Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csörr meg: 30-547-57-19 ne OFFoljunk
Tuti kell mert ütik le?
hát ha letudod ütni akkor légyszíves üsd le aztán nem szenvedek. Oregon nekem nem kell szerintem.
Elvileg öcsi kódjával leüthetem de te tudod.
Az oregon is kéne neked?
egyik miklósi srác most tudtam meg h vaterázik. 4 után megkeresem őt hát ha tud segíteni
Úgy néz ki.
Este öcsém.Neki él a tagsága.
ha valamire licitelek le tudod ütni ?
Jelen pillanatban unatkozom.
vaterázik itt valaki ?
Ahogy olvasgatom az így 260 úgy 280 közúton meg füstöl a guminak még a belseje is, nagyobb az esélye mintha nagypapisan eltricikliznék.
Én Balatonboglárról jöttem úgy haza, hogy már világított vagy 20 kmrel a cél előtt a lámpa! 276 km volt, 160as tempóval, csomagokkal - 6 liter fogyasztás jött ki.
Énis tapasztaltam milyen tartalékkal hazajönni Ceglédről...
Dabas-Kunmadaras Kunmadaras-Dabas
280 km 15 litykóval
3 liter lehet olyankor benne körülbelül. Kb 50-60 km ha szépen mész. Egyszer már tapasztaltam.
Na, hát azért nem hiszem, hogy sutbavágom a GSX-R-t, körültekintőbb pilóta vagyok annál.
Az enyém is ugyanúgy megkap mindent.
És én speciel ennyire nem szarom le az enyémet. Diákmunkák, lemondások súlya jóval élénkebben élnek bennem ahhoz, hogy ilyen magatartást viszonyítsak a motoromhoz. Mikor sok jó élménnyel megajándékozott.
Előbb zúzod szerencsétlent TK-ra minthogy az enyémnek baja lenne bármi.
És egen.Csak SV.
De ha szappantartóm lenne akkor is csak bebaxnám a sarokba.
Gépészeti dolgokat rendszeresen megkapja.Magam cserélem az olajat minden szart.Akksi 4 éves de még egy pillanatra nem hagyott ki.
Bár többet mentem vele mint jónéhányan szobabuxát kivéve.
Majd a következő tulaja nyalogathatja.
Tartósság miatt pöcsöl ennyit az ember, nem az indítások miatt. Különben is, neked csak SV-d van.
Ló..szt.Két hete szabadultam meg az októberi bogaraktól és azótacsak kevesebb benzin van benne pedig már akkor is villogott.
Bebaxtam a sarokba és most kicsit előretoltam szerelni.
Ennyi a téli tárolás.És működik.Pöccre indul tavasszal.
akkor majd gurulhatunk. Nem laksz messze.
Én még télen felbakolva havi 1 * meg is járatom mind a 6 sebességet(0,5 km )
Nagyon nagy hiba. Téliesíteni egy motort csak csurig tankolva szabad!
Én úgy tettem el a K8-ast, hogy amikor csuktam le a tanksapkát, néhány centiliter benzin kijött...

Tudod egyébként, hogy egy motort hogy kell téliesíteni? Ámbár egyszer leírtam neked mesin.
Telitankal azért ajánlott elrakni a gépet....