Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,mosckos,hideg,havas,szottyadt szar idő van.
Megfagy a kezem és a lébam is.

......ának kell oda idom jól néz ez ki max az a felső kék izé zavar de azt eliminálva máris kisimul a fizimiskája.
Sziasztok!

Vettem használtan féknyerget egy 2008-as GSXR-ről, de nincs benne semmiféle lemez amit más nyergekben szoktam látni és a fékbetétet tartják. Ez a radiális Tokico nyereg. Ilyen senkinek nincs, vagy csak nekem nincs, vagy mindenkinek van, csak mindenki kiveszi mert jó az anélkül is?

Köszi előre is!
Szevasztok sracok. Ezer eve. Mindenki rendbe van? Mi osszeszedtuk magunkat a baleset utan, megkaptam az eltiltasokat stb. De neki kene allnom osszerakni a kicsikemet. Nem tudtok kormanyt, idomokat, tukrot? Nagy segitseg lenne ha lenne valami jo palya ra. Koszi
Doki!

Isten éltesse Ramikát !
ááá, igen ezaz, csak az elejét nem vágtam :-D
mennyi volt ?
Nálam láttad sztem
hahó
mennyi a póló ára , meg hogyan is néz ki pontosan ?
valakinek a galériájában láttam egyet, de nem igazán látható!
Van vkinek fa**a fotója?
Jöhet.
Mire?
Metálfény esetleg?
Szalámis,gombás,hagymás,pepperónist kérnék.
Mondd az igényt mester...
A tiédet még szépen megfejtem, mert túl gyorsan toltad az infóóót
Két emberét leadtam a magamén kívül, most már csak ennek a frivó gyereknek hiányzik a cucca.
Heyhóóóó Gixeresek,

Jöhetnek a rendelések!
A hétvégén figyelem a fórumot...
Mert nem adsz pénzt, te kutyaütő!
Csaó!
Én rendelem egy gixxeres kollégától, aNiMaTiOn-tól a cuccot, most hívtam volna fel! Mond meg a méreted, és a rajtszámod, aztán repülm is a rendelés!
ok, thx
Este nézz majd be.
köszi, majd jelezzetek ha van konkrétum póló ügyben
Ha olyan mint az SV LCD panelje akkor simán szétugrik darabra.Nekem nem volt forrasztva.SMD ledeket küldtem beléje szerintem 2000 ből megvolt.
Szia!

Köszönöm az építő jellegű kritikát...
Mivel igencsak szeretem a motoromat, hidd el, nem áll szándékomban szétb@szni.
Mondjuk az is elegendő, ha olyan alapossággal esek neki ilyen beavatkozásnak, ahogyan a munkámat végzem.
Ha valamit elrontok, leírom, hogy a többiek ne essenek ugyanabba a hibába.
Ha pedig sikerül, felteszem a képet és eldöntitek, érdemes volt-e a fáradtság.
Szerintem nekem mindenféleképp megéri.

B
Brékóbrékó. póló kell nepper Úr.
Thx!