Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy nincs ingyen, hisz zabálja a gépe az áramot és fizeti a netet is!
Én már felvetettem ötletként itt a moziban, hogy legyen "Mozis felvétel termünk" és jegyünk is! Itt csak mozis felvétel minőségben adnánk a filmeket egy diavetítőről és a székek helyett ilyen nagy, zárt, kocka alakú kartondobozok lennének, amibe be kell mászni és abból nézni a filmet. Lenne neki egy pici ablaka, ami le lenne laminálva matt fóliával (nehogy éles legyen már a kép köcsög ) és be lenne vezetve egy kis rádióhangszóró mindegyikbe a dolby digital hang lebutítása végett és ide csak 300 Ft lenne a jegy ára és kapnál a bejáratnál egy ingyen zacskó kukoricát, amit napközben a folyosósok söpörnek össze a földről, amik kiszóródnak! Szerintem állatira nagy ötlet!
Én is így gondoltam!
Az életben komám, semmi nincs ingyen...
Persze, de csak ha már lesz belőle minimum egy jó minőségű divix...addig élvezhetetlen. a
A magyar nyelvben az a jó, hogy nem mindegy, hogy ki mondja a szöveget. Egy "Bazd meg" csak úgy valaki szájából hallva lehet, hogy nem poénos, de ha azt a Rudolf Péter mondja na az beszarás, pláne ha a következő képkocka a Róka pofája...
Szóval ezt egy szar mozis felvétel 10-ed annyira sem adja vissza, szóval egy NAGY RAKÁS FOS!
köszi mindenkinek a tanácsokat a téli tárolásrol, majd akkor amint lehet teletankolom, amugy jo helyen van, a garázs teljesen zárt (igazábol szuterin, egyben van a házzal) és a fütés csövei is ott futnak, tehát nem fog megfázni a gép :)
Én látni akartam és sok fimet megnézek így, amint megjelenik jobb minőségben azt is töltöm hisz torrent(Ncore) a barátom és ingyenes
Dokikám okos ember! Na megszerzed pendrive-on?
Na az élménydús lehetett... pffffff... most én nem azt mondom, hogy nézd meg 1500 Ft-ért moziban, mert szerintem is qurva drága, de akkor legalább várd meg még lesz jobb minőségű letöltés.
Na de már evvel volt felvéve.Tesztelve van.
Holmi gagyi kínait honnan tudod hogy jó.
Vaterázok ott is láttam újat 4990 Ft de most nem veszek :)
Olyanom is van.
5e.
Zolikám csak vicceltem nem adok én pénzt ilyen kamerákért
Amit néztem az max a mini divi de most azt sem veszek
Jozsó, kösz szépen, de nem kell. Ha valamely haverom letölti, összeülünk sokan, azt megnézzük.
Zolinak lett oda ígérve :)
van jó torrent fájlom
Torrentezzen a faszom, ennyire nem kell a film.
Akkor a tied lehet.
Adok érte 16-t
rendben :)

majd szólj ha van valami konkrétum.
Megdumáltuk.
oké legyen 9ezer :)
9-
legyen 10