üdv mindenkinek !
elősször is BÚÉK !
másodszor kis segitséget szeretnék kérni tőlletek !
hol van a legnagyobb választék berik ruhából - vagy estleg eredeti gixxer ruhát hol találok ?
előre is köszönöm a segitséget .
Hát ez egy érdekes történet... Én a helyedben már az egészet lecseréltem volna ledesre, és ha nem jön be a cucc, akkor visszapakolom a gyárit, és a ledest meg eladom a fenébe. Újszerű cuccért még mindig kapkodnak a vásárlók.
Szétkaptam a hétvégén.Ki kéne találni valamit a villahídra hogy nem koszolja össze a kulcscsomó meg elkezdtem a fék update programot (nissin 600-as radiális K6-os).A felső része be lesz kötve talán a jövő héten az alsó nyergekre még várok mert a donort még nem lehet bontani.
Has idomot hekkelek fel a hétvégén csak hogy a kinézet meglegyen és még pár alakítás, kábelek veztékek kormány a jobb oldalon közelebb van mint a balon így hajligatás vagy másik vétele.
És biciklizzen a jó büdös franc izzad tőle a talpam.
Értem, csak olvasgattam és valaki azt írta hogy az ellenállás nagyon melegszik, és ez nem okozhatja esetleg valami megolvadását?
Illetve valami segítséget ahhoz, hogy hogyan számoljam ki hogy mekkora ellenállás kell, és ezt hová kell forrasztanom?
Köszönöm!
Nem olyan. Gerő barátomnak van SV-je, Ő már átalakította. A gixxer egy "kicsit" macerásabb.
Tegnap kioperáltuk a kijelzőt, ellenőrzés hétvégén, ha sikerült, készül kép.
Ha nem, kútbaugrás...
rendben, kell nekem is póló. Küldj légyszíves emailt, aztán utalom az árát ha az úgy jó. Kérdés még hogy a név és a rajtszám mehet-e egyedi módon. A képen ahogy az 54 van , olyan karakterekkel kellene, ha kell elküldöm mailban jpg vagy bármely más formátumban, a név mindegy sima Arial-ban jó az hogy Frivó
Egy másik izzó bekötése eléggé hülye felfogású megoldás lenne, bár célravezető is (mondjuk furcsán nézne ki, h közben idom alatt egy másik izzó is villog:D:D) inkább egy ellenállást köss be, azt meg h mekkora kell azt ki kell számolni az eredeti és az új indexek alapján.
Lenne egy problémám ami lehet hogy alap, csak nekem okoz problémát .Van egy 1998 Srad-om, amin lecseréltem az első irányjelzőm ledesre(hátsó még maradt eredeti, próba jelleg miatt lett csak első ledes). A tapasztalt jelenség az lett, hogy így az új felállással eléggé gyorsan villog az index(mind elöl mind hátul). Azt már megtudtam, hogy ennek oka az hogy a ledes indexnek kisebb a teljesítménye mint az előzőnek. Orvoslás gyanánt egyik barátom az tanácsolta, hogy kössek be mind két oldalra egy plusz (kis teljesítményű) izzót amit jól elrejtek, hogy így kisebb teljesítmény jut majd a ledekre. Na már most ha tényleg csak ez a megoldás, akkor az lenne a kérdésem, hogy mekkora is legyen a teljesítménye ennek az izzónak, és hová kössem be(tudom hogy párhuzamosan, de hogy közvetlen a ledes cucc elé, vagy máshová)?
Illetve ha van más megoldás, ami nem jár túl nagy költséggel, akkor azt is szívesen fogadom.
nemtom hogy jó e. az enyémnek az átmérője 50 mm. meg a kis pöcök a lényeg rajta. de csak balos kell, olyan mittomén 5-6 talán. nem kell se kapcsolo semmi csak a cső
elősször is BÚÉK !
másodszor kis segitséget szeretnék kérni tőlletek !
hol van a legnagyobb választék berik ruhából - vagy estleg eredeti gixxer ruhát hol találok ?
előre is köszönöm a segitséget .