóródnak! Szerintem állatira nagy ötlet!
Persze, de csak ha már lesz belőle minimum egy jó minőségű divix...addig élvezhetetlen. a
A magyar nyelvben az a jó, hogy nem mindegy, hogy ki mondja a szöveget. Egy "Bazd meg" csak úgy valaki szájából hallva lehet, hogy nem poénos, de ha azt a Rudolf Péter mondja na az beszarás, pláne ha a következő képkocka a Róka pofája...
Szóval ezt egy szar mozis felvétel 10-ed annyira sem adja vissza, szóval egy NAGY RAKÁS FOS!
köszi mindenkinek a tanácsokat a téli tárolásrol, majd akkor amint lehet teletankolom, amugy jo helyen van, a garázs teljesen zárt (igazábol szuterin, egyben van a házzal) és a fütés csövei is ott futnak, tehát nem fog megfázni a gép :)
Na az élménydús lehetett... pffffff... most én nem azt mondom, hogy nézd meg 1500 Ft-ért moziban, mert szerintem is qurva drága, de akkor legalább várd meg még lesz jobb minőségű letöltés.
A magyar nyelvben az a jó, hogy nem mindegy, hogy ki mondja a szöveget. Egy "Bazd meg" csak úgy valaki szájából hallva lehet, hogy nem poénos, de ha azt a Rudolf Péter mondja na az beszarás, pláne ha a következő képkocka a Róka pofája...
Szóval ezt egy szar mozis felvétel 10-ed annyira sem adja vissza, szóval egy NAGY RAKÁS FOS!
Holmi gagyi kínait honnan tudod hogy jó.
5e.
Amit néztem az max a mini divi de most azt sem veszek
Gyula Ha ez jó akkor ezt jutányosan megszámítom neked.
majd szólj ha van valami konkrétum.