Ezeket nem lehet nagyon megvenni, mivel csupa ismeretlen zeneszerző pakolgatja fel a maga kis zenéjét, amiből aztán... Vagy sláger lesz, vagy nem.
Hétvégén jót röhögtem a ClubDeleriumban, amikor a Birka lejátszott néhány olyan számot, amit két nappal ezelőtt, a feltöltés után tíz perccel már megvolt nekem is...
Nincs nálam.Ebayos címeket tudok felhajtani ha az segítség.10000-150e közt van postával.
Egy jobbos törött pozicionálósom van 41 mm-esben.
Bár ha csak a pozicionáló törött le azt szarni rá sokan levágják hogy szélesebb fogás essen rajta.
nemtudom hogy jó e rá. ha tudsz k8 ast akkor léccives mért meg a belső átmérőjét. nekem 50 es villaszáram van. ha van és jó és meg tudunk egyezni egy jó árba akkor érdekelhet. meg ha lősz fel egy képet azt megköszönöm mert azon látom hogy hjol van rajta a kis pöcök ami beakad a kormányba
Hétvégén jót röhögtem a ClubDeleriumban, amikor a Birka lejátszott néhány olyan számot, amit két nappal ezelőtt, a feltöltés után tíz perccel már megvolt nekem is...
tegnap is elmondtam hogy csak japánt szabad venni, nem ?
De fog.
Ricsibontó stb?
Egy jobbos törött pozicionálósom van 41 mm-esben.
Bár ha csak a pozicionáló törött le azt szarni rá sokan levágják hogy szélesebb fogás essen rajta.