Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalapálás olcsóbb és van azis olyan mit az új ha már saját zsebből megy a dolog....
Szeva gépész.

Mehet a menet ha megjön a jó idő, bár az még kicsit odébb van.
Addig még különböző beruházásokat is kell eszközölni, másik dörgő, fém fékcső, lassan szerviz is aktuális, gumik....
Nagyon penge a srác.Mint egy uszkár.
Na végre valami Kölyök...
Nem kalapálnak.Régóta.Ajtócsere és sárvédőt kivágják majd az is csere.
Szerintem igen.
Hagyd így.
Kocsit pár óra alatt kikalapálják fényezés és kész is
Jó az oda
hát srácok. nekiálltam. valamikor meglesz a pályaidom akkor már szegény nem lesz ennyire csúnyácska:) de sztem így is szép nem?:D

Amúgy sztem egész jól bírta szegénykém...
Attól a tanktáskától még mindig hidegrázást kapok.

Bocsi.
Enyém is kazántól 5 méterre van jól lekel takarni
Nem is poros.
Ez fityfene.
szomszéd helységban a kazán .... pedig le van takarva. De látod hogy mi a szitu. Leszoktam takarítani idő közönként télen is :) viszont legalább +15fokban van a motor télen is
Kicsit poros a gíp nem?
Pedig legalább 350 leütés.
Köszi-köszi !

Ma kész lett a fok.kij.tartó is :) pár telefonos képet csináltam
Isten éltessen a húszévesek között!
Jah!
Jó lenne ha aktivizálnád magad!
Fasza az a limited....
idén én is jövök ha elférek az öreg géppel :) K5
Mi van veled Tökös?
Nemsoká itt a szezon és csavarhatjuk ismét a 2/A-n Récccságról visszafelé huuhúúúúúúúúúúúú! Az mekkora menet volt!
Húzzon METÁLT a fasszbaaaa
Én most nem tudom, hogy a szarvasbogár, vagy a sáska van feljebb a rangsorba... Szerintem erről Zolit kéne megkérdezni, ámbár a Doki is egy sáska...
Mangrove: forró égövi tengerpartok árterén honos cserjés, amelyben léggyökerek rögzítik az iszapba a növényzetet. Ennyit találtam erről a szarról.
Egyik csajom még segített: A trópusi tengerpartok mocsaras erdeiből származó fa. Változatos formák, és vöröses barna alapszín jellemzik. Könnyű súlya miatt hosszabb áztatást igényel, hogy lesüllyedjen. Színezi a vizet, puhasága miatt az algázók nagyon kedvelik.

Hozzávetőleges méretek:
- mini: 15-30cm
- kicsi: 30-40cm
- közepes: 35-45cm
- nagy: 30-60cm
- XL: 50-65cm
- XXL: 70-90cm

Igazad van... itt a krém az HÜLYE... de ez pont így szép. Akinek meg ez nem jön be az nem is idevaló, tehát húzzon a metélt faszbaaaaa....
Na basszátok meg, ha ide most benéz valami idegen, aki most akar motort venni és motoros lenni és úgy gondolja, hogy előbb szétnéz a fórumokon....NA AZ MOST BIZTOS AZT MONDJA MAGÁBA, HA EZEKET OLVASSA, HOGY : "LEGYEN A F@SZOM MOTOROS...EZ MIND HÜLYE".....