Mehet a menet ha megjön a jó idő, bár az még kicsit odébb van.
Addig még különböző beruházásokat is kell eszközölni, másik dörgő, fém fékcső, lassan szerviz is aktuális, gumik....
szomszéd helységban a kazán .... pedig le van takarva. De látod hogy mi a szitu. Leszoktam takarítani idő közönként télen is :) viszont legalább +15fokban van a motor télen is
Mangrove: forró égövi tengerpartok árterén honos cserjés, amelyben léggyökerek rögzítik az iszapba a növényzetet. Ennyit találtam erről a szarról.
Egyik csajom még segített: A trópusi tengerpartok mocsaras erdeiből származó fa. Változatos formák, és vöröses barna alapszín jellemzik. Könnyű súlya miatt hosszabb áztatást igényel, hogy lesüllyedjen. Színezi a vizet, puhasága miatt az algázók nagyon kedvelik.
Na basszátok meg, ha ide most benéz valami idegen, aki most akar motort venni és motoros lenni és úgy gondolja, hogy előbb szétnéz a fórumokon....NA AZ MOST BIZTOS AZT MONDJA MAGÁBA, HA EZEKET OLVASSA, HOGY : "LEGYEN A F@SZOM MOTOROS...EZ MIND HÜLYE".....
Mehet a menet ha megjön a jó idő, bár az még kicsit odébb van.
Addig még különböző beruházásokat is kell eszközölni, másik dörgő, fém fékcső, lassan szerviz is aktuális, gumik....
Hagyd így.
Amúgy sztem egész jól bírta szegénykém...
Bocsi.
Ez fityfene.
Ma kész lett a fok.kij.tartó is :) pár telefonos képet csináltam
Jó lenne ha aktivizálnád magad!
Fasza az a limited....
Nemsoká itt a szezon és csavarhatjuk ismét a 2/A-n Récccságról visszafelé huuhúúúúúúúúúúúú! Az mekkora menet volt!
Egyik csajom még segített: A trópusi tengerpartok mocsaras erdeiből származó fa. Változatos formák, és vöröses barna alapszín jellemzik. Könnyű súlya miatt hosszabb áztatást igényel, hogy lesüllyedjen. Színezi a vizet, puhasága miatt az algázók nagyon kedvelik.
Hozzávetőleges méretek:
- mini: 15-30cm
- kicsi: 30-40cm
- közepes: 35-45cm
- nagy: 30-60cm
- XL: 50-65cm
- XXL: 70-90cm