Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénteken hoztam haza a szerelötöl, mert kész lett a kuplung, akkor tankoltam bele kemény 2000 forintért, amit vasárnap el is motoroztam, most meg pihen a garázsban ahol nem fázik

amugy a kuplungom problémája mint kiderült az volt, hogy a nyomolap fogaibol valami barom leköszörült, aztán amikor oldott a kuplung elfordult kicsit és kiakadt... szerelö kicserélte, most várom a tavaszt aztán majd betesztelem szépen :)
Nem-eeee? És akkor most, hogy áll a téli időszakban? Nem tankoltad tele?
igen :)
köszi, akkor várhat tavaszig, csak most motoroztam vele, de még azota hogy megvettem nem tankoltam tele soha :$
Dunaföldvári vagy ? :)
Könnyen megoldható a kérdésed.

Nézz utánna a gyári adatoknál, hogy hány literes a tankja. Amint villogni kezd a lámpa, azonnal jaszkarizz el a benzinkútra, és tankold csurig!
A különbözet lesz az az eredmény, ami téged érdekel.

Bubis plekó e-bayről jön, tutis tud segíteni neked.
Hagyjuk már te szar! mindenki tudja, hogy a szobádban, emelőre baszva áll a gép, amióta csak megvetted és ott tekered bele a kilómétereket a tv-t bámulva! motorozni sem tudsz te fos!
sziasztok!

lenne két kérdésem, nem találtam infot egyikröl sem
az egyik, hogy a 600-as SRADnak hány liter a tartalékja, ahonnan villogni kezd a lámpa?
a másik pedig, hogy ugyanigy SRADhoz honnan tudnék uj (kék buborékos) plexit szerezni? a régi eléggé kopott, ráadásul a buborékos talán a magasságom miatt is segitene kicsit
, , ,
Helló!
Ilyenkor mindíg irigykedem, hogy egyesek milyen fain tisztaságú anyaghoz jutnak. , ,
Hey, lőttem neked e-mailt, majd skubizd meg!
Minek? Az se kell!
Fékezzünk rövidet... ha lehet
Olajról a Peti is tudna mesélni!
Szia G.P.

Márciusra menetkész lesz.
Addig még pihen.
Bezzeg a Pocok keményen nyomta ...az baszta maga alá az olajat, hogy tudjon keresztben csúszni kanyarban, hogy gyorsabb legyen...
Te amerre jártál baszod az mindenhol meglátszott, mert majdhogy nem füstölő gumikkal érkeztél minden féktávon....TE ÁLLAT ROCKER...
Eltanultam tőle rendesen, hogy miként kell kibaszni a VAS-at magam alól egy balosban, de én hiába kerestem azt a qurva palánkot sehol sem volt...
Na már egyből péppé kell verni egy emelőszemért mi? Cíííííp egy világot élünk! NEM ADOM ÉS KÉSZ! Nekünk nincs kolbász otthon, hogy közé akasszam a gépet, mint Tután Kámóóón Szerránó, úgyhogy az enyimé az emelőszemeken pihen...
Fel van akasztva a spájzba, két lókolbász közé!
Hogy áll a géped faszikám?
Ámen................
Már rég fent kéne lennie.