Én Balatonboglárról jöttem úgy haza, hogy már világított vagy 20 kmrel a cél előtt a lámpa! 276 km volt, 160as tempóval, csomagokkal - 6 liter fogyasztás jött ki.
Na, hát azért nem hiszem, hogy sutbavágom a GSX-R-t, körültekintőbb pilóta vagyok annál.
Az enyém is ugyanúgy megkap mindent.
És én speciel ennyire nem szarom le az enyémet. Diákmunkák, lemondások súlya jóval élénkebben élnek bennem ahhoz, hogy ilyen magatartást viszonyítsak a motoromhoz. Mikor sok jó élménnyel megajándékozott.
Előbb zúzod szerencsétlent TK-ra minthogy az enyémnek baja lenne bármi.
És egen.Csak SV.
De ha szappantartóm lenne akkor is csak bebaxnám a sarokba.
Gépészeti dolgokat rendszeresen megkapja.Magam cserélem az olajat minden szart.Akksi 4 éves de még egy pillanatra nem hagyott ki.
Bár többet mentem vele mint jónéhányan szobabuxát kivéve.
Majd a következő tulaja nyalogathatja.
Ló..szt.Két hete szabadultam meg az októberi bogaraktól és azótacsak kevesebb benzin van benne pedig már akkor is villogott.
Bebaxtam a sarokba és most kicsit előretoltam szerelni.
Ennyi a téli tárolás.És működik.Pöccre indul tavasszal.
Nagyon nagy hiba. Téliesíteni egy motort csak csurig tankolva szabad!
Én úgy tettem el a K8-ast, hogy amikor csuktam le a tanksapkát, néhány centiliter benzin kijött...
Tudod egyébként, hogy egy motort hogy kell téliesíteni? Ámbár egyszer leírtam neked mesin.
ezt kéne megszerezni
Dabas-Kunmadaras Kunmadaras-Dabas
280 km 15 litykóval
Az enyém is ugyanúgy megkap mindent.
És én speciel ennyire nem szarom le az enyémet. Diákmunkák, lemondások súlya jóval élénkebben élnek bennem ahhoz, hogy ilyen magatartást viszonyítsak a motoromhoz. Mikor sok jó élménnyel megajándékozott.
És egen.Csak SV.
De ha szappantartóm lenne akkor is csak bebaxnám a sarokba.
Gépészeti dolgokat rendszeresen megkapja.Magam cserélem az olajat minden szart.Akksi 4 éves de még egy pillanatra nem hagyott ki.
Bár többet mentem vele mint jónéhányan szobabuxát kivéve.
Majd a következő tulaja nyalogathatja.
Bebaxtam a sarokba és most kicsit előretoltam szerelni.
Ennyi a téli tárolás.És működik.Pöccre indul tavasszal.
Én úgy tettem el a K8-ast, hogy amikor csuktam le a tanksapkát, néhány centiliter benzin kijött...
Tudod egyébként, hogy egy motort hogy kell téliesíteni? Ámbár egyszer leírtam neked mesin.