csak nyugodtan! Egyet értek veled! Nem azért motorozunk, hogy mindig nézzük a kilométer órát. Aki be akarja tartani a sebességkorlátokat, az vegyen babettát. De, hogy valami építő jellegűt is írjak. 3 dologból lehet közel pontos sebességet mérni.
1. vegyél szar bukót és 100 felett sípolni fog
2. nézd a körülötted haladó forgalmat
3. az ember pontosan érzi mennyivel megy, ha motorozik (akinek van érzéke hozzá )
Kezicsókolom Anyuka! ,
Nem tudtam, hogy figyel.... Jájájjj...igérem nem fordul elő mégegyszer, csak irritálnak az egyszerű istenállatai...
Csókolom.... , , , ,
Nem vagyok ám papucs...neeeem .
Ugyan nem tudom hogy annak a műanyag résznek a kialakítása milyen, de feltételezem leaplikálható az onnan, és van alatta annyi hely, hogy a műanyag elem belső oldalára felragassz egy-egy erős és lapos mágnesdarabot (a winchesterekben vannak ilyenek pl), és akkor máris lesz mihez vonzódnia a tanktáskádnak
A kis faszomtól kiméllek meg te kis patkány...idejössz kérdezni, én meg veszem a fáradságot és kimerítő pontos választ adok neked, te meg kivagyiskodsz itt nekem? Hogy verjem a hajadra nagyáttétellel.... .Kolibrálrd az órádat a faszomba...ezek az órák gyárilag is csalnak, miafasznak akarod buzerálni?Még elbaszol rajta valamit, azt jössz ide sírni, hogy mit lehetne vele csinálni, hogy legalább gyári szar legyen újra!
Remélem segítettem!
Arra már kevés az eszed, hogy vásárolj egy (komolyabb) gps -t és azzal mérd a valós sebességed, te végtelenszerencsétlenséggel megáldott barom fórumpatkány.
Szia!
Áááá...az olyan vastag, hogy nem jön át rajta semmisem, még annak a szerencsétlennek a homályos tekintete sem....Fót környékén sem működött nagyon, mikor kanyarsebességet kellett volna mérnie....
Neked nem kellene valami fasza követési távolságtartó elektronyika a gépedbe? mondjuk tolatóradarral kombinélva?
Rádférne még pályázó elektronika is...csak beütöd a kívánt köridőt, és semmi dolgod selenne csak kapaszkonni....a sok ringférget meg verné a víz, hogy ki ez a jóképű világbajnokverő überbrutáltudású gyerek hee..
Vagy épp ezt iktattad ki, mert akadályozott, és lassított?
Ezt tudom, de szerintem nem így van.
Ha egy szenzor méri pl. a kijövő tengely (motornál lévő lánckerék) fordulatszámát, akkor igenis pontatlan lesz az órád áttételváltoztatásnál.
Az, hogy csak a gumiméret számít akkor lenne ha a kerék fordulatszámából számolna az óra.
Nincs igazam?
Mondom hogy nem kell semmit mókolni az órával.
Ha rövidebbre veszed az áttételt a motor fizikailag fog jobban gyorsulni és kevesebbet meg végre és fordítva.
Az óra akkor fog pontatlanul mérni ha másmilyen méretű gumit teszel fel mivel más lesz a kerülete.
Hello!Én amikor az R6-omat adtam el a csávó ugyanígy megnézte a motort és szónélkül kifizette.Erősködnöm kellett,hogy legalább menj vele mert nem akarom,hogy később reklamálj...mire 10 perc győzködés után kinyögte,hogy nem mer vele menni mert még nem ment soha nagy motorral...
Mondtam,hogy gyere ülj mögém akkor viszlek egyet.Nem mentünk 120 körül amikor ütötte az oldalam és üvöltözött,hogy lassan-lassan !
Egyébként az volt a motorral a legnagyobb baja,hogy a villáról a SPYKE matricát letudja-e szedni,hogy nem marad ragasztós a villa?
És izomlázam volt még a hajamban is.