pénteken hoztam haza a szerelötöl, mert kész lett a kuplung, akkor tankoltam bele kemény 2000 forintért, amit vasárnap el is motoroztam, most meg pihen a garázsban ahol nem fázik
amugy a kuplungom problémája mint kiderült az volt, hogy a nyomolap fogaibol valami barom leköszörült, aztán amikor oldott a kuplung elfordult kicsit és kiakadt... szerelö kicserélte, most várom a tavaszt aztán majd betesztelem szépen :)
Nézz utánna a gyári adatoknál, hogy hány literes a tankja. Amint villogni kezd a lámpa, azonnal jaszkarizz el a benzinkútra, és tankold csurig!
A különbözet lesz az az eredmény, ami téged érdekel.
Bubis plekó e-bayről jön, tutis tud segíteni neked.
Hagyjuk már te szar! mindenki tudja, hogy a szobádban, emelőre baszva áll a gép, amióta csak megvetted és ott tekered bele a kilómétereket a tv-t bámulva! motorozni sem tudsz te fos!
lenne két kérdésem, nem találtam infot egyikröl sem
az egyik, hogy a 600-as SRADnak hány liter a tartalékja, ahonnan villogni kezd a lámpa?
a másik pedig, hogy ugyanigy SRADhoz honnan tudnék uj (kék buborékos) plexit szerezni? a régi eléggé kopott, ráadásul a buborékos talán a magasságom miatt is segitene kicsit
Na már egyből péppé kell verni egy emelőszemért mi? Cíííííp egy világot élünk! NEM ADOM ÉS KÉSZ! Nekünk nincs kolbász otthon, hogy közé akasszam a gépet, mint Tután Kámóóón Szerránó, úgyhogy az enyimé az emelőszemeken pihen...
amugy a kuplungom problémája mint kiderült az volt, hogy a nyomolap fogaibol valami barom leköszörült, aztán amikor oldott a kuplung elfordult kicsit és kiakadt... szerelö kicserélte, most várom a tavaszt aztán majd betesztelem szépen :)